İş

lovesnob

La tahzen !
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2014
2.687
1.995
158
34
merhaba arkadaşlar.. bi konuda fikrinizi almak istiyorum.. çok kararsız kaldım ben ünv mezunuyum bankacıyım aslında ama bankalarda iş bulamadım o yüzden farklı sektörlere başvuru yaptım...
Ve iki Yerden olumlu dönüş aldım biri iç çamaşırı mağazası her ilde şubesi bulunan kurumsal bir mağaza iş saatleri bir gün saat 17:00 çıkış diğer gün 21:30 çıkış 1 gün arayla vardiya sistemi ama gece çalışmıyorsun sadece geç saate kadar .satış temsilcisi olarak asgari ücret maaş+yemek parası +prim şeklinde yol parası sorunu pek Yok olursa da aylık 50 tl ancak olur ..
İkinci iş ise devlet hastanesinde hasta yönlendirme ben aslında sekreter olarak başvuru yapmıştım ama hasta yönlendirme ye alınmışım vardiya sistemi ile 2 hafta da bir vardiya sistemi ile çalışıcam 2 hafta gece ve 2 hafta gündüz şeklinde asgari ücret maaş, yemek hastanede yenecek yol paramıda kendim Aylık 500 tl civarı maaşımdan vericem ...
Mağazanın maaşı iyi ama hastanede de daha sonra sekreterliğe geçebilirmiyim acaba ve sonuçta devlet Hastanesi olunca biraz daha güvenceli gibi geliyor... kaç gündür çok kararsızım sizlerin çoğu iş tecrübesi olan insanlarsınız siz olsaydınız ne yapardınız , yardımcı olursanız sevinirim

Nasıl bankacılıkta iş sıkıntısı yaşadınız bnm bi arkadaşım reklamcılık bittirdi bi digeride gıda mezunuydu valla girdiler işe bence iyice asılınnn oluurr

Nasıl bankacılıkta iş sıkıntısı yaşadınız bnm bi arkadaşım reklamcılık bittirdi bi digeride gıda mezunuydu valla girdiler işe bence iyice asılınnn oluurr
Bulunduğum ilin banka iş ilanlarına başvuru yaptım ama dönüş alamadım hiç pek fazla alım da olmuyor

Aylık yola 500 lira mı gidiyor siz cebinizden verirseniz size ne kalacak geriye,mağazaya gündüz kaçta geleceksiniz kalabalık bir yerse vardiyalı çalışma yok mu.

Aylık yola 500 lira mı gidiyor siz cebinizden verirseniz size ne kalacak geriye,mağazaya gündüz kaçta geleceksiniz kalabalık bir yerse vardiyalı çalışma yok mu.
Hastane malesef eve baya uzak aylık 500 civarı YOl parası olacak mağaza sabah 9-17:00 ikinci gün öğle
1-21:00 arası bir gün arayla vardiya değişiyor

Hastane malesef eve baya uzak aylık 500 civarı YOl parası olacak mağaza sabah 9-17:00 ikinci gün öğle
1-21:00 arası bir gün arayla vardiya değişiyor
Anladım ben sabah 9 akşam 9 anlamıştım,vardiya varmış hastaneye göre şartı daha iyi,1 gün sabah 1 gün öğlen başlamak yol parasıda fazla tutmuyor galiba.

Anladım ben sabah 9 akşam 9 anlamıştım,vardiya varmış hastaneye göre şartı daha iyi,1 gün sabah 1 gün öğlen başlamak yol parasıda fazla tutmuyor galiba.
Yok vardiya şeklinde bir gün sabah bir gün öğle Evt yol parası Yok

Hastane daha iyi gibi geldi bana hastanede en azından başka bölümlere geçebilirsiniz .
Bir yandan da bankalara başvurmaya devam edin . Banka çağrı merkezi olabilir mesela başlangıç olarak .

Teşekkür ederim yorumlarınız için hepinizin yorumu benim için değerli ve özenle hepsini okuyorum teşekkürler yardımlarınız için

Bence ikisinid e pas geç , bankalarda şansını denemeye devam et ya da özel sektörde bir şirketin muhasebe finans departmanına kapak atmaya bak derim.

İkisinde de hafta sonu tatil mi ki?

Gece çalışmak çok zor olmaz mı? İlk seçenek çok daha mantıklı gibi.

Sanırım önlisans bankacılık mezunsunuz doğru mudur ? Kaç sene bankacılık yaptınız? Açıkçası şartları çok da iyi olmayan bu iki ise yıllardır bankacılık yapan bir insan bu kadar kolay adapte olamaz !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…