- 27 Ağustos 2008
- 572
- 320
- 123
5 yıldır çalıştığım, çok emek verdiğim, kendi işim gibi sahiplendiğim işimi ve güzel ekip arkadaşlarımı bırakıyorum.
(Ay sonu itibariyle ayrılmak istediğimi bildirdim.) Ben çalışmayı sevenlerdenim, evde oturmak beni sıkacak boğacak belki ama
kararımdan pişman değilim, hatta çok rahatım, ayrılacağımı söyledikten sonra üzülürüm sanmıştım, ufacık bir üzüntü bile olmadı.
Aslında işim pek çok kişinin özendiği iyi bir iş gibi görünüyor ama resmen ömür törpüsü..
Köklü bir firma olmasına rağmen, şirkette en uzun süreli çalışanlardan biriyim, iyi dayandım.
İşi bırakma sebebime gelince, çok istememize rağmen çocuğumuz olmadı, sorun benden kaynaklanıyor
ve uzun süredir tedavi görüyoruz, yaşayan bilir çok zorlu yıpratıcı bir süreçtir.
Eşim, anlayışlı ve sabırlıdır, bense daha stresli, daha sabırsızım..
Hem iş hem tedavi stresi artık kaldıramaz oldum ve işi bırakmaya karar verdim.
Yani pat diye karar verip, küt diye söyledim, kendim için hayırlı olsun :)
(Ay sonu itibariyle ayrılmak istediğimi bildirdim.) Ben çalışmayı sevenlerdenim, evde oturmak beni sıkacak boğacak belki ama
kararımdan pişman değilim, hatta çok rahatım, ayrılacağımı söyledikten sonra üzülürüm sanmıştım, ufacık bir üzüntü bile olmadı.
Aslında işim pek çok kişinin özendiği iyi bir iş gibi görünüyor ama resmen ömür törpüsü..
Köklü bir firma olmasına rağmen, şirkette en uzun süreli çalışanlardan biriyim, iyi dayandım.
İşi bırakma sebebime gelince, çok istememize rağmen çocuğumuz olmadı, sorun benden kaynaklanıyor
ve uzun süredir tedavi görüyoruz, yaşayan bilir çok zorlu yıpratıcı bir süreçtir.
Eşim, anlayışlı ve sabırlıdır, bense daha stresli, daha sabırsızım..
Hem iş hem tedavi stresi artık kaldıramaz oldum ve işi bırakmaya karar verdim.
Yani pat diye karar verip, küt diye söyledim, kendim için hayırlı olsun :)
Son düzenleme: