Bulunduğum ilin banka iş ilanlarına başvuru yaptım ama dönüş alamadım hiçNasıl bankacılıkta iş sıkıntısı yaşadınız bnm bi arkadaşım reklamcılık bittirdi bi digeride gıda mezunuydu valla girdiler işe bence iyice asılınnn oluurr
Aylık yola 500 lira mı gidiyor siz cebinizden verirseniz size ne kalacak geriye,mağazaya gündüz kaçta geleceksiniz kalabalık bir yerse vardiyalı çalışma yok mu.merhaba arkadaşlar.. bi konuda fikrinizi almak istiyorum.. çok kararsız kaldımben ünv mezunuyum bankacıyım aslında ama bankalarda iş bulamadım o yüzden farklı sektörlere başvuru yaptım...
Ve iki Yerden olumlu dönüş aldım biri iç çamaşırı mağazası her ilde şubesi bulunan kurumsal bir mağaza iş saatleri bir gün saat 17:00 çıkış diğer gün 21:30 çıkış 1 gün arayla vardiya sistemi ama gece çalışmıyorsun sadece geç saate kadar .satış temsilcisi olarak asgari ücret maaş+yemek parası +prim şeklinde yol parası sorunu pek Yok olursa da aylık 50 tl ancak olur ..
İkinci iş ise devlet hastanesinde hasta yönlendirme ben aslında sekreter olarak başvuru yapmıştım ama hasta yönlendirme ye alınmışım vardiya sistemi ile 2 hafta da bir vardiya sistemi ile çalışıcam 2 hafta gece ve 2 hafta gündüz şeklinde asgari ücret maaş, yemek hastanede yenecek yol paramıda kendim Aylık 500 tl civarı maaşımdan vericem ...
Mağazanın maaşı iyi ama hastanede de daha sonra sekreterliğe geçebilirmiyim acaba ve sonuçta devlet Hastanesi olunca biraz daha güvenceli gibi geliyor... kaç gündür çok kararsızım sizlerin çoğu iş tecrübesi olan insanlarsınız siz olsaydınız ne yapardınız , yardımcı olursanız sevinirim
Hastane malesef eve baya uzak aylık 500 civarı YOl parası olacak mağaza sabah 9-17:00 ikinci gün öğleAylık yola 500 lira mı gidiyor siz cebinizden verirseniz size ne kalacak geriye,mağazaya gündüz kaçta geleceksiniz kalabalık bir yerse vardiyalı çalışma yok mu.
Anladım ben sabah 9 akşam 9 anlamıştım,vardiya varmış hastaneye göre şartı daha iyi,1 gün sabah 1 gün öğlen başlamak yol parasıda fazla tutmuyor galiba.Hastane malesef eve baya uzak aylık 500 civarı YOl parası olacak mağaza sabah 9-17:00 ikinci gün öğle
1-21:00 arası bir gün arayla vardiya değişiyor
Yok vardiya şeklinde bir gün sabah bir gün öğle Evt yol parası YokAnladım ben sabah 9 akşam 9 anlamıştım,vardiya varmış hastaneye göre şartı daha iyi,1 gün sabah 1 gün öğlen başlamak yol parasıda fazla tutmuyor galiba.
O zaman mağazayı seçin derim hem çalışma şartı normal,hem yol parası yok ayda 500 lira az değil.Yok vardiya şeklinde bir gün sabah bir gün öğle Evt yol parası Yok
İkisinde de haftada bir gün tatilİkisinde de hafta sonu tatil mi ki?
Gece çalışmak çok zor olmaz mı? İlk seçenek çok daha mantıklı gibi.
Haftanın 6 günü gece çalışmayı göze alabildiğinize göre evli olmadığınızı düşünüyorum.İkisinde de haftada bir gün tatil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?