ishale acil çare

dilayza

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2008
314
153
123
Ankara
arkadaşlar oğlum 15 aylık çok kötü ishal oldu ve azı dişlerini çıkartıyo ishal için tavsiyesi olan varsa çok sevinirim.bir de mecburen boğaz enfeksiyonuna karşı antibiyotiğe başladık cevaplarınızı bekliyorum

arkadaşlar oğlum 15 aylık çok kötü ishal oldu ve azı dişlerini çıkartıyo ishal için tavsiyesi olan varsa çok sevinirim.bir de mecburen boğaz enfeksiyonuna karşı antibiyotiğe başladık cevaplarınızı bekliyorum

patatesi haşlayıp azda olsa yedirmeye çalış ve birde ayaklarının altına sıcak su torbası koymanı tavsiye ederim karın ağrısınıda alacaktır.ama ishali çok şiddetliyse bi dr.a göster istersen bunun için bir şurup vermişti bize dr.1günde geçmişti ishalimiz.
geçmiş olsun..:94:

benim oğlumda aynı şekilde ishal olmuştu. doktorumuz bize pirinci haşlayıp çıkan suyunu bir şekilde içir demişti. bende hemen yapıp içirmiştim. oğlumun ishali normale dönmüştü...

Benim oğlum 16 aylık ve o da azı dişlerini çıkartıyor ve 4 gündür şiddetli ishaldi.Ben reflör şase verdim.Günde 1 defa.Bu ilaç değil sadece bağırsaklarına yararlı bakteri veriyor.Daha önce 6 aylıkken doktorum bunu vermişti.Birde milupanın ishal bebekler için olan HN25 sütü var.Benim oğlum günde 500 cc süt içtiği için kesmek istemedim ve bu sütü verdim.Bu süt onun ishalle kaybettiği mineralleri veriyor,ayrıca bağırsakları düzenliyor.Tabii genel şeyleri yaptım.Bol su,patates,elma,muz püresi,havuç ve pirinç verdim.Çok şükür hemen düzeldi.Bugün azı dişinin teki çok şişmiş ve morarmış,herhalde çıktı çıkacak.İşallah tavsiyelerim işe yarar...

Back
X