İşe görüşmesi sonucu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayatımda ilk kez bu kadar uzun bir iş gorusmesi duyuyorum..
Yani bu insanlar iki buçukar (1 kişi için) saatlerini görüşmelere ayirabiliyorlarsa demek ki gayet rahatlar.
İyiki ; "Su kanepeye uzanin çocukluğunuzdan başlayalım" dememişler 🤔
Gerçi demiş kadar olmuslar.
Profesyonel görüşmeler bu şekilde 🤣

Çok net söyleyeceğim; ik işleri uzundur çetrefillidir. En okey şey bile 1-2 hafta uzar. Yaz dönemine girdik okey alınacak kişi tatildedir falan 3 iş günü çok kısa bir zaman.

Bence 1 hafta sabredin en azından sonra yeniden arayın ya da ik ya email atın.

Böyle bir profesyonellik yok yalnız , eve yatılı alsınlar bari. Kendini profesyonel sanan patron şirketi bu max.
Yahu o değilde personel mi aliyorlar yoksa Genel kurul,yönetim kurulu üyelerini seçmek için aralarında müzakere mi yapıyor belli değil.
Kızımız da sözde şirketin açmış olduğu sınavda (Nasıl bir şirkette) Türkiye birincisi oluyor ama istediği maaş 12 bin.🤔🤔
Hatayı orada yapmış bak, asgari ücret kabulum deseydi ; hemen başlamıştı.
Konu biraz tuhaf zaten,abartılı geldi bana.

Yahu o değilde personel mi aliyorlar yoksa Genel kurul,yönetim kurulu üyelerini seçmek için aralarında müzakere mi yapıyor belli değil.
Kızımız da sözde şirketin açmış olduğu sınavda (Nasıl bir şirkette) Türkiye birincisi oluyor ama istediği maaş 12 bin.
Hatayı orada yapmış bak, asgari ücret kabulum deseydi ; hemen başlamıştı.
Konu biraz tuhaf zaten,abartılı geldi bana.
Ya konu çok garip zaten o yüzden bir önceki yorumumda dedim 12 bin fazla düşük değil mi diye. Nasa’ya üst düzey yönetici almıyosan bu ne ego, saatlerce sınav mülakat vs. Çook iyi biriysen de 12 bin mi veriyosun orta düzel yönetici diyor bir de .

Ya konu çok garip zaten o yüzden bir önceki yorumumda dedim 12 bin fazla düşük değil mi diye. Nasa’ya üst düzey yönetici almıyosan bu ne ego, saatlerce sınav mülakat vs. Çook iyi biriysen de 12 bin mi veriyosun orta düzel yönetici diyor bir de .
Gizemlim,aslim..
Türkiye 7 bölge ve 81 il..
Türkiye genelinde yapılmış olan bir sınavdan birincilikle çıkacaksın ve seni almayacaklar öyle mi ?
İkimizin de fark ettiği üzere konu biraz sekerlenmis,çikolatayla kaplanmış.
Ama 12 bin denince büyü bolzulmus.
Zaten o şirketin işçisi ; asgari+ yemek ve yol ile 11000'e yakın alıyordur 🤔

Bir yerle böyle bir görüşmem olmuştu, kuçuk bir yer olmasına ragmen saatlerce sürmüştü. 1.5 saat beklettiler. ( oradan anladım ki herkese bunu yapıyorlar.)

Tanıtım videosu izlettiler, fabrıkayı gezdırdıler, yazılı 3 aşamalı sınav yaptılar ayrı bir gün, sonunda sözlü görüşme derken saatlerce.. Sonuç teklif ettikleri ücret aldığım altında, yahu madem öyle ilk ücret beklentimi sorduğunuzda biz bu aralıkta teklif düşünüyoruz deyin de kaç kez oraya git gel zaman kaybetmeyelim. Bu profesyonellikten çok uzaktı, işverenler maalesef ekonomik şartlar kötü olduğu için herkesin hemen kabul edeceğini düşünüyorlar.

Profesyonellikten çok uzak bana kalırsa.
Bu sadece kişilerin vaktinden çalmak olabilir ancak.
Bunun bir tık ötesi de eve yatılı misafir olarak almak zaten 🤣

Böyle bir profesyonellik yok yalnız , eve yatılı alsınlar bari. Kendini profesyonel sanan patron şirketi bu max.
arkadaşlar lütfen 🤣 assessment olanlar günler sürüyor . Hiç mi kurumsal bi yerle görüşmediniz . Hatt bir firma bir defa görüşme için otel ayarlamıştı 4 gün her gğn sınav mülakat vs bir ilaç firması / bunların toplamında 12 bin gülmelik tabi bu arkadaş için

arkadaşlar lütfen 🤣 assessment olanlar günler sürüyor . Hiç mi kurumsal bi yerle görüşmediniz . Hatt bir firma bir defa görüşme için otel ayarlamıştı 4 gün her gğn sınav mülakat vs bir ilaç firması / bunların toplamında 12 bin gülmelik tabi bu arkadaş için
Hiç mi kurumsal yerle görüşmediniz kısmına haykırdım, cv’mi göstersem dudağınız uçuklar bu lafı ettiğiniz için :) Bu şekilde evde yatıya çağıran mülakatlar ve 12 bin liralık bir iş yalnızca ego ve sömürü göstergesidir. Net. Assessment olmayan mülakata hiç girmedim zaten mezuniyetten sonra, max 1,5 saatlik online testlerden oluşuyor kendileri. Bir slotta ingilizce bir slotta genel yetenek gibi gibi bölünür. Böyle firmada oturtup manuel nedir. Vakit kaybı zaten 12 bine yönetici olmaz. Anca ufak yerlerde yönetici diye kandırırlar.

Hiç mi kurumsal yerle görüşmediniz kısmına haykırdım, cv’mi göstersem dudağınız uçuklar bu lafı ettiğiniz için :) Bu şekilde evde yatıya çağıran mülakatlar ve 12 bin liralık bir iş yalnızca ego ve sömürü göstergesidir. Net. Assessment olmayan mülakata hiç girmedim zaten mezuniyetten sonra, max 1,5 saatlik online testlerden oluşuyor kendileri. Bir slotta ingilizce bir slotta genel yetenek gibi gibi bölünür. Böyle firmada oturtup manuel nedir. Vakit kaybı zaten 12 bine yönetici olmaz. Anca ufak yerlerde yönetici diye kandırırlar.
Aa bana ne ayol Cv den o kadar cv yi 10 dk görüşerek mi yaptın 🤣 Yani öylesi de var böylesi de var normal yani. Bu kadar aşağılık kompleksine girme aşkım tamam senin gözünden anlamışlardır 5 dk da 🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X