Isi ve meslegi olmayan birini reddetmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendi hayatında sorumluluk almayan ciddi bir ilişki yürütemez.
Bir adamla ciddi düşünüyorsanız sorumluluk alıp almadığına bakın bence.
Herkes bir dönem işsiz kalabilir bunda bir şey yok ama bunun için bir çabası var mı yok mu bu önemli .

Evde yatan erkekten illet.
Öğğğğ çalışmayan pasif malak erkek
Erkek mi gerçekten?
İyi bozmamışsınız valla kendisini daha da soruyorsunuz alın köpek besleyin evde en azından daha çok faydası olur 🙈

Ciddi düşünen adam evde yatıyor.

Eve süs bitkisi alıyorsunuz herhalde.

Edepliymiş saygılıymış böylesi zor bulunurmuş.

Böylesi de nasıl zor bulunuyor anlamıyorum.

Pavyoncu, kumarhaneci bir çevreniz yoksa gayet iyi insanlar var etrafta.

Aynı şeyi bir kaç ay önce ben yaşadım kardeşim. Bir hanım vesile oldu tanıştık. İyidir dedi. 40 yaşında adam. Çalışmıyor etmiyor. Buluşacağız o gün, aramama uyandı. Daha o gün notunu verdim. Bir de evlendikten sonra çanakkaleye yerleşme durumu varmış. Yazlıkları yani. Yahu İstanbul gibi yerde çalışmayan adam küçücük yerde ne yapar? Belaya bulaşır tabii ki. Kaç kardeşim böyle adamdan iyi etmişsin.
Bizi tanıştıran kadında da akıl yok. Aman konunuzu okuyunca anım depreşti sinirlendim.

Boş beleş yatarak aile parası ile karnını doyuran biri için çok iyi biri güzellemesi yapmasanız keşke. İyi olacak şu an tabi ki. Ne diyecek canın çıksın mı? Onun yerine sevgi sözlükleri ile kandırma yoluna gidecek.
Evlenip yıllarca hem ona hen çocuklarına bakarken sen tahammül edemeyip kavgaya başlayacaksın zaten. Onun gerçek yüzünü de o kavgalarda görürsün artık.

Çalışmayan adam cidden bi işe yaramıyor. Hem de hiçbir işe. 😂 Besi danası da değil kesip yiyesin ahahahhahah. Al kedi besle daha iyi daha masrafsız olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X