İşi düşünce arayan insan

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mlscm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Mlscm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2020
1.341
551
53
Arkadaşlar benim kayınvalidem var aile apartmanın da gelini ile altlı üstlü oturuyor..
Bana neden se hep soğuk..
Sadece işi düşünce arar sorar torununu hiç sormaz etmez benim eşim en büyük destekçileri olmuş zamanında ama onu seviyormuş gibi yapıyor ama farkındayım aslında çokta sevmiyor kaynıma ve onun çocuklarına 5 çocukları var çok düşkün bende 1 tane var ilgi yok yalandan var gibi yapıyor ama yok diğer lenin hepsine ayrı ayrı ilgi eltimde sevmez biliyorum ama sırf büyük oğlunu sevdiği için yanından ayırmıyor neyse geçen beni işi düşmüştü bende saf gibi hallettim ama sürekli gitmeyen biriyim zaten evlerine farkındayım çünkü u konulardan baştan beri çok ağladım ettim baktım olmuyor artık takmama kararı aldım üniversite kaydımı yaptım okuyorum.. Size sorum sizce aradığında yine işi düşerse ne demeliyim fevri bir şekilde olmadan

Müsait olmadığınızı söyleyin güzelce. Madem işi düştü mü arar sorar o zaman ona göre davranın... Benimde bi yakınım var herkese karşı ama sadece bana değil yeter ki işi düşsün arar gider gelir diğer zamanlarda da havasından geçilmez kimseyi aramaz gitmez.

Kv ile üniv kaydı arasındaki bağlantıyı anlayamadım.İnsan oğlunu sevmez mi bu sizin kuruntunuzdur.Eşinizin aklına böyle şeyler sokmayın.Neden kvden bu kadar ilgi bekliyorsunuz sizi sevmek zorunda değil ki.İşi düştüğünde de gitmeyin ilgilenmeyin.

Nasıl işi düşüyor mesela?? İnsan insana muhtaçtır diye düşündüğümden kayınvalide ve kayınpederin biçok işini hallederim ben Allah rızası için. Temizlik gibi şeyler değil ama doktor evrak banka gibi şeylerde refakat etme anlamında.

Zul geliyorsa yapmayın ben kendim icin yapıyorum.

Ben şunu anlamadım kayınvalide nasıl oğlunu sevmiyor ve bunu sadece siz farkediyorsunuz? Toplasanız 5 6 yıldır tanıyorsunuzdur kayınvalidenizi ama eşiniz doğduğundan beri tanıyor annesini. O farkedemedi de siz mi farkettiniz? Bana çok takıntılı geliyorsunuz ya. Herşeyi çok fazla kafanıza takıyorsunuz, hayır demeyi öğrenin kimse işi düşünce sizi arayamasın.

Bahane çok.
Çocuk uyuyor.
Ben uyuyacağım.
Yürüyüşe gidiyorum.
Spor yapacağım.
Ders çalışacağım.

Ben de aynı işlerde destek oluyorum seve seve.
Gerçi benim kayınvalidemlerle aram iyidir.

Ben de aynı işlerde destek oluyorum seve seve.
Gerçi benim kayınvalidemlerle aram iyidir.

Benim aram çok iyi değil aslında da çocukların bakımında destek çıktılar hep ,iyiliklerinin karşılığı olarak yapıyorum gönül borcu olarak. Alışverişe çıkmam onunla mesela zor beğeniyor sinirleniyorum ama net işlerde hiç geri çevirmedim. Böyle kendisine zor gelmeyen işlerde destek olabilir aslında.

Ben de internet işlerini hallediyorum.
Benimkiler çok daha fazlasını hak ediyor da benim gücüm bu kadarına yetiyor.

Hiç inandırıcı değisiniz
Kadın oğlunu sevmiyor mu
Şöyle dersiniz kv ile anlaşamıyoruz o yüzden eşimede çocuğumada soğuk ama sevmiyor derseniz
Hiç inandırıcı olmazsınız benim açımdan

Siz kafayı kayınvalidenize takmışsınız. ne yapıyor bu kadın size bu kadar? soğuk davranırsa davransın sizde öyle yapın

Bir kayınvalideniz olduğunu, eltinizle aynı binada yaşadığını hatta onların çocuk sayısını ezberledik artık.

Kadınla sizin diyaloğunuz ayrı ama oğlunu sevip sevmemesi durumuna sürekli yorum yapıyorsunuz. Samimi gelmiyor bu tavrıniz.

Eltinizle de aynı şey olmuştu. Sonradan pişman olacağınız şeyleri güya insanlık adına, iyi niyet diye yapmayın. Sizden ne istiyor bilmiyorum ama atla deve olmadığını düşünüyorum aranızda ki samimiyetten ötürü. Yine de istemiyorsanız, işim var deyip geçin. İnşallah üniversite zihninizi meşgul eden gereksiz düşüncelerden uzaklaştırır sizi.

Bir daha aradığında saf gibi olmayın o zaman. Bu forumda da maşallah çok var sizin gibi. Önce her şeyi yapıp, evet deyip sonra da boşluğuma geldi, bir şey diyemedim, cevap veremedim, tamam demek zorunda kaldım deyip buraya konu açıyorlar. Burdaki hiçbir tavsiye sizin bir tek hayırınızdan etkili olamaz. Belli daha önce de kullanmış sizi ondan böyle yazmışsınız. Hepsinde de saflığınıza denk gelmiyordur herhalde.

Eşimin kendi farkında zaten

Bence hayır. Büyüklere hürmet vs .konuları değilse misafire çay kahve işlerinde yardım etme.

kv'nin yakasından düşsen mi acaba?
kadının sana zararı yok kendi halinde seni sevmiyor

kabullensende takmasan kafaya artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…