• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Yöresel Yemekler

Allah korusun elticim. Evlatlarınızın huzurunu düşünün, kızlarınızın o tavırda kayınvalidesi olduğunu düşünün, durdurun içinizdeki canavarı.

Sonra mybiglove mybiglove gibi kv ile yüz yüze uyurlar falan, neme lazım.🫣
Ben kaynanamin kaynanasi olduğumdan bi proplem teşkil etmiyür sjsjsk

Allah korusun elticim. Evlatlarınızın huzurunu düşünün, kızlarınızın o tavırda kayınvalidesi olduğunu düşünün, durdurun içinizdeki canavarı.

Sonra mybiglove mybiglove gibi kv ile yüz yüze uyurlar falan, neme lazım.🫣
Yok elticim işin esprisi 😄
Onlar mutlu olsun🤲💜 biz eşimle birbirimize yeteriz🤗😄

Biraz önceye bakarak daha iyiyim. Öncelerden tatile gelip gittikçe o günüm çok zor geçiyordu. Hem evlat hem arkadaştı bana kerata. Bu yaşına kadar bir saygısızlığı olmadı bana. Kızım şimdiden zorluyor beni🤦🏻‍♀️
Bende annemi zorlardım, ama o oğluşları için ölürdü. Şimdi sana bir şey olmasın, yaşayamam diyor.
Evlat tabi ki çok kıymetli, ama kızlarınızın kıymetini bilin Deynep’im.
Ergenlikte her şey olur, dünya güzeli kızın var, emin ol yuvadan uçtuktan sonra en yakın arkadaşın kızın olacak.

Biraz, önceye bakarak daha iyiyim. Öncelerden tatile gelip gittikçe o günüm çok zor geçiyordu. Hem evlat hem arkadaştı bana kerata. Bu yaşına kadar bir saygısızlığı olmadı bana. Kızım şimdiden zorluyor beni🤦🏻‍♀️
Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın 🤲💜
Hep böyle olsun😍Denge kurmayı bilsin.

Bakma öyle dediğime, benim kv de oğluşumcudur, ama bana sökmez. Kp benim yanımda olduğu sürece istediği gibi davransın.🤣🤣

Ama kocamın göğsünde anasının portresi ile uyumak istemezdim, kolunda olsa anlarım.🤣🤣
Atletsiz gezdirmiyorum ki, cek o anani gözümün onunden diyorum, 16 17 yaşlarında yapmis bi eşeklik, kolunda da kocaman babasi var avzf

Bende annemi zorlardım, ama o oğluşları için ölürdü. Şimdi sana bir şey olmasın, yaşayamam diyor.
Evlat tabi ki çok kıymetli, ama kızlarınızın kıymetini bilin Deynep’im.
Ergenlikte her şey olur, dünya güzeli kızın var, emin ol yuvadan uçtuktan sonra en yakın arkadaşın kızın olacak.
Annem de aynı şekilde. Abime daha düşkündü önceden. Şimdi kız evladı başka diyor. 🤦🏻‍♀️
Farkındayım ergenlikten dolayı olduğunun, elbet geçecek bu günler diye sabrediyorum, sakin kalıyorum. 🙃

Hıı kocaman göğsünde, hayırlı evlat :KK53: anasını seven beni de sever dedim evlendim avg
Annesinin yorumu ne olmuş ki, dememiş mi ileride eşinle aranda problem olur diye🤦🏻‍♀️ Sevip, sayıyorsa başka şekilde göstersin sevgisini. Belki şimdi arayıp sormuyordur bile annesini :deli:

Back
X