- 22 Kasım 2017
- 2.908
- 4.975
- 48
Iyi Pazarlar kizlar,
merak ettim ise gitmeniz ne kadar zamaninizi aliyor? Özelikle Anneler, ne kadar süreyi tolere ede bilirsiniz?
ben su an is yerine arabayla 10 dk da yetisiyorum.
10. aydan sonra ise basliyicam tekrar. günde 4 saat oglumun kresi is yerine bes dakika.
seneye tasinma durumumuz var. ozaman is yerine arabayla tek yön 40 dakikami alicak oglumun kreside orda olucak. acil oglumun yanina gitmek zorunda kalirsam yavrum 40 dakika beklicek? bu olur mu sizce? bu yüzden kres saatide uzamis olucak. 4 saat yerine sadece yol yüzünden 6 saat olur
. kres sadece yasadigin belediyeyi kabul ediyor yani is yerinin yakininda olmasi imkansiz ozamana oglum 3 yasina gelmis olur...
yakinlarda da deli gibi yer ariyoruz kac senedir yok yok yok
. fiyatlar cok ucuk.
karisik yazmis ola bilirim kusura bakmayin.
merak ettim ise gitmeniz ne kadar zamaninizi aliyor? Özelikle Anneler, ne kadar süreyi tolere ede bilirsiniz?
ben su an is yerine arabayla 10 dk da yetisiyorum.
10. aydan sonra ise basliyicam tekrar. günde 4 saat oglumun kresi is yerine bes dakika.
seneye tasinma durumumuz var. ozaman is yerine arabayla tek yön 40 dakikami alicak oglumun kreside orda olucak. acil oglumun yanina gitmek zorunda kalirsam yavrum 40 dakika beklicek? bu olur mu sizce? bu yüzden kres saatide uzamis olucak. 4 saat yerine sadece yol yüzünden 6 saat olur

yakinlarda da deli gibi yer ariyoruz kac senedir yok yok yok

karisik yazmis ola bilirim kusura bakmayin.