Merhaba arkadaşlar,
Şuan iş arama sürecindeyim yaşım 32. Maalesef bu zamana kadar kendimi iş ve yabancı dil anlamında pek geliştiremedim. Bağımsız yaşamayı çok istiyorum. Psikolojik olarak çok yıprandım. Hep bir şeyler yapmak istedim olmadı yıllarım boşa gitti.
İş deneyimim var tabii ki ama iş yerleri daha deneyimli kişiler istiyor. İş gorusmelerinde işe alinabilmek icin ilk bir ay sadece yol ücreti istesem karşı tarafta nasıl bir intiba bırakırım?
Bende bu durumu 3-4 sene önce yaşamıştım
Bence hiç öyle deneme.ben denedim sonuç çok kısa çalıştım o yerle.
İnşallah hayırlısıyla en iyi ısı bulursun.
Önce kendine güven,ayakların yere sağlam bassın.icine sinen bı yer olunca zaten rahatlıkla yükselişin,kendini geliştirsin.
Allah yardımcın olsun benim de yarın bı görüşmem var inşallah hayırlı olur
Sömürülürsünüz bence. İnsanlar başkalarından fayda saylayıp kendilerini karda saymaya bayılıyor. Öncelikle siz emeğinize kıymet verin derim, sonradan böyle saygıyı kazanmak daha zor oluyor.
Ümitsizliğe de kapılmayın. 50yaş üstü bir bayan arkadaşım yıllarca ev hanımlığından sonra düğün organizasyon şirketinde çalışmaya başladı mesela. Biraz saatleri geçti o işin ama gayet klas bir işti. İlle yabancı dil, bilgisayar gerekmeyebilir, iş hayatı bence hep kısmet
Sakin öyle deme sonra ezik gözüyle bakarlar her zaman dik dur emin dur kendinden tek seçeneklerinin onlar olmadigini bilsinler .41 yaşındayım hayatta ne geldiyse başıma mutevazilik tevazudan geldi sen yapma
Çay , yer silme , wc temizleme ,sekreterlik hepsini kabul etmiş olursunuz. Kendinize güvenip gidin. Deneyimleri de azıcık süsleyip anlatın. Allah yardımcınız olsun.