- 20 Şubat 2019
- 525
- 145
- 103
- 33
- Konu Sahibi berlingoes
yüzyüze görüştüm benden çizim falan bişeyler istemişlerdi onlarıda yaptım.. telefonda görüşelim dedi kadın bakalım haber bekliyorumgit gel bakalım görüşmeye ne diyecekler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yüzyüze görüştüm benden çizim falan bişeyler istemişlerdi onlarıda yaptım.. telefonda görüşelim dedi kadın bakalım haber bekliyorumgit gel bakalım görüşmeye ne diyecekler
aaa mesleği o şekilde yazdım ifşaa olmamak için,Profilinizde Dis Ticaretci oldugunuz yaziyor. Konularinizda cizim (teknik resim?) vb uygulamali orneklerden belirtiyorsunuz. Su an calistiginiz tempoda (full yabanci dil, sehir disi ve yurt disi seyahatlerin haftada bir oldugu) 22 sene calistim. Goreviniz tam olarak nedir? Ona gore yorum yapacagim.
aaa mesleği o şekilde yazdım ifşaa olmamak için,
işiim endtüsryel tasarım tarzı
kaftada kaç gün çalışıyorsunuz.merhaba kızlar,
geçenki konumda bahsetmiştim eski iş yerimden teklif geldi diye bugün ne zaman görüşeceğiz diye eski yöneticime yazdım. Patronun farklı düşünceleri olduğunu duruma göre haberleşeceğimizi söyledi. Çok ama çok moralim bozuldu..![]()
![]()
Şuan çalıştığım yerden nefret ediyorum hiç bi şekilde alışamadım. İşimle alakalı pek bişey yapmıyorum. Daha çok yönetici tarzı çalışıyorum. Ama daha 2,5 ayda bu durum beni yordu. (Eylülde daha yoğun olacağını şehir dışı iş gezilerinin olacağını kalmalı falan şimdiden ondan bahsediyorlar. O tempoyla çalışabilecek durumda değilim şuan....)
Şimdi ben farklı bir yerle daha görüşmüştüm. Orasıda benden uygulamalı bişeyler istemişti mesleğimle alakalı eşiminde pek içine sinmedi küçük diye orası boşver uğraşma dedi. ( Çünkü maaş için 4 e yakın bişeyler demişti kadın. )
Ama akşam uğraşacağım benden bi kaç çizim istediler yapacağm. Belkide burdan kurtuluşum için bir seçenek olacak bin 500 e yakın her ay kaybım olacak ama buraya geldiğim her gün hasta olarak dönüyorum eve...
Siz olsanız ne yapardınız şuan???
sabah görüşeceğim kızlar o diğer firmayla, eşim hiç sıcak bakmıyor maaşı az olacak diyor
ama ben buraya her gün mutsuz gelmekten yoruldum. Bu arada buraya başlayalıda 2,5 ay oldu. 2,5 ayda dayanamadım yoğunluğa.
Eşime herkesin dayanma gücü farklı diyorum anlamıyor beni![]()
Kesinlikle, sadece emeklerinin karşılığını almanı istiyorum diyor... Ama ne kadar çok fazla para o kadar stres..O iş yerinde mutlu değilseniz başka iş bulup çıkın bir an önce. Kafa huzuru en önemlisi bu hayatta.
Ayrıca eşiniz de bu kadar karışmasın nerede çalışacağınıza . Çalıştığınıza şükretsin bu devirde. Tötüne güvenmiyorsa da evlenmeseymiş bir zahmet. Kadın her zaman ve her şartta çalışamıyor ne yazık ki.
5 gün çalışıyorumkaftada kaç gün çalışıyorsunuz.
evet.. burda işimi yapamadığım için mutsuzluğumAnladim. Dis Ticaretci olsaydiniz Manas Destani gibi bir yorumum olacakti. Endustriyel tasarimciysaniz sevmediginiz iste durmayin. Basarilar.
+1Maddiyatınız el veriyorsa seveceğinşz yerde çalışın. O şekilde çalışmak nedir bilirim. Çok zor yani. Gideceğiniz işin şartlarını da baştan öğrenin tabi. Daha az maaş aşıp bir de üstüne istediğiniz gibi çıkmazsa daha çok üzülürsünüz.