- 10 Şubat 2018
- 198
- 336
- 103
- 40
Evliyim eşim çok sorun çıkaran bir insan değil ama gece çalışmam konusu onu da düşündürüyor .. bankacılık sektöründe çok bakıyorum ama kart satışı dışında malesef olumlu dönüş olmadı kart satışına da eşim izin vermediHaftanın 6 günü gece çalışmayı göze alabildiğinize göre evli olmadığınızı düşünüyorum.
Neden şehir dışında kendi alanınız olan bankacılık sektöründe iş bakmıyorsunuz?
Evt önlisans mezunuyum bu yılda Aöf işletme 4. Sınıf tayım. Bankada çok kısa bir süre çalıştım 2-3 ay gibi bir süre daha sonra evlendim ve hemen hamile kalınca ve hamileliğim biraz ağır geçince bende çalışmadım kızımın büyümesini bekledim bir yıldır yeniden iş arıyorum bankalara çok başvuru yaptım ama maalesef olumlu dönüş alamadımSanırım önlisans bankacılık mezunsunuz doğru mudur ? Kaç sene bankacılık yaptınız? Açıkçası şartları çok da iyi olmayan bu iki ise yıllardır bankacılık yapan bir insan bu kadar kolay adapte olamaz !
kesınlıkle mağaza derımHastane malesef eve baya uzak aylık 500 civarı YOl parası olacak mağaza sabah 9-17:00 ikinci gün öğle
1-21:00 arası bir gün arayla vardiya değişiyor
Bankada iş tecrüben fazla yok o yüzden iş bulamıyorsun canım on lisans mezunu olup örnek veriyorum 5 yıl tecrüben olsaydı bulabilirsin diyebilirdim. Ama artık lisans arıyorlar.Yasin gencse okulunu bitirdikten sonra deneyebilirsin.Eget çok ihtiyacın varsa mağazayı tercih et derim ama biraz daha idar3 edebilirim dersen daha iyi bir iş bak çünkü mağaza şartları evli bir kadın için uygun değil bir de ayakta duracaksın bunlara dayanabilecek misin onları bir düşün derim .Evt önlisans mezunuyum bu yılda Aöf işletme 4. Sınıf tayım. Bankada çok kısa bir süre çalıştım 2-3 ay gibi bir süre daha sonra evlendim ve hemen hamile kalınca ve hamileliğim biraz ağır geçince bende çalışmadım kızımın büyümesini bekledim bir yıldır yeniden iş arıyorum bankalara çok başvuru yaptım ama maalesef olumlu dönüş alamadım
Başka şehirde olsak da iş için yardımı olabilir mi ki bende 2 yıldır banka işi arıyorumMerhabalar herkese bende sizin gibi işsizlikten bunalıma girmiştim , hemşirelik bitirdiğim halde özel hastahaneler bile almıyordu alanlarda asgari ücretle alıyordular,sonunda bi arkadaşın tavsiyesi üzerine birini tanıdım iyikide tanımışım,adam ahtapot gibi işimi bir ayda haletti gemde devlet kurumunda hemde ücretsiz hediye teklif ettim onu bile kabul etmedi yüzlerce insanın işini görmüş sonradan öğrendim.farklı farklı kurumlara bankalara sayısız insan koymuş.adam BATMAN da kalıyor 05.. numarası bu belki ihtiyacı olan olur ne iş için olursa olsun arayın ismi ... ,biri bize vesile oldu belki bizde birilerine vesile oluruz
Ya sacmalamayin ne oldugu belirsiz biri bir numara yazmis hirli midir hirsiz midir? Guvenmeyin boyle seylereBaşka şehirde olsak da iş için yardımı olabilir mi ki bende 2 yıldır banka işi arıyorum
Bu yaptığınız site kurallarına aykırı. Verdiğiniz kimin numarası belli değil, hırlı mı hırsız mı dolandırıcı mı Allah bilir. Burdan işsizlikten bunalmış birisi inşallah güvenip aramaz numarayı.Merhabalar herkese bende sizin gibi işsizlikten bunalıma girmiştim , hemşirelik bitirdiğim halde özel hastahaneler bile almıyordu alanlarda asgari ücretle alıyordular,sonunda bi arkadaşın tavsiyesi üzerine birini tanıdım iyikide tanımışım,adam ahtapot gibi işimi bir ayda haletti gemde devlet kurumunda hemde ücretsiz hediye teklif ettim onu bile kabul etmedi yüzlerce insanın işini görmüş sonradan öğrendim.farklı farklı kurumlara bankalara sayısız insan koymuş.adam BATMAN da kalıyor 05.... numarası bu belki ihtiyacı olan olur ne iş için olursa olsun arayın ismi ... ,biri bize vesile oldu belki bizde birilerine vesile oluruz
Ya sacmalamayin ne oldugu belirsiz biri bir numara yazmis hirli midir hirsiz midir? Guvenmeyin boyle seylere
merhaba arkadaşlar.. bi konuda fikrinizi almak istiyorum.. çok kararsız kaldımben ünv mezunuyum bankacıyım aslında ama bankalarda iş bulamadım o yüzden farklı sektörlere başvuru yaptım...
Ve iki Yerden olumlu dönüş aldım biri iç çamaşırı mağazası her ilde şubesi bulunan kurumsal bir mağaza iş saatleri bir gün saat 17:00 çıkış diğer gün 21:30 çıkış 1 gün arayla vardiya sistemi ama gece çalışmıyorsun sadece geç saate kadar .satış temsilcisi olarak asgari ücret maaş+yemek parası +prim şeklinde yol parası sorunu pek Yok olursa da aylık 50 tl ancak olur ..
İkinci iş ise devlet hastanesinde hasta yönlendirme ben aslında sekreter olarak başvuru yapmıştım ama hasta yönlendirme ye alınmışım vardiya sistemi ile 2 hafta da bir vardiya sistemi ile çalışıcam 2 hafta gece ve 2 hafta gündüz şeklinde asgari ücret maaş, yemek hastanede yenecek yol paramıda kendim Aylık 500 tl civarı maaşımdan vericem ...
Mağazanın maaşı iyi ama hastanede de daha sonra sekreterliğe geçebilirmiyim acaba ve sonuçta devlet Hastanesi olunca biraz daha güvenceli gibi geliyor... kaç gündür çok kararsızım sizlerin çoğu iş tecrübesi olan insanlarsınız siz olsaydınız ne yapardınız , yardımcı olursanız sevinirim
Merhabalar herkese bende sizin gibi işsizlikten bunalıma girmiştim , hemşirelik bitirdiğim halde özel hastahaneler bile almıyordu alanlarda asgari ücretle alıyordular,sonunda bi arkadaşın tavsiyesi üzerine birini tanıdım iyikide tanımışım,adam ahtapot gibi işimi bir ayda haletti gemde devlet kurumunda hemde ücretsiz hediye teklif ettim onu bile kabul etmedi yüzlerce insanın işini görmüş sonradan öğrendim.farklı farklı kurumlara bankalara sayısız insan koymuş.adam BATMAN da kalıyor 05... numarası bu belki ihtiyacı olan olur ne iş için olursa olsun arayın ismi ... ,biri bize vesile oldu belki bizde birilerine vesile oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?