- 13 Temmuz 2019
- 1.459
- 1.540
- 63
- 45
Hayır elbette destek olacaktım .Benim tek sıkıntım en başta baya bir anlattım .Fakat tekrar edeyim .Benim burada oturum için müracaat edip .Bankada adıma hesap açılıp maaşımın hesabıma yatması gerekiyordu .Eşim buna yanaşmadı ne gerek var .Paran benim hesabıma yatsın dedi .Madem burada yaşıyor çalışıyorsam neden sosyal haklarımdan faydalanamayayım .Zaten maaşım elime geçince tabiki ev ekonomisine kendi nispetimde destek olacaktım .Onun tavırları baskı kurmaya çalışması beni rahatsız etti .Zira o benim iki mislim maaş alıyor .Ağır şartlar altında çalışıyorum .Evin yemek temizlik benim üstümde .Sonuçta burada çamaşır makinesiz elektirik süpürgesiz bu rezilliği çeken benim .O evin işlerinle alakası yok .Benim emeğim daha fazla onun maaşı benimkinin 2 misli fazla .Madem her şey ortak o zaman ev işleri konusunda neden her şey benim üstümde .Ortada bir adaletsizlik var ve ben haksızlığa gelemeyen bir insanım .Yani kendi maaşım benim elime neden geçmesin .O kafasına göre kessin bana kafasına göre versin .Bazı insanlara ödün verdikçe tepene çıkarırsın .Ben sadece taviz vermek istemedim .Hakkımı savundum hepsi bu .eksik mi anlattınız acaba ben tam algılayamadım
eşiniz kirayı borçları ortak ödeyelim demiş tamam uslup yanlış ama, çalışıyorsanız evinizin giderlerine katılmanız çok doğal değil mi?
siz çalışıp hiç para vermemeyi mi düşünüyordunuz anlamadım...
evlisiniz tabi ki evin giderlerini paylaşmalısınız.