- Konu Sahibi erintra123
-
Arkadaişlar ebbek oldu benim dünyam karıştı.hiç böyle bir anne olucağım aklıma gelmezdi çünkü bebeklere düşkünlüğüm yoktu.şimdi kızım herşeyim.işim devlette ünide iyi bir kariyerim var ama bıraksam ondan ayrılmak istemiyorum.ölümlü dünya diyorum bir yanımda kocamın eline bakmak istemiyor ilerde bişey olsa ben kızıma tek başıma da yetebilmeliyim diyorum.ona daha iyi imkanlar sunmak istiyorum.sizce bu kadar insan iş bulmaya çalışırken bu işin doğrusu ne kızımı bırakıp nasıl işe gidicem başaranlar paylaşsın benimle ne olur çok sıkılıyorum düşünmekten
arkadaşlar çocuk tabiki önemli ama unutmayınki annede bir insan ve bugüne tırnağıyla gelmiş, çevremde o kadar anne var işi bırakana hiç rastlamadım.
tabiki büyükleri ile aynı yerde yaşayanlar şanslı, aileniz çocuk belirli bir yaşa gelene kadar yanınza gelebilir. kötü bakıcılarda var ama iyilerde az değil. dediğim gibi ev işe yakın olabilir, sık sık yanına gidilebilir
İşe yakın bir ev bulabilme,tutabilme imkanı olması çok güzel olur tabi...[/QU
bencede ben şahsen öyle yapmayı düşünüyorum ki arkadaşımız işi bile bırakmayı düşündüğüne göre ev değişikliğinide kolaylıkla yapabilir gibi. iş yerleriininde kreşleri olur genelde özellerde var, birde psikologlar sokakta büyüyemeyen bir çocuğun kendinii sosyal açıdan geliştirebilmesi için mutlaka kreşe gitmesi gerektiğini söylüyor.
İşe yakın bir ev bulabilme,tutabilme imkanı olması çok güzel olur tabi...[/QU
bencede ben şahsen öyle yapmayı düşünüyorum ki arkadaşımız işi bile bırakmayı düşündüğüne göre ev değişikliğinide kolaylıkla yapabilir gibi. iş yerleriininde kreşleri olur genelde özellerde var, birde psikologlar sokakta büyüyemeyen bir çocuğun kendinii sosyal açıdan geliştirebilmesi için mutlaka kreşe gitmesi gerektiğini söylüyor.
kreş ve anaokulu kesinlikle ve kesinlikle gerekli bence de çocuğun gelişimi ve sosyalleşmesi açısından...
bende çocuk istiyoruuum:)))
bir bebeğin bütün ihtiyacının ilerde onun daha pahalı özel okullarda okutmak için yada 2 alabiliyorken 3 kıyafet almak için anne sevgisinden mahrum büyütmek midir?? eşine güvenmiyormusun ki ? eşine güvnmiyorsan niye bebek yapıyorsun ki? durumunuz el veriyorsa bence bi bebeğin anne sevgisiyle büyümesi ne anneanne ne babaanne nede akraba nede kreşş... hiçnbiri gibi değildirr.... bir bebek anne sevgisi ve terbiyesiyle büyümelidir...zaten eşinin durumunuz oldktan sonra sigortayı ödeyip emekli olabiliyorsunki!! ayrıca ilerde bilmem nerde okumasını bilmem ne işi yapmasını istiyorsan çalış diyene anlam veremedim. her başarılı öğreninin arkasında madii güç olmayabilir ama aile terbiyesi aile huzuru yatar..
Gereksiz yere üstüme alınıyorum bilmem ama sanırım bu sözlerin bana.
Keşke herkes eşine güvenebilse, eşler bu güveni boşa çıkarmasa
Keşke çocuklarımız destek almadan ekstra harcamalara gerek duyulmadan devlet okullarında yeteneklerine en uygun eğitimi alabilseler, keşke hemen iş bulabilseler, keşke gençler kendi kazançlarıyla evlenip yuvalarını kurabilecek, anne babalarına ihtiyaç duymayacak gelire sahip olabilseler,
En önemlisi keşke anneler çocukları okula başlayana kadar işlerine ara verip daha sonra geri dönebilseler...
Umarım sen hayal ettiğin gibi bir hayata sahip olursun.
Gereksiz yere üstüme alınıyorum bilmem ama sanırım bu sözlerin bana.
Keşke herkes eşine güvenebilse, eşler bu güveni boşa çıkarmasa
Keşke çocuklarımız destek almadan ekstra harcamalara gerek duyulmadan devlet okullarında yeteneklerine en uygun eğitimi alabilseler, keşke hemen iş bulabilseler, keşke gençler kendi kazançlarıyla evlenip yuvalarını kurabilecek, anne babalarına ihtiyaç duymayacak gelire sahip olabilseler,
En önemlisi keşke anneler çocukları okula başlayana kadar işlerine ara verip daha sonra geri dönebilseler...
Umarım sen hayal ettiğin gibi bir hayata sahip olursun.
Ya cnm cok ikilemlik bir durum..Bencede öncelik cocuk fakat böyle bir işte bırakılmaz..yatılı bir bakıcı yada yakının yokmu bakabilecek emin bir el?
niye ille de bi gün tek kalırsam diye düşünüyosunuz ki
eğer boşanmaksa kastınız bu düşünülerek yaşanılır mı
yok ölümse bu hiç hiç düşünülerek yaşanmaz
kariyer para geçici
çocuğunuz annesi yanında olabildi mi olamadı mı onu hatırlar
Arkadaişlar ebbek oldu benim dünyam karıştı.hiç böyle bir anne olucağım aklıma gelmezdi çünkü bebeklere düşkünlüğüm yoktu.şimdi kızım herşeyim.işim devlette ünide iyi bir kariyerim var ama bıraksam ondan ayrılmak istemiyorum.ölümlü dünya diyorum bir yanımda kocamın eline bakmak istemiyor ilerde bişey olsa ben kızıma tek başıma da yetebilmeliyim diyorum.ona daha iyi imkanlar sunmak istiyorum.sizce bu kadar insan iş bulmaya çalışırken bu işin doğrusu ne kızımı bırakıp nasıl işe gidicem başaranlar paylaşsın benimle ne olur çok sıkılıyorum düşünmekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?