ise basladim esim cok tepkili ;/

Hanımlar restleşmeyin isterseniz.

Aldım mesaji bu sefer cezam 5 gün olacak o yüzden restlesmiyorum zaten korkuyorum :)

Ağzınıza sağlık.

Sakın vazgeçme . Bu bir savaşsa savaş :) Hiç çaktırmadan, kavgaya asla ortak olmadan sabredin.
Ha birde lütfen suçluluk psikolojisi , eşinizi mutlu etme çabası içine girmeyin. Ve bu yüzden evde eskisi gibi çalışmayın.
Insanoğlu her deye alışıyor ,buna da alisacaktir.

Helal olsun size. Bugün yarın diye diye ömür geçecekti.
Ayrıca evet bebeğiniz çok küçük . Size çok ihtiyacı var. Ama akşamdan akşama verilen anne sevgisi yeterlidir. Olayı dramatize etmenin manası yok.

Zaten ev hanımı olan annelerde bebekleriyle ne kadar ilgilenebiliyor ki ? Yok yemektir,çamaşır , misafir , diye diye akşam oluyor. Yaptığının hiçbir kiymetide olmuyor.

Tuzu kuru olan bebegi birakip nasil calisirsin demis. Maasinin bir kismini bakiciya veriyorsun, gerek yok denmis. Asgari ucret alsa, yarisini bakiciya verse eline 700 tl kalir. Az para mi ya? Bu yorumu yapanlarla ayni ulkede, ayni sartlarda mi yasiyoruz gercekten?
2 kiz cocugu daha var konu sahibinin. hizli buyuyorlar, giyimleri var, bakimlari var, yas buyudukce egitim giderleri artiyor. O kucumsediginiz bakici parasi bir üniversite öğrencinin aylik giderine denktir 3 asagi 5 yukari.

Konu sahibi en dogrusunu yapiyorsun,ihtiyacin varsa tabiiki calisacaksin. Esinizle maddi acidan bunaldiginizi konustunuz mu?

Kocası olmadan var olmayan,benliği olmayan,kendi aklı ve iradesi yerine kocasının aklı ve iradesini kullanan ve bunu da doğru olarak gören, bir erkeğin benliğinde yaşayan kadınlar azımsanmayacak kadar fazla..

Bir de doğrusunu izah ettiğin zaman bu ezikliği savunmaları da ayrı muamma...

bence hazmedemiyor ve kiskaniyor. muhtemelen 3 cocuk oldugu icin cevresi cocuklar rezil olur diye adamcagiza da baskı yapıyordur. Bence gönlünü yapmaya çalışın ama işinizden de geri kalmayın sonuçta bir kadın için en gerekli olan şey bence. Esinizi en iyi tanıyan da sizsiniz onun için güzel şeyler yapip gönlünü alabilirsiniz bence. Mesela bu romantik bir akşam yemeği olabilir ve o gün eşinizi mutlu edebilir sonrasinda da her seyi açıkça konusabilirsiniz karsilikli

Adam haklı evin işi yetmiyormuş gibi birde dışarıda çalış ne güzel anlayışli eşin var
kıymetini bilin bu zamanda karısıniye para getiren obje gibi gören ve zerre kıymet vermeyen ķocalarda var ....

aldigim maas 2000 sigorta kizlar devletin kresine gidiyo para vermiyorum donem 75 lira birde arac gerec aldik bebege 600 anlastim durumum ne aciz nede aciktayiz memur maasi iste uc cocukla sigortami yaptiriyorum emekli olmakta istiyorum
soınuna kadar haklısın. arkandayım arkadaşım.
ben de 3 çocukluyum . çalışıyorum. ve mutluyum. kim ne derse desin.
3. çocuk 3 aylıktı işe başladım. bak şimdi 17 aylık . Allah acılarını göstermesin.
hamd olsun bugünümüze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…