- 27 Haziran 2016
- 626
- 1.676
- 113
- 32
- Konu Sahibi uckizanasi
-
eşimizin rızası olmadan nefes almamız doğru mu eğer değilse her nefes alışımızda ona mı sormamız gerekecek?
bu kafalardan biraz uzaklaşsanız ne güzel olacak.
bebeğin küçük çalışma diyenleri anlıyorum hatta hak veriyorum da eşinin rızası olmadan çalışman doğru değil kısmını çözemiyorum.
eğer çalışmasına rıza göstermeyen eş bir gün karısını aldatıp dımdızlak ortada bırakırsa kocacığım senin rızan yoktu çalışmadım ne olacak şimdi mi diyecek kadınlar.
erkeklerin bizden istediği bastırılmışlığı ellerinizle sunuyorsunuz onlara.
Sizin kinaye yaptığınız anladım, meajin aslını bulamadim da belki buradan anlar diye sizinkine yazdım. Bende bir nevi kinaye yaptimKinaye hakkindaki bilgilerinizi yazar misiniz?
gitsin çalışsın bana ne, ben fikrimi söyledim, durumları 3,5 aylık bebeği bakıcıya verecek kadar kötü herhal, bilemedim kusura bakmaYa arkadaşım senin ülkenin gerçeklerinden haberin yok herhalde.Çok iyi yerlerde okuyanlar asgari ücretle işe başlıyor.Ki bu kadın 3 çocuklu haliyle 7 yıl aradan sonra işe girmiş.İşverenlerin çocuklu kadınlara tavrını hiç bilmiyorsun herhalde.Ayrıca bu bebek hep bebek kalmayacak büyüyecek değil mi? Ömür boyu bakıcı parası verilmeyecek.Ve birkaç yıl kendine az parası kalsa da sigortası yatacak.3 çocuk bir memur maaşı yeter mi zannediyorsunuz anlamıyorum.Hayat toz pembe değil.Biraz gerçeklere dönelim.
Bu arada belliki araştırıp etmeden konuşmayı çok sevenlerdensin. Böyle düşündüğün için asıl sen cahil oluyosun canım
Bu arada belliki araştırıp etmeden konuşmayı çok sevenlerdensin. Böyle düşündüğün için asıl sen cahil oluyosun canım
Evet senle laf dalaşına giremem beynini kiraya vermiş gibisin kanımca. Araştırıp söylediğim şeyler bunlar senin gibi önyargımla hareket edecek kadar cahil değilim.
Benim anlamadığım kendileri 2. sınıf insan olmayı kabul etmiş tamam da bizi niye bataklığa çekmek istiyorlar?
Tamam pardon :)Sizin kinaye yaptığınız anladım, meajin aslını bulamadim da belki buradan anlar diye sizinkine yazdım. Bende bir nevi kinaye yaptim
Evet bendim nolmus konuyu burdada mi uzatalim.cocuk bebek konusunda asiri hassasim onlari cok dusunuyorum tanimasam bile uzulurum.diğer konuda da konu açana kötü anne yazan siz miyidiniz karıştırıyor da olabilirim emin değilim.
Yok sizinle uzatacak bir konum olamaz.Evet bendim nolmus konuyu burdada mi uzatalim.cocuk bebek konusunda asiri hassasim onlari cok dusunuyorum tanimasam bile uzulurum.
Size vazgeçirmeye çalışıyor aklınca. Muhtemelen evdeki tüm otoritesini paraya bağlamış klasik bir erkektir siz para kazanınca onu takmayacaksınız diye korkuyor. Yılmayın bence bir süre sonra kabullenecektirokadar cok kazanmiyorum.yardimci.tutacak kadar sigortam icin calisiyorum.8 yillik evliyim ilk evlendigimde bir yil calisip biraktin simdi 3 cocukla tekrar basladim ise esim kendine kole istiyo galiba calismaya baskadigimdan beri durmadan is cikariyo bana
Olmasin da..Yok sizinle uzatacak bir konum olamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?