İşi bırakıyorum ve sanırım huzurluyum

misilleme

. . .
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2008
572
320
123
5 yıldır çalıştığım, çok emek verdiğim, kendi işim gibi sahiplendiğim işimi ve güzel ekip arkadaşlarımı bırakıyorum.
(Ay sonu itibariyle ayrılmak istediğimi bildirdim.) Ben çalışmayı sevenlerdenim, evde oturmak beni sıkacak boğacak belki ama
kararımdan pişman değilim, hatta çok rahatım, ayrılacağımı söyledikten sonra üzülürüm sanmıştım, ufacık bir üzüntü bile olmadı.

Aslında işim pek çok kişinin özendiği iyi bir iş gibi görünüyor ama resmen ömür törpüsü..
Köklü bir firma olmasına rağmen, şirkette en uzun süreli çalışanlardan biriyim, iyi dayandım.

İşi bırakma sebebime gelince, çok istememize rağmen çocuğumuz olmadı, sorun benden kaynaklanıyor
ve uzun süredir tedavi görüyoruz, yaşayan bilir çok zorlu yıpratıcı bir süreçtir.
Eşim, anlayışlı ve sabırlıdır, bense daha stresli, daha sabırsızım..
Hem iş hem tedavi stresi artık kaldıramaz oldum ve işi bırakmaya karar verdim.
Yani pat diye karar verip, küt diye söyledim, kendim için hayırlı olsun :)

Son düzenleme:
hayırlısı olsun canım..mesleğin ney? bend e5 yıl çalıştıgım yeri bırakmıştım:34:

Teşekkür ederim arkadaşım, gsm operatörlerinden birinde koordinatör olarak çalışıyorum..
Sen neden bırakmıştın?

Teşekkür ederim arkadaşım, gsm operatörlerinden birinde koordinatör olarak çalışıyorum..
Sen neden bırakmıştın?

ben sıkılmıştım.akrabamla gidip gelmekten.meslegimden muhasebe idi.daha farklı maaş ne biliyim farklı ortam..sıkılmıştım..ne kadar harika bir şirket .ne harika lüks olsada insan sıkılınca gözü görmüyor yada bir kader çizgisi bilemiyorum..:32:

hakkında en hayırlısı olsun,tez zamanda bebişiniz de olur insallah:emir_bebek:

bende 3yillik isimi biraktim 2-3ay kadar oluyor.. basta mutluydum falan ama son 2haftadir kafayi yemek üzereyim, sanki birdaha hic calisamaycakmisim gibi geliyor.. cok skiliyorum, bunaliyorum.. cok pisman oldumm ben keske birakmsaydim dedim :((

bende 7 yıllık işimi aynı sebepten 7 8 ay sonra bırakmayı düşünüyorum
hayırlısı olsun

4 yıldır aynı şirketteyim ve ilk işim ama bende zman zaman çok bunalıyorum.Tüm gün telefona bakmak,mailler yazışmalar sıkıcı oluyor bir zaman sonra:ssz:
Evlendiğim an istifamı vericemki tazminatımı alayım:1: bide kpssye hazırlanıyorum umarım olur:49:

Bende bebek için çok uğraştım, hatta çok demek bile az gelir. KK da rastlamadım benim kadar tüp deneyene. Ve o dönem hep iyi ki çalışıyorum dedim, iyi ki bir işim var. Evde, kendi kendimle sadece aklımda bebek varken bu stresle başa çıkamazdım. İş hep kafamı dağıttı.

Ama siz böyle uygun görmüşsünüz, Öncelikle kararınız hayırlı olsun. İnşallah herşey güzel olur.

Bende bebek için çok uğraştım, hatta çok demek bile az gelir. KK da rastlamadım benim kadar tüp deneyene. Ve o dönem hep iyi ki çalışıyorum dedim, iyi ki bir işim var. Evde, kendi kendimle sadece aklımda bebek varken bu stresle başa çıkamazdım. İş hep kafamı dağıttı.

Ama siz böyle uygun görmüşsünüz, Öncelikle kararınız hayırlı olsun. İnşallah herşey güzel olur.

Hepimiz için en hayırlısı neyse o olsun.. Bu arada sende mi sonuçsuz kaldın?
İşim bu derece stresli-sıkıntılı olmasa bırakmazdım belki ama inan çok bunalıyorum. Kendime, eşime ayıracak zamanım yok. Belki inanmazsınız ama şubat ayında yeni bir proje başladı ve o zamandan beri toplamda sadece 4 pazar tatil yaptım.
İşi bıraktıktan sonra hiç çalışmam demiyorum tabi ama bir süre kafamı boşaltıp tedavime odaklanmak istiyorum.

bende 7 yıllık işimi aynı sebepten 7 8 ay sonra bırakmayı düşünüyorum
hayırlısı olsun .

Uzun süre aynı yerde çalışınca evin gibi olmaya başlıyor, ama bırakma kararını aldıktan sonra çalışmak da çok zor geliyor. :)

4 yıldır aynı şirketteyim ve ilk işim ama bende zman zaman çok bunalıyorum.Tüm gün telefona bakmak,mailler yazışmalar sıkıcı oluyor bir zaman sonra
Evlendiğim an istifamı vericemki tazminatımı alayım bide kpssye hazırlanıyorum umarım olur..

Umarım istediklerine kavuşursun. Sanırım uzun süreli çalışanların asıl sebebi sıkılma yeni heyecan arama gibi :)

Uzun süre bir işyerinde çalışmak bağlıyor insanı yada ben duygusalım 7 sene çalıştığım işyerimden ayrıldım iki hafta sonra başka bir işe başladım ama o 7 yıl sanki ben evimdeymişim hep akrabalarımla birlikte çalışıyormuş hissi verdi bana ayrılmak çok zor oldu yeni işimde bir yıl iki aydır çalışıyorum hala eski işyerimi özlüyorum.

Neyse senin için İNŞALLAH hayırlısı olur canım ALLAH gönlüyün muradını versin RABBİM çocuk sahibi olmayı her kuluna nasip etsin,

her kes tatsın yalan dünyanın meyvesini.:16::16::16:

Hepimiz için en hayırlısı neyse o olsun.. Bu arada sende mi sonuçsuz kaldın?
İşim bu derece stresli-sıkıntılı olmasa bırakmazdım belki ama inan çok bunalıyorum. Kendime, eşime ayıracak zamanım yok. Belki inanmazsınız ama şubat ayında yeni bir proje başladı ve o zamandan beri toplamda sadece 4 pazar tatil yaptım.
İşi bıraktıktan sonra hiç çalışmam demiyorum tabi ama bir süre kafamı boşaltıp tedavime odaklanmak istiyorum.

allaha bin şükür bir yakışıklım var

Back
X