ishalim :( amipli dizanteriymiş....

biyolojie

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2009
108
1
116
Erzurum
34 haftalık hamileyim 2 gündür ishal ve mide bulantım var. bugün yapılan tahlilde amipli dizanteri çıktı ve doktorum bol sıvı önerdi bunun yanında suya karışan toz ilaç verdi ishal kesici olarak. bu ilacın ve hastalığımın bebeğime zararı var mı kızlar yardım edin bana ne yapmalıyım.... bunları yaşayan var mı aranızda....

sağolun kızlar cevabınız için. bu ilacı kadın doğum doktorum yazdı ama ben yinede tedirgin oldum. bugun kesildi ishalim ama bağırsağımda parazit olduğunu bilmek bebeğim için endişe veriyor bana... ne olur dua edin gelmesin kızıma....

bol su içmeye devam et yine ishal erken doğum sebebi olabilir çünkü ilaclarını kullan doktorunun sözünden cıkma

arada bir hala ishal oluyorum mesela bugün... atlatamadım hala( su içiyorum ptates yiyorum maden suyu içiyorum daha ne yapayım...

ilacın bebeğe zararı olsa zaten vermez canım.. hiç tedirgin olma..
ilaçlarını aksatmadan iç bir de ishali kesen yiyecekleri tüket.
geçmiş olsun

ilacın bebeğe zararı olsa zaten vermez canım.. hiç tedirgin olma..
ilaçlarını aksatmadan iç bir de ishali kesen yiyecekleri tüket.
geçmiş olsun

ilacı 3 gün kullandım sonra doktor kesmemi istedi... 37. haftanın içine girdim inşallah bebeğim için bi sorun oluşturmaz bu ishal... sağol canım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…