Evt önlisans mezunuyum bu yılda Aöf işletme 4. Sınıf tayım. Bankada çok kısa bir süre çalıştım 2-3 ay gibi bir süre daha sonra evlendim ve hemen hamile kalınca ve hamileliğim biraz ağır geçince bende çalışmadım kızımın büyümesini bekledim bir yıldır yeniden iş arıyorum bankalara çok başvuru yaptım ama maalesef olumlu dönüş alamadım
bence devlat hastanesinde işe başlayın. bir-iki yıl sabır edersiniz, baktınız bir ilerleme olmuyor ayrılır o sektörde başka iş ararsınız. bu sefer siz seçici olursunuz. mağazacılık olursa şuan iyi ama cv de pek anlam ifade etmeyecek ve hep o sektörde işe devam edeveksiniz.
Merhaba arkadaşlar dediğim hastane devlet hastanesi zaten işe başladım bu hafta vardiya konusu da 2 ay gündüz 2 hafta gece tekrar iki ay gündüz bu şekilde devam edecekmiş hayırlısı bakalım şimdilik sadece sabah çok erken uyandığım için zorluk çekiyorum bakalım nasıl olacak alışırım zamanla inşallah çok tşk ederim yorumlarınız için konum çok eski ama dediğim hastane ye bu sene tekrar başvuru yaptın ve personel şefi pozisyonuna alındım arkadaşlar