ise basladim esim cok tepkili ;/

7 sene sonra birine iş fırsatı ayağına geliyor bu nasıl bir nimet bilmiyor bazı hanımlar. Konu sahibi iş başvurusu yapsa ilk sorulacak olan nereden 7 yıl çalışmadığı olacaktı. Böyle olunca iş vermiyorlar.
Bir şeyde belirtmek istiyorum. İnsanların kendini düşünmesi gerekiyor. Eşi yaşlandığında emekli olacak ama kadın? Ya ilerde hasta olursa? Bunlar hiç burada göz önünde bulundurulmuyor.
Konu sahibi çok güzel birşey söylemiş artık para istemek zorunda kalmayacağım diye, eşinin keyfini bekliyormuş çünkü. Birde ikizlerinde maddi sıkıntı çektiklerini bu nedenle çalışmak istediğini belirtmişti.
Kadın anne diye bu konuma getirilmemelidir.
Hep savunmusumdur sen annesi isen o da babası, çocuğun babayada ihtiyacı var o da çalışmasın?
Çocuklar sosyallestigi ilk an maddiyatı yetersiz ise ailesini sorgulayacaktir. Maalesef üniversitede çok gördüm boylelerini

aldigim maas 2000 sigorta kizlar devletin kresine gidiyo para vermiyorum donem 75 lira birde arac gerec aldik bebege 600 anlastim durumum ne aciz nede aciktayiz memur maasi iste uc cocukla sigortami yaptiriyorum emekli olmakta istiyorum

aldigim maas 2000 sigorta kizlar devletin kresine gidiyo para vermiyorum donem 75 lira birde arac gerec aldik bebege 600 anlastim durumum ne aciz nede aciktayiz memur maasi iste uc cocukla sigortami yaptiriyorum emekli olmakta istiyorum
Peki bebegin duruyor mu bari 60 yasindaki bakicisiyla..annesini hic mi aramiyormus gun icinde gidip emziriyormusun.ben uzuldum yavrucaga .uzulmuyor musun hic.

Peki bebegin duruyor mu bari 60 yasindaki bakicisiyla..annesini hic mi aramiyormus gun icinde gidip emziriyormusun.ben uzuldum yavrucaga .uzulmuyor musun hic.
Ne kadar çok abarttınız , akşam evine geliyor ve çalışması gerektiğini söylüyor ,neden vicdan yaptırmaya çalışıyor sunuz.Yaşadığımız zaman ne kadar pahalı 3 çoçuk ve 1 çalışan kolay mı geçinmek.

Bakıcı parasını çıkarınca geriye kalan para da gayet iyi millet asgari ücrete zor iş buluyor bu zamanda, hayırlı olsun.

Sizinle laf dalaşına girmeyeceğim işin dini boyutundan baktığım için böyle bir açıklama getirdim herkesin şahsi görüşü saygı duymak gerek

Dini bir tek siz biliyorsunuz zaten..Bizler hiçbir şey bilmiyoruz...Bi bitmediniz ya..

Bir de benimle laf dalaşına istesen de giremezsin zaten, çünkü ben buna müsaade etmem.

Drama bak. Hiç gulecegim yoktu. Ajitasyonun dibi. Bi iyi anne sizsiniz zaten. Bizimkilerde çocuk değil poşet.

Tabii evlenmeden aileye tabii evlenince kocaya.Bunu kabullenen kadinlar yuzunden zaten toplum boyle.
Eşi, kocası, babasi olmayanlar kime tabi acaba? Bununla alakalı bi kurum falan birşey var mı? Malum kadınlar kendileri karar veremez. Yoksa sokaktan geçen bir adama mi sorsak? Zira önünde erkeklik organı olanların kafası daha iyi çalışıyor. Malum düşünme bölgesi orası.

başka üzecek yorum var mı?

ayyyy benim eltim de böyle yapardı bana
sonra oda işe başladın onun kızı kocaman olmasına rağmen çok ağladı etti kızı
insanların üstüne gitmeden önce iyi düşünün derim

Dini bir tek siz biliyorsunuz zaten..Bizler hiçbir şey bilmiyoruz...Bi bitmediniz ya..

Bir de benimle laf dalaşına istesen de giremezsin zaten, çünkü ben buna müsaade etmem.
Evet senle laf dalaşına giremem beynini kiraya vermiş gibisin kanımca. Araştırıp söylediğim şeyler bunlar senin gibi önyargımla hareket edecek kadar cahil değilim.

Evet senle laf dalaşına giremem beynini kiraya vermiş gibisin kanımca. Araştırıp söylediğim şeyler bunlar senin gibi önyargımla hareket edecek kadar cahil değilim.
Bu arada belliki araştırıp etmeden konuşmayı çok sevenlerdensin. Böyle düşündüğün için asıl sen cahil oluyosun canım

3 çocuk var, bakıcı parasından arta ne kadar para kalıyor ki, değmez çalışmaya gibi geldi,1000 lirası zaten bakıcıya gider,3çocuk eee

Helal olsun ben seni destekliyorum.İlk başta bebeğin çok küçük demiştim ama 7 yıl çalışmadığın halde 2bin liraya işe girmişsin.İyi bir başlangıç.Çocuklarının geleceği için çok iyi olmuş.Bir memur maaşı ile de 3 çocuk büyütemezsiniz.
Ayrıca burada okuduğu tek kitap adem güneş olan mükemmel fedakar annelerin hakaretlerine aldirma.

Kinaye hakkindaki bilgilerinizi yazar misiniz?

3 çocuk var, bakıcı parasından arta ne kadar para kalıyor ki, değmez çalışmaya gibi geldi,1000 lirası zaten bakıcıya gider,3çocuk eee

Ya arkadaşım senin ülkenin gerçeklerinden haberin yok herhalde.Çok iyi yerlerde okuyanlar asgari ücretle işe başlıyor.Ki bu kadın 3 çocuklu haliyle 7 yıl aradan sonra işe girmiş.İşverenlerin çocuklu kadınlara tavrını hiç bilmiyorsun herhalde.Ayrıca bu bebek hep bebek kalmayacak büyüyecek değil mi? Ömür boyu bakıcı parası verilmeyecek.Ve birkaç yıl kendine az parası kalsa da sigortası yatacak.3 çocuk bir memur maaşı yeter mi zannediyorsunuz anlamıyorum.Hayat toz pembe değil.Biraz gerçeklere dönelim.

Annesi senden daha çok düşünüyordur merak etme.Akşama kadar burada en iyi anne benim havası atarak elinize ne geçiyor anlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…