- 12 Haziran 2020
- 571
- 193
- 18
- 31
- Konu Sahibi Bankacihanim07
-
İşi düşünce çok iyi davranan, ilgili davranan insanlar işi bitince birden soğuk davranmaya başlıyorlar. İnsanlara yardım etmeyince rahat edemiyorum vicdan azabı çekiyorum. Bunu yaşayan vardır illaki. Nasıl başa çıktınız?
Çözümü belli değil mi?İşi düşünce çok iyi davranan, ilgili davranan insanlar işi bitince birden soğuk davranmaya başlıyorlar. İnsanlara yardım etmeyince rahat edemiyorum vicdan azabı çekiyorum. Bunu yaşayan vardır illaki. Nasıl başa çıktınız?
Kullanmak amaçlı yaklaşan insanlara yüz vermeyeceksiniz. Yardım edilmeyecek insanlara yardım etmeyin.İşi düşünce çok iyi davranan, ilgili davranan insanlar işi bitince birden soğuk davranmaya başlıyorlar. İnsanlara yardım etmeyince rahat edemiyorum vicdan azabı çekiyorum. Bunu yaşayan vardır illaki. Nasıl başa çıktınız?
İşi düşünce çok iyi davranan, ilgili davranan insanlar işi bitince birden soğuk davranmaya başlıyorlar. İnsanlara yardım etmeyince rahat edemiyorum vicdan azabı çekiyorum. Bunu yaşayan vardır illaki. Nasıl başa çıktınız?
Bu insanlara genelde cikarci diyorlar. Ve cikarci insanlara her zaman yardim etmek,diger yardma ihtyc duyup da onlar gbibyardm isteyemeyenlere haksizliktir net. O yuzden cikarci oldklrni anladgm an kendmi uzaklastiriyormİşi düşünce çok iyi davranan, ilgili davranan insanlar işi bitince birden soğuk davranmaya başlıyorlar. İnsanlara yardım etmeyince rahat edemiyorum vicdan azabı çekiyorum. Bunu yaşayan vardır illaki. Nasıl başa çıktınız?
Ben de malesef bu düşüncedeyim yani yapmasam içim içimi yiyor ya ben onun yerinde olsam diyorum ama sonrasında tabi kendime çok kızıyorum söz veriyorum bi daha yapmıycam diye bikaç gün sonra yine aynı can çıkıyo huy çıkmıyoİşi düşünce çok iyi davranan, ilgili davranan insanlar işi bitince birden soğuk davranmaya başlıyorlar. İnsanlara yardım etmeyince rahat edemiyorum vicdan azabı çekiyorum. Bunu yaşayan vardır illaki. Nasıl başa çıktınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?