İse giderken içe çöken buruk ve ağlamaklı his..

Tek bu da degil.. Okb beni bitirdi :KK43:
Tahmin ettim de yorum yapmadım, ayrılma anksiyetesi OKB ile bir arada görülebiliyormuş.. Peki OKB tanın olduğuna göre bir doktora gittin değil mi? Ayrıca OKB de kontrol altında tutulabilen bir hastalık. Bu kadar umutsuz olma. Tedavine devam etmiyor musun?

Tahmin ettim de yorum yapmadım, ayrılma anksiyetesi OKB ile bir arada görülebiliyormuş.. Peki OKB tanın olduğuna göre bir doktora gittin değil mi? Ayrıca OKB de kontrol altında tutulabilen bir hastalık. Bu kadar umutsuz olma. Tedavine devam etmiyor musun?
Evet doktora gittim. Cinsel okb, bulaşma okb si, yaptım mı yapmadim mi.. Zarar verdim mi vermedim mi.. Hastalık bulasti mi bulasmadi mi.. Yoruldum. Yıllardır böyle. 1 yil ilaç tedavisi gördüm. İlaçlar kilo yapti 20 kilo aldim şimdi veremiyorum .. Biraktim bende.

Evet doktora gittim. Cinsel okb, bulaşma okb si, yaptım mı yapmadim mi.. Zarar verdim mi vermedim mi.. Hastalık bulasti mi bulasmadi mi.. Yoruldum. Yıllardır böyle. 1 yil ilaç tedavisi gördüm. İlaçlar kilo yapti 20 kilo aldim şimdi veremiyorum .. Biraktim bende.
Doktorsuz kendi başına mı bıraktın :KK43:
İlaçtan fayda görmediysen doktor doz değişimi yapmıyorsa doktor değiştirmek lazım.
Ayrıca okbde ilaç dışında terapi de alınca hem tedavi daha başarılı oluyor hem de daha az dozla devam edilebiliyor.
Lütfen lütfen yeni bir doktorla yeniden başla. Mümkünse terapi de görmek istediğini söyle daha sonra. Seni zamanı gelince bir terapiste de yönlendirir. Kilo versen ne olur sen mutsuz olduktan sonra, sen tedavini ol, bir yandan spor da yaparsın. Ben de ilaç kullandım 1 yıl sadece 2-3 kiloyla atlattım çünkü beraberinde spor yaptım ve beslenmeme dikkat ettim elimden geldiğince. Hem tedavime çok destek oldu spor, hem kilo almamı engelledi. Sana da tavsiye ederim.

Kaybetme korkusu ve endişe, kaygı bozuklugu anksıyete belirtileri .. Yasadıgım ıcın olabilir diyorum.. Bunun ıcın sıze doktorun teshıs koyması gerekir..

Arkada çocuk da yokmuş boynu bükük kalan, neyin ağlamaklı hissi bu ? Bana hiç olmadı çünkü çalışıp eekmeğimi kazandığıma şükrettim hep.

Sanırım işimi sevmesem bende de aynı his oluşur.
Fazlasıyla ev takıntım var çünkü.
Gece yatınca sabahı düşünürken içim burulunca işimin güzel yönlerini düşünüp rahatlamaya çalışıyorum.
Bir de ben işe gelirken çok çok süsleniyorum,hani işimi seviyorum,çok seviyorum diyerek kendimi telkin ediyorum bol bol...

Back
X