İse başlama ve bebegim

_Birce_

cennet dudaklarınmış öpte öleyim !!!
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2014
1.103
1.566
158
36
Kızım 2 aylik arkadaşlar 1 ay sonra ise başlamam lazım. Memurum. 31 gun yillik izznim var hamileyken o kadar zorlandim ki yine de son 3 hafta kalasiya kadar calistim hic izin kullanmadim. Simdi ise izinler kalkti ve yilbasina kadar gelmezse 11 gün iznim yanacak. Bense iznim bitince 2 hafta yillik izin almayi dusunuodum. Sonra bayram girio 1 hafta da oyle kizim nerdeyse 4 aylik olacakti. 2 ay da ucretsiz izin alirim kis gunu zorlaniriz ama kizim 6 aylik olur ek gidaya gecer die dusuniodum.kvlere 2 saat annemlere 10 saat uzakta oturuyoruz. Yaza kadar da annem gelir biraz o bakar biraz kv kp gelir o bakar desem Evimiz 2+1 annem geldiğinde oda da tek kişilik yatak var o idare eder ama kv KP geldiğinde salonda yatiolrdaha akşam 11 olmadan KP hergün hadi yatın demeye baslio hamileyken geldiğinde böyleydi. Ve onlar yatcak die bizde cikioz odadan Birde küçük ev öyle dip dibe yaşamak bilmiyorum zor. Bakiciya güvenemem yavrum çok küçük kreş için de öyle. İşe de devam etmem lazım. Hem iş yerindeki yerimin değişmesini istemiyorumücretsiz izin çok alırsam yerimë başkasını alırlar. Şimdi yılbaşına kadar ücretsiz izin alayım diom izinler gelirse ocakta da izin alırım. Sonrasını ne yapayım sizce. Bi yandan ev almak istiyoruz annem geçen gün ev alacaksınız öyle gelir bakarım yoksa kocanla sana hizmetcilik yapmaya gelemicem dedi. Eşimi sevmio esimde ona karşı mesafeli bu yüzden.oyle konuşmaz muhabbet etmez ama saygısızlık ta yapmaz.niye sevmiyor deseniz öyle belli bişe yok saçma sapan küçük şeyler anlatmaya bile değmez yani. Annem çok zor birisi o söylediği laf beni çok kırdı. Ama kizimi o kadar çok sevio ki ondan daha ii bakacak birisi yok. Kızıma benden bile ii bakar belki. Kv ve KP ile de ben yapamam. Lohusalikta beni çok üzduler bide dediğim gibi ev küçük. kv alttan alta laf sokar durur beni sınır eder ama başkalarına da hep over beni o da bi değişik. KP desen herseye karışır mutfaktan çıkmaz çöp hastası evdeki çöpleri toplar aşağı gider atar VC ve banyo daki copler dahil gelip elini yikamaz.ayakkabı çıkardığımız yere kapının önüne basarak içeri girer bende takıntılıyım böyle konularda sonuçta oraya dışardaki ayakkabılarla basıoz o da öyle eve girince sinir oluom sonuçta bu çocuk ilerde emekliyecek öyle halılara basın istemiyorum eşime söyledim uyardı ama dinleyen kim. Kv sürekli konuşur inanin abartmiorum 2 dk susmaz. Yanında biri yoksa kendi kendine konuşur. Yani idare edebilir miyim bilmiyorum. Seneye eylülde kreş vericem kizimi Şubat ayından eylül e kadar bişeyler bulmam lazım. Anneme baktirmayi çok istiorum ama o kadar uzun süre kalmaz. Şubat Mart annem baksa nisan da kv ler bAksa mayis ta 2 hafta eşim izin alır haziran ortasına kadar annem gelse temmuz da kv ler ağustosta ben izin alsam sizce nasıl. Siz olsanız kv leri idare eder miydiniz annenizin o lafını yutar miydiniz evladiniz için. Çünkü bi buyukannelerin bakması var birde yabancının.

Sizin yerin,izde olsam 2 sene izin alır sonra da kreşe verirdim
Ne anneniz ne kayınvalideniz ve kayınpederinizle aynı evde yaşamak mümkün. İmkansız

Sizin huzurunuz kaçar
Aranız bozulur

Ev alma işini erteleyin. Evde çocuğunuzun başında durun. Yerinize birini alsalar da 2 seneye Allah kerim, belki siz de başka iş bulursunuz.

Eve bakıcı alırım. kimseninde kahrını çekmem.
İki üç kuruş kazanıcam diye milletin afrasını tafrasını cekemem.
Hemde evimin içinde. :süslü:
Ya bakıcı ii bakmazsa birde zaten ev alırsak hem kredi hem bakici zor olcak.

Sizin yerin,izde olsam 2 sene izin alır sonra da kreşe verirdim
Ne anneniz ne kayınvalideniz ve kayınpederinizle aynı evde yaşamak mümkün. İmkansız

Sizin huzurunuz kaçar
Aranız bozulur

Ev alma işini erteleyin. Evde çocuğunuzun başında durun. Yerinize birini alsalar da 2 seneye Allah kerim, belki siz de başka iş bulursunuz.
Aslında düşünmedim değil ama biz çocuk yokken bile tek maaşla gecinemedik çocukla hiç gecinemeyiz. Araba var bide onunda bi sürü vergisi masrafı var.

Eve bakici al bir de kamera yerlestir
Kafan kulagin rahat olsun
Bu arada kapi esiginden iceri girmeden once oralara ayakkabisiz basmayani dövüyorlar bence bu ulkede

Ben olsam 3 aylik bebegimi kimseye birakip da huzurumu bozmam, kendim bakarim..

Anladigim kadariyla bi borc durumu yok. Sizin yerinizde olsam ucretsiz izin alirdim. Yerimin degismesi de cokta umrumda olmazdi.
Kucucuk cocuk bi ona alisacak bi buna. Hepiniz ayri telden calacaksiniz. Oyle olacagina bakici baksin daha iyi gibi geldi..

annenin o lafı yutacak gibi değil kv kp d4 olmaz
size bir örnek vereyim bana babanne ve hala baktı kardeşlerim e bakici
bakici hiç olmazsa yıllardır cocugunuza baktım diye başımıza kakip durmuyor
bakici alın eve de kamera yerleştirin

Çocuğun sürekli düzeni değişecek daha çok küçük.bence ne annenle ne ötekilerle olmaz bu iş.en mantıklısı ücretsiz izin.

Back
X