- Konu Sahibi uckizanasi
-
7 sene sonra birine iş fırsatı ayağına geliyor bu nasıl bir nimet bilmiyor bazı hanımlar. Konu sahibi iş başvurusu yapsa ilk sorulacak olan nereden 7 yıl çalışmadığı olacaktı. Böyle olunca iş vermiyorlar.Genelde bebekleri 3,4 aylıkken çalışan anneler işlerine dönmek zorunda kalıyor ve sütlerini sağıp veriyorlar. Siz de sağıp vermişsiniz, mama vermişsiniz ne farkı var yanında yoksunuz vs. yazınca yanlış anlaşıldınız. Genelleme oldu çünkü öyle yazınca.
Ama konu sahibi için düşündüğümüzde haklı olabilirsiniz 7 yıldır çalışmıyorken birkaç ay daha bekleyebilirdi. Ama anladığım kadarıyla iş fırsatı bulup kaçırmak istememiş, aile hayatlarını da bilmediğimiz için o konuda yorum yapmak istemem.
Peki bebegin duruyor mu bari 60 yasindaki bakicisiyla..annesini hic mi aramiyormus gun icinde gidip emziriyormusun.ben uzuldum yavrucaga .uzulmuyor musun hic.aldigim maas 2000 sigorta kizlar devletin kresine gidiyo para vermiyorum donem 75 lira birde arac gerec aldik bebege 600 anlastim durumum ne aciz nede aciktayiz memur maasi iste uc cocukla sigortami yaptiriyorum emekli olmakta istiyorum
Ne kadar çok abarttınız , akşam evine geliyor ve çalışması gerektiğini söylüyor ,neden vicdan yaptırmaya çalışıyor sunuz.Yaşadığımız zaman ne kadar pahalı 3 çoçuk ve 1 çalışan kolay mı geçinmek.Peki bebegin duruyor mu bari 60 yasindaki bakicisiyla..annesini hic mi aramiyormus gun icinde gidip emziriyormusun.ben uzuldum yavrucaga .uzulmuyor musun hic.
Bakıcı parasını çıkarınca geriye kalan para da gayet iyi millet asgari ücrete zor iş buluyor bu zamanda, hayırlı olsun.aldigim maas 2000 sigorta kizlar devletin kresine gidiyo para vermiyorum donem 75 lira birde arac gerec aldik bebege 600 anlastim durumum ne aciz nede aciktayiz memur maasi iste uc cocukla sigortami yaptiriyorum emekli olmakta istiyorum
Sizinle laf dalaşına girmeyeceğim işin dini boyutundan baktığım için böyle bir açıklama getirdim herkesin şahsi görüşü saygı duymak gerek
Drama bak. Hiç gulecegim yoktu. Ajitasyonun dibi. Bi iyi anne sizsiniz zaten. Bizimkilerde çocuk değil poşet.Peki bebegin duruyor mu bari 60 yasindaki bakicisiyla..annesini hic mi aramiyormus gun icinde gidip emziriyormusun.ben uzuldum yavrucaga .uzulmuyor musun hic.
Peki bebegin duruyor mu bari 60 yasindaki bakicisiyla..annesini hic mi aramiyormus gun icinde gidip emziriyormusun.ben uzuldum yavrucaga .uzulmuyor musun hic.
Kadın kocasından yakinmis, sizinki de alakaya maydonoz cevap olmuş. Çocuk onun olduğuna Gore senden çok dusunuyordur emin ol.Peki bebegin duruyor mu bari 60 yasindaki bakicisiyla..annesini hic mi aramiyormus gun icinde gidip emziriyormusun.ben uzuldum yavrucaga .uzulmuyor musun hic.
Sanırsın bebeği sokağa,cami avlusuna bırakmış, bazı yorumlar çok acayip.Drama bak. Hiç gulecegim yoktu. Ajitasyonun dibi. Bi iyi anne sizsiniz zaten. Bizimkilerde çocuk değil poşet.
Eşi, kocası, babasi olmayanlar kime tabi acaba? Bununla alakalı bi kurum falan birşey var mı? Malum kadınlar kendileri karar veremez. Yoksa sokaktan geçen bir adama mi sorsak? Zira önünde erkeklik organı olanların kafası daha iyi çalışıyor. Malum düşünme bölgesi orası.Tabii evlenmeden aileye tabii evlenince kocaya.Bunu kabullenen kadinlar yuzunden zaten toplum boyle.
başka üzecek yorum var mı?Peki bebegin duruyor mu bari 60 yasindaki bakicisiyla..annesini hic mi aramiyormus gun icinde gidip emziriyormusun.ben uzuldum yavrucaga .uzulmuyor musun hic.
Evet senle laf dalaşına giremem beynini kiraya vermiş gibisin kanımca. Araştırıp söylediğim şeyler bunlar senin gibi önyargımla hareket edecek kadar cahil değilim.Dini bir tek siz biliyorsunuz zaten..Bizler hiçbir şey bilmiyoruz...Bi bitmediniz ya..
Bir de benimle laf dalaşına istesen de giremezsin zaten, çünkü ben buna müsaade etmem.
Bu arada belliki araştırıp etmeden konuşmayı çok sevenlerdensin. Böyle düşündüğün için asıl sen cahil oluyosun canımEvet senle laf dalaşına giremem beynini kiraya vermiş gibisin kanımca. Araştırıp söylediğim şeyler bunlar senin gibi önyargımla hareket edecek kadar cahil değilim.
3 çocuk var, bakıcı parasından arta ne kadar para kalıyor ki, değmez çalışmaya gibi geldi,1000 lirası zaten bakıcıya gider,3çocuk eee3 cocugum var evlendigimde yalniz 1 yil calisip biraktim. simdi tekrar bir ise girdim .ama esim hep triplerde surat asiyo durmadan heralde hep ev hanimi oldugum icin alisik degil.en kucugum 3.5 aylik isyerim cok yakin bir bakici tuttum kizlari devletin kresine verdim.calismak iyi geldi ama evimide ihmal etmiyom .dikkat ettim esim evi daha cok dagitiyo ben calismaya basladigimdan beri camasirlari .mutfagi sonra donup .calisacagina evini temizle diyo. hic huzurum kalmadi napiyim bu adama ben
Kinaye hakkindaki bilgilerinizi yazar misiniz?Eşi, kocası, babasi olmayanlar kime tabi acaba? Bununla alakalı bi kurum falan birşey var mı? Malum kadınlar kendileri karar veremez. Yoksa sokaktan geçen bir adama mi sorsak? Zira önünde erkeklik organı olanların kafası daha iyi çalışıyor. Malum düşünme bölgesi orası.
3 çocuk var, bakıcı parasından arta ne kadar para kalıyor ki, değmez çalışmaya gibi geldi,1000 lirası zaten bakıcıya gider,3çocuk eee
Peki bebegin duruyor mu bari 60 yasindaki bakicisiyla..annesini hic mi aramiyormus gun icinde gidip emziriyormusun.ben uzuldum yavrucaga .uzulmuyor musun hic.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?