İşi evine çok uzak olanlar var mı bana fikir verin arkadaşlar ?

esin memursa borctan korkma derim. tokide aylik fiyat yükseliyor kredi sabit kaliyor. 7 sene oncede 1000 tl oduyordum simdide.

Bende Arnakaraya gore 3 vasıta ve gıt gel 3 saat cok. Ben de Istanbulda o 3 saate gıdıp gelıyorum fakat dedıgınız gıbı burası Istanbul, o yuzden ya o evden vazgecın ya da ısten.

esin memursa borctan korkma derim. tokide aylik fiyat yükseliyor kredi sabit kaliyor. 7 sene oncede 1000 tl oduyordum simdide.
Evet memur eşim.Ben de şimdi o artış zammını inceliyordum 6 ayda bir enflasyona göre artıyormuş bilemedim.Ama artık öyle veya böyle gözümüzü karartıp almamız lazım ev sahibi de durmadan zam yapıyor yani yazık günah kiraya giden para.

Bende Arnakaraya gore 3 vasıta ve gıt gel 3 saat cok. Ben de Istanbulda o 3 saate gıdıp gelıyorum fakat dedıgınız gıbı burası Istanbul, o yuzden ya o evden vazgecın ya da ısten.
Aynen öyle Ankara ya göre çok uzak kalıyo.Kime sorsam işi değiştir diyor.Eşimin abisi de şantiye şefi o çok öneriyor burayı ilerde değerlenmesi ve gelişmesi bakımından.Açıkçası bu konuda çok bilgili bi insan ona güvenerek burdan ev almaya karar verdik.O yüzden sanırım işten vazgeçeceğim.

Ayy aman sakin. Ben etimesguttayim. Merkeze gitmek için bir suru soyleniyorum ki Yapracık daha fena :S
Aslında metroyla 45 50 dk falan sürüyor kızılay.Metro olmasa orda kimse yaşayamaz zaten.Eryaman da da biz metroyla o civarda merkezde oluyorduk.Benim işimin batıkentte olması esas sorun.Yoksa burası ümitköy e odtü ye falan yakın aslında.Bir de kızılayı pek sevmediğim için zaten ayda bikaç kez iniyorum merkeze işim düşünce o açıdan çok sorun etmiyorum.

Evi alıp kirada oturma imkanınız var mı? Hem yatırım olur hemde mecbur kalırsanız bir eviniz olur.

Evi alıp kirada oturma imkanınız var mı? Hem yatırım olur hemde mecbur kalırsanız bir eviniz olur.
Herşeydüzelirmi nin de dediği orda şu an kiralar çok ucuz henüz tam oturmadığı için.Ben çalışırsam onu yapabiliriz evet ama yapracık için buna gerek yok değmez yani hem kiracı yeni evi eskitecek falan filan durumları da var işte.Ama akılcı bi çözüm gayet yüksek gelirli kira getirisi olan biyer için teşekkürler öneri için : )

ben oyle yaptim mantıklı aslinda ancak yapracik icin degil. orda kiralar 350 falan
Aslında kira için değil. Hem ihtiyacı olduğunda taşınabileceği bir evi olsun, hem de yatırım olsun diye. Çünkü anladığın kadarıyla konu sahibi bahsettiği evi almazsa ev almayacak. Aslında kararsız kaldığı her ay kayıpta. Bir an önce almış olur.Sizinkide hayırlı olsun bu arada.

Teşekkürler

3 saat uzun bir süre eğer evi gerçekten almak istiyorsaniz alın derim çünkü artık bütün şehirlerde ev fiyatları yükselmeye başladı. 6 ayda bir zam oluyor taksitlere senede 2 oluyor yani öyle duydum bende. En iyisi evde kpss hazırlanın derim.
Eşinizin is yerine yakın mi peki.

Yani ona da 45 dk falan uzaklıkta ama o hiç sorun etmiyor bu evi çok almak istiyor.Evet her geçen gün giderek zamlanıyor değil mi o yüzden acele etmek lazım.Ben de aynı fikirdeyim kpss ye hazırlanmak çok mantıklı görünüyor.Bi de evde de yorulacağım falan işten gelip bize dinlenmek yok

Yapracik bikere gittim . Ankaranın resmen dışı gbi bişey yani yasamkent uzak derkn yapracigada gitmek zorunda kaldigimda uzağında uzağı varmış demiştim. O yol gerçekten cekilmz

canım benim işim 30+30 km dolmuşla gidersen toplam süresi 2,5 saat yapıo 2+2 4 vasıta yapıosun günde ama biz arabayla otobandan gidioruz daha ii oluo varı otoban şansınız ?

Yapracik bikere gittim . Ankaranın resmen dışı gbi bişey yani yasamkent uzak derkn yapracigada gitmek zorunda kaldigimda uzağında uzağı varmış demiştim. O yol gerçekten cekilmz
Evet gerçekten çok uzak.Bugün işyeriyle konuştum bi süre daha çalışmaya karar verdim çünkü beni sertifika programına gönderip maaşıma da zam yapacaklarını söylediler.Çok cazip geldi bi süre katlanmaya karar verdim açıkçası çoluk çocuk falan da olmadan.Umarım bu karar beni çok zorlamaz.

canım benim işim 30+30 km dolmuşla gidersen toplam süresi 2,5 saat yapıo 2+2 4 vasıta yapıosun günde ama biz arabayla otobandan gidioruz daha ii oluo varı otoban şansınız ?
Metroyla gittiğim için süre biraz daha kısalıyo hızlı gittiği için araba da almayı düşünüyoruz evet.Beni düşündüren metroya kadar ringler var onlar sıkıntı biraz otobüs çünkü.Araba alıp en azından metro durağına kadar gitsem o bile yeter bana.Otobanı da hiç bilmiyorum ya bi araştırayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…