İş

Hastanede bir yere gelemezsiniz. Yıllardır çalışan arkadaşlarım aynı şekilde devam ediyor. Ne uzandı be kısaldılar. Tezgahtarlık daha iyi en azından gündüz zamanın olduğunda farklı iş görüşmeleri yapabilirsin. Hastaneye sakın bulaşma...

Evliyim eşim çok sorun çıkaran bir insan değil ama gece çalışmam konusu onu da düşündürüyor .. bankacılık sektöründe çok bakıyorum ama kart satışı dışında malesef olumlu dönüş olmadı kart satışına da eşim izin vermedi

Evt önlisans mezunuyum bu yılda Aöf işletme 4. Sınıf tayım. Bankada çok kısa bir süre çalıştım 2-3 ay gibi bir süre daha sonra evlendim ve hemen hamile kalınca ve hamileliğim biraz ağır geçince bende çalışmadım kızımın büyümesini bekledim bir yıldır yeniden iş arıyorum bankalara çok başvuru yaptım ama maalesef olumlu dönüş alamadım

Evlisiniz bu durumda hem yol hemde çalışma saatleri açısından mağaza daha doğru bir tercih olacaktır.
Maaşınızdan 500 lira yol+yemeğe gidecek demişsiniz hastanede,birde devlet hastanesi aşırı yoğun olur,diğeri daha makul geldi bu sebeplerle bana.
Tabi iş başvurusu yapmaya devam edersiniz bu arada bankalara.

Bankada iş tecrüben fazla yok o yüzden iş bulamıyorsun canım on lisans mezunu olup örnek veriyorum 5 yıl tecrüben olsaydı bulabilirsin diyebilirdim. Ama artık lisans arıyorlar.Yasin gencse okulunu bitirdikten sonra deneyebilirsin.Eget çok ihtiyacın varsa mağazayı tercih et derim ama biraz daha idar3 edebilirim dersen daha iyi bir iş bak çünkü mağaza şartları evli bir kadın için uygun değil bir de ayakta duracaksın bunlara dayanabilecek misin onları bir düşün derim .

Merhabalar herkese bende sizin gibi işsizlikten bunalıma girmiştim , hemşirelik bitirdiğim halde özel hastahaneler bile almıyordu alanlarda asgari ücretle alıyordular,sonunda bi arkadaşın tavsiyesi üzerine birini tanıdım iyikide tanımışım,adam ahtapot gibi işimi bir ayda haletti gemde devlet kurumunda hemde ücretsiz hediye teklif ettim onu bile kabul etmedi yüzlerce insanın işini görmüş sonradan öğrendim.farklı farklı kurumlara bankalara sayısız insan koymuş.adam BATMAN da kalıyor 05.... numarası bu belki ihtiyacı olan olur ne iş için olursa olsun arayın ismi ... ,biri bize vesile oldu belki bizde birilerine vesile oluruz

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence hastaneyi seçin ama bankacılıktan iş aramaya devam edin araya birilerini sokmaya çalışın. Mağazada çalışmayın derim çünkü binbir çeşit tip geliyor akşama kadar kaç kişinin ağız kokusunu çekiyorsunuz ayaktasınız reyon düzelt ürün çıkart kasayı hesapla şunu yap bunu yap. Ama hastanede bu kadar fazla teferruat olduğunu düşünmüyorum en azından oturuyorsunuz galiba. Kısa sürede düşünün bence bunu çünkü bankacılık önemsenmeyecek bir iş değil geleceği var peşini bırakmayın bence, ben olsam bırakmazdım.. hastaneden çevrede edinebilirsiniz banka için bir düşünün.

Başka şehirde olsak da iş için yardımı olabilir mi ki bende 2 yıldır banka işi arıyorum

Bu yaptığınız site kurallarına aykırı. Verdiğiniz kimin numarası belli değil, hırlı mı hırsız mı dolandırıcı mı Allah bilir. Burdan işsizlikten bunalmış birisi inşallah güvenip aramaz numarayı.

Aylık 500 yola gidecekse eline ne kalacak ki ?
Hangisinin tatili daha çoksa ve çalışma kartları rahatsa ona girerdim.

Geçici olacaksa mağaza... fikrimi değiştirdim :)

kahkaha attım fahri işkur musun nesin sen dayı ahajajajaj

daha yenı hastaneden geldım .tıklım tıklım .hastalar anlamıyor. kontejan açmayınca dr lar hasta kabula kızıyorlar o daha sıkıntı gıbı.işler diğer hastanelerde nasıl işliyor bılmıyorum ama en azından burada boyle.

Bizler beygir gibi sınavlara çalışalım eşim sırf tekerlekli sandalye kullanıyo diye çok iyi olduğu işlere bile giremesin birileri de hatır gönül deyip kendi ahbabını kankasını işe soksun(!) .. Biz de bunalımlara giriyoruz ama Allah kimsenin bir gram hakkını yemeyi de nasip etmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…