işde tüm kış hazırlıklarım (resimli)

bu kış hazırladıklarımı sizlere göstereyim fikir olsun dedim kızlar, aslında çok şey yapamadım seneye çeşit artırıcam, bu yıl bunlarla idare edicez artık.

vişne reçeli
kayısı reçeli
çilek reçeli
biber salçası
biber, patlıcan, kabak kurutması
tarhana
salamura yaprak
cin biberi, fasulye, biber turşusu
melemen
kahvaltılık acı biber sosu
erik kompostosu

sen ne hamaratmışsın. tebrik ediyorum seni. bunlardan birini bile yapmayı bilmiyorum desem ayıp olur mu? :((

bahsettigim sey menemenmis :60: tekrar baktimda resimlere :1:

canım menemende var kahvaltılık acı sosda var.

bu başlık içinde verdim acı sosun taarifini tüm yorumları okursan bulabilirsin canım.
kayınvalidem öyle herşeyi beğenmez ama acı sosumu çok beğendi. zamanıda geçmedi hala şansın var...

sen ne hamaratmışsın. tebrik ediyorum seni. bunlardan birini bile yapmayı bilmiyorum desem ayıp olur mu? :((

yok canım niye ayıp olsun, sonuçta herkes sonradan yada mecbura kaldığı için yapıyor.
inan bende 3 yıl öncesine kadar hiçbirini bilmezdim ama iş başa düşünce mecburen öğrendim...

ellerine sağlık ...ben bunlara bayıldımm yaa :S:S buzluğada birşeyler atmışsınızdır kesin..Allah kısmet ederse şubatta evleneceğimm..Tariflri bir bir isterm...

Canım ben de şubatta evleniyorum Allah kısmet ederse.

Artık beraber sorarız yemek tariflerini :))) Hangi şehirdesin?

+

Aşk kırıntısı ellerine sağlık harikalar. Annemde yapıp attı bi kaç bişey seninkilere benziyor. Özellikle kahvaltılık sosa bayılıyorum bu site çooook işime yarayacak afiyet olsun :D

Son düzenleme:
Canım ben de şubatta evleniyorum Allah kısmet ederse.

Artık beraber sorarız yemek tariflerini :))) Hangi şehirdesin?

+

Aşk kırıntısı ellerine sağlık harikalar. Annemde yapıp attı bi kaç bişey seninkilere benziyor. Özellikle kahvaltılık sosa bayılıyorum bu site çooook işime yarayacak afiyet olsun :D

bende bayılıyorum ona, tok insana yarım ekmek yediriyor. acı çok işdah açıyor...

ellerinize sağlık hepsi çok güzel gözüküyor...merakımdan soruyorum domates turşularının baazıları kırmızı? kırmıızı domatestendemi yaptınız yaptıysanız nasıl yaptınız:)

ellerinize sağlık hepsi çok güzel gözüküyor...merakımdan soruyorum domates turşularının baazıları kırmızı? kırmıızı domatestendemi yaptınız yaptıysanız nasıl yaptınız:)

evet canım kırmızı domtesten yaptım. yeşil dometesten daha güzel, kaşığı daldırınca yumuşacık güzel oluyor.
canım been göz kararı yapıyorum, tuz sirke su kaynatıp soğutuyorum üzerine döküyorum.

Son düzenleme:

evet canım kırmızı domtesten yaptım. yeşil dometesten daha güzel, kaşığı daldırınca yumuşacık güzel oluyor.
canım been göz kararı yapıyorum, tuz sirke su kaynatıp soğutuyorum üzerine döküyorum.
valla ilk kes sizden duyuyorum kırmızı domatesten turşuyu ::)) eminim çok güzel olmuştur bizim yerimizede yiyin arrtık :))

Back
X