ise basladim esim cok tepkili ;/

Benim anlamadığım kendileri 2. sınıf insan olmayı kabul etmiş tamam da bizi niye bataklığa çekmek istiyorlar?

Yorumlar çok sert gelmiş =))
Ben eşinin kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum
Erkekler çocuktan beter oluyor bazen
Geçen hafta kar sebebiyle hayvan beslemek için iki gün ablamda kaldım, Pazar sabahı yataktan kaldırıp aldı beni hadi eve gidelim diye =)) noldu dedim bir daha bu kadar gitme dedi =)) Erkekler alıştıkları düzen değişince huzursuz oluyorlar, o şimdi senin sürekli evde olmana, onu karşılamana, her işi ile ilgilenmene alıştı, birden düzeni değişince huysuzlanmıştır. Koca adam çocuk mu bu demeyin vallahi çocuktan beterler =)) Sabırla yaklaşın yüklenmeyin adama. U uckizanasi çalışmaktan vazgeçmeyin, bebekle ilgili de vicdan yapmayın sakın, siz onun iyiliği için çalışıyorsunuz, zaten tecrübeli bir annesiniz, yanında olmadığınız zamanların açığını kapatacağınıza eminim ben, kolaylıklar dilerim

Burdakiler iş bulmayı çok kolay sanıyor galiba yok 1 yaşına gelseymiş falan sanki çocuğun 1. yaş günü bütün işverenler kollarını açıp üçkızanası gel burda işe başla diyecek. Amaç zaten sigortanın yatması, emekli olabilmek. Gayet de güzel bir rakamla işe başlamışsınız ve iş yeriniz evinize de yakınmış valla bravo. Duyar kasan, defalarca uyarılmaya rağmen dinden bahseden, ajitasyon yapan anneleri sallayın. Eğer eşiniz para konusunda size sıkıntı yaratan biriyse, zorluk çekiyorsanız (ki 3 çocuğa 1 maaşla bakılması imkansız gibi bir şey) çalışmak en doğal hakkınız. Eşiniz de bir süre trip atar sonra mecbur alışır. Önemli olan sizin kararlılığınızı göstermeniz.

esiniz sizin calismanizi cekememis. Karisinin para kazanma ihtimali kaninami dokunuyor nedir ? o yaptiklarida sizi yildirma politikasi. bu devirde bir is bulmussunuz sakin birakmayin.

gitsin çalışsın bana ne, ben fikrimi söyledim, durumları 3,5 aylık bebeği bakıcıya verecek kadar kötü herhal, bilemedim kusura bakma

Evet senle laf dalaşına giremem beynini kiraya vermiş gibisin kanımca. Araştırıp söylediğim şeyler bunlar senin gibi önyargımla hareket edecek kadar cahil değilim.

Konu sahibinin neden bu kadar üzerine gidiliyor anlayamıyorum.
Zaten çalışan kişilere devletin verdiği doğum izni toplam 16 haftadır. Çalışan bir kadın olsaydı bebeği 3.5-4 aylıkken zaten işe başlayacaktı. Herkes ücretsiz izin almıyor ya da alamıyor.
Kendini demekki çalışmaya hazır hissetmiş, bebeği de belki daha rahat bir bebek.
Çalışmadığı için burada ne kadar bunalan annelerin hayatlarını okuyoruz.
Bu kadar kırıcı yorum yapmanın bir manası yok.

Arkamdan epey konusulmus artilarimi da eksilerimi de yazan biriyim oyle hava isimde olmaz isteyen istedigini dusunsun.bebek kucuk oldugu icin ben kiyamadim hic tanimadigim birinin cocuguda olsa cok hassasim bilmiyorum niye.biraz daha buyuse daha iyi olurdu annesi tabiki daha iyisini bilir.hayirlisi olsun.

Size vazgeçirmeye çalışıyor aklınca. Muhtemelen evdeki tüm otoritesini paraya bağlamış klasik bir erkektir siz para kazanınca onu takmayacaksınız diye korkuyor. Yılmayın bence bir süre sonra kabullenecektir

Umrunuzda olmasın bırakın dağıtsın bulaşıklar şöyle birikip gömlekler ütüsüz kalıp evi b*k götürdü mü görürmüş dağıtmayı

Cok gereksiz bir varlikla tartisip bu konuya geldim ki diger ucta yine benzer tipler var. evet kocadan izinsiz nefes almayin, kirin dizinizi oturun. Herkesin cocugunu da kendisinden cok dusunun yarin o cocuk okula basladiginda ihtiyaclarini "calisma" diye akil verenler karsilar artik.. saka gibi yahu..

Konu sahibi calis, kocanin da inadi senin azmin karsisinda kirilacaktir zaman icinde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…