İşe görüşmesi sonucu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yenigelinn44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2020
111
45
98
Malatya
Merhaba arkadaşlar bundan 2 hafta once kurumsal bir firmada orta yönetici olarak basvurdum cagrıldım bölge müdürü ile gorustüm 2.5 saat surdu ardından eve geldim.Ertesi gün iki sınav oldum sınavda türkiye 1.si oldum.Ardından baska bir bölge müdürü ile gorusmeye cagrıldım cok güzel gecti yine ise erken baslamak istedigini soyle bile dediler 2.5 saatte onla gorustüm.Gorusme ertesi günü İK uzmanı ile zoom üzerinden yarım saat gorusulme yapıldı fiyat alındı benden 12 bin ve üzeri istedim tamam dedi olumlu veya olumsuz size donus yapacagız dediler.3 iş günü gecti uzerınden ses seda yok dönüş olmadı meraktan ölüyorum sizce durum ne ??

Ay Allah korusun baskasını mı çağırdılar acaba? Olumsuz olsada bana dönüş yapın dediniz mi?

Merhaba arkadaşlar bundan 2 hafta once kurumsal bir firmada orta yönetici olarak basvurdum cagrıldım bölge müdürü ile gorustüm 2.5 saat surdu ardından eve geldim.Ertesi gün iki sınav oldum sınavda türkiye 1.si oldum.Ardından baska bir bölge müdürü ile gorusmeye cagrıldım cok güzel gecti yine ise erken baslamak istedigini soyle bile dediler 2.5 saatte onla gorustüm.Gorusme ertesi günü İK uzmanı ile zoom üzerinden yarım saat gorusulme yapıldı fiyat alındı benden 12 bin ve üzeri istedim tamam dedi olumlu veya olumsuz size donus yapacagız dediler.3 iş günü gecti uzerınden ses seda yok dönüş olmadı meraktan ölüyorum sizce durum ne ??
Bı arayabilirsiniz bence noldu son durum diye.

Hayatımda ilk kez bu kadar uzun bir iş gorusmesi duyuyorum..
Yani bu insanlar iki buçukar (1 kişi için) saatlerini görüşmelere ayirabiliyorlarsa demek ki gayet rahatlar.
İyiki ; "Su kanepeye uzanin çocukluğunuzdan başlayalım" dememişler 🤔
Gerçi demiş kadar olmuslar.

Orta düzel yönetici için 12 bin lira çok az değil mi?

Yani bu insanlar iki buçukar (1 kişi için) saatlerini görüşmelere ayirabiliyorlarsa demek ki gayet rahatlar.
Aynen valla bende ilk kez bu durumu yasadım saskınım

İnşallah alinirsin ya, ben de mülakatlara girdim çıktım ama 2,5 saat 2,5 saat mulakat, iki tane sınav falan.
Nedir bu ya, hiç görmedim. Ve madem bu kadar teferruatlı bir iş ,ince eleyip sık dokuyorlar,12 bin çok az
Aynen az ama tecrübesizim bide ihtiyacım var deprem bölgesindeyım evimiz hasarlı ve Esim işsiz suan alınmak için uygun soyledim

Benim son işimde de bu süreçler 2.5 ayı bulmuştu 6 aşamadan falan geçmiştim ben de İK ile iletişim halindeydim sürekli süreç nasıl ilerliyor diye atamaktan çekinmeyin bence de

orta düzey yöneticilik için 12bin çok az değil mi? bir de o kadar uzun süre mülakat neden? değmez eğer sizi geliştirecek bir yer, iş değilse

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X