- 10 Kasım 2020
- 106
- 73
- 48
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallahKişiden kişiye değişiyor bazlarinda vücut gebeliğe bu şekilde tepki veriyor umarım gönlünüzce olur beklemekten başka çare yok tüm isteyenlerle birlikte bizlere de nasip olsun![]()
Test almalı mıyım 5 gün beklemeliyimGenelde kabızlık olur yükselen progesteron yüzünden bağırsak hareketleri yavaşlar gebelik boyunca kabızlık görülür. Ama bu ishal belirti değil sonucunu vermez. Bi test yapın varsa çıkacaktır.
Bugün zaten geçti artık yarın ilk idrarla erken gebelik testinde çıkabilir. Siz bilirsiniz bekleyebilirsiniz de.Test almalı mıyım 5 gün beklemeliyim
Bende aynı durumdayım adete 6 gün var öte yandan korkuyorumda corona mı oldum diye sürekli midem bulanıyor karnım ağrıyor ishal dün kesildi rabbim hakkımızda en hayırlısını nasip etsinMerhabalar bir haftadır bitmek bilmeyen kuru sancı karın ağrısı mide bulantısı ve isal var . Adet olmama da 5 gün var aşırı derecede tatsız tutsuzum mide yanması oluyorum sizce sizce hamilelik belirtisi mi yaşayan oldu mu ?
Şükür canım yeterki covid olmayalım ben dün hastaneye gittim enfeksiyon falan hiç bişey yok adete dün 6 gün vardı gebelik şüphemi söyledim testte yapıldı haliyle negatif ama üzülmeidm varsada çıkmamış olabilir diye düşündüm sonuçlar çıkana kdr acik doktoru değişti yeni doktor serum takcaz dedi uyarıda bulundum test negatif ama adetime daha var dedim o yüzden gebelik ihtimaline karşı iki serum taktılar olası durumda var ise eğer bebek zarar görmesin diye ama ne kanda ne idrarda hiç bir sorun bulamadılar bugünde inanılmaz adet ağrım var kafayı yemek üzereyim insan korkuyor hiç daha önce böyle olmamıştım ama gebelik ihtimalimde düşük ymurtlamadan bi gün önce ilişki oldu onda da gebeliğe uygun pozisyon değildi çok çok özür dilerim ben üstteydim gebelikte yoksa neden bu şikayetlerim var bilmiyorum sende test yapınca haber verir misinCovitte isal olmuyor canım benim biz geçirdik onu daha önce regl öncesi oluyor isal durumu bazı anlarda ama bu uzun sürdü sabret bakalım 2 gün kaldı regle benim de sancım şuan yok değişik
Sonuç ne oldu?Haber veririm tabi benimde bugün regl olmam gerekiyor dehset bel ağrım ve ilk kez ayaklarım çok fazla ağrıyor yarında olmaz isem bir test yapıcam sonrasında kan vericem rabbim isteyen herkese nasip etsin endişelenme doğru zamanı allahım bilir![]()
İshal corona belirtisi. Ama umarım hamilesinizdir istiyorsanız tabi.Merhabalar bir haftadır bitmek bilmeyen kuru sancı karın ağrısı mide bulantısı ve isal var . Adet olmama da 5 gün var aşırı derecede tatsız tutsuzum mide yanması oluyorum sizce sizce hamilelik belirtisi mi yaşayan oldu mu ?
Hastalandım kuzum hamile değilim :)Sonuç ne oldu?