- 17 Kasım 2016
- 8.474
- En iyi cevaplar
- 1
- 28.701
- 548
- 42
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
-
Durumun vehametini anlayın diye sert yazdım aslında. Anladığım kadarıyla sorun işte değil, sizin genel yapınızda. İşi bırakarak çözeceğiniz bir durum değil. Evde de olsanız başka işe de başlasanız aynı sikintilari yaşayacaksınız. İşi bırakmak hayatınızın hatası olur.Aah ahh yazdım sebebini be kardes , destek olmasanız da bari anlayın nolur ya
aslında sorun sizi küçük ve beceriksiz olarak gördüklerini düşünmeniz mi ?Teşekkür ederim, müdúr uyarısı yok ama bana hep en basit ve risksiz işler veriliyor, kendime guvenemedigimi anlıyorlar, en basit işleri yapınca da diğer amirler gözünde küçük kalıyorum.bu da beni yoruyor, şu moddan çıkmak istiyorum, çıkamadim yıllar oldu
E zaten basit işler veriyorlarmış . Daha ne?
Bu ozguvensizlik ve yavaslikla asla özel sektörde barinamazsiniz
özel sektörde max 1 hafta dayanabilir.E zaten basit işler veriyorlarmış . Daha ne?
Bu ozguvensizlik ve yavaslikla asla özel sektörde barinamazsiniz
Şımarıklik olsa keşke, ve keşke şımarık sanilsam,o bile daha iyi,saf görünmekten!kamuda işinizi bırakırsanız özelde asla iş bulamazsınız zaten bu bakış açısıyla destek alın.Herkes kamuya girmek için bi yerlerini yırtıyor afedersiniz. Konunuz bana biraz şımarıklık gibi geldi. Bi izin alıp bir ay özel sektörde çalışsanız hergün mutlu gidersiniz işe. Sonuç olarak kimse size mobing uygulamıyor yapamayacağınız işi vermiyormuş .
Sağolun, inşaallah hayırlı bir yerde çalışırsınızKamuya girmek isteyen biri olarak yapmayın diyorum. Kesinlikle yardım alın, üstesinden gelebilirsiniz.
Zaten iş aramam artık,ne biçim biriyim ben, üstesinden gelemiyorumBu devirde birdaha iş bulman cok zor
Teşekkür ederim, bı ara kullandım ilaç,çok az rahatlattı, emzirme dönemi bitince doktora gidip başlarım, süt e geçmiyor diyen de var ama korkarım, idare ederim şimdilik , pratik yapamayınca akılsız gibi gözüküyorum, fazlalık gibi falan .Neden bu 10 yılda destek almayı denemediniz hiç? Artık bıçak kemiğe dayandıysa hiç ertelemeden psikolojik yardım almanız lazım. Bence önce psikiyatriste gidin, belki ilaç desteğine bile ihtiyacınız vardır. Gerekirse o psikoloğa yönlendirir zaten. Herkes her işi süper pratik yapacak diye bir kural yokki. Destek aldığınız süreçte kendi yeteneğinizi, ilginizi keşfedecek hobiler edinseniz o da özgüveniniz konusunda yapıcı bir adım olacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?