Ya kibirliyim biraz evet.ya ben dogustan kibirliyim ama.yani aslinda degilim de tipim oyle.mesela kucukken hep kesin onceki hayatimda ingiliz kraliyet ailesindendim diye dusunurdumBu kibirle zor zaten
Yok valla.oldugum gibi yazdimSiz kendinizi fazla abartmıyormusunuz acaba ?
Kucuk gormuyorum her seyi oldugu gibi anlattimBelki etrafınızı küçük görmenizden ötürü Işığınızı siz söndürmüşsünüzdür?
Zira kibir insanı bitirir.
Sanmam çünkü erkekler önce dış görünüşe göre geliyor bu anlattıklarınız la uzun olmasa da mutlaka yalnız kalmazdınızYok valla.oldugum gibi yazdim
Dedikodu yapan abuk sub7k hesaplar pesindeki kadinlar meselasızden cok daha vasat ınsanlar sınıflamasına gırenlerı tarıf eder mısınız ?
cok ılgınc bır yaklasım
benden vasat ınsanlar
sız kendınızı fazla onemsıyor olabılır mısınız? zıra sıze gore vasat olanların etrafında pervane olanlar sızın farkınızda bıle degılmıs ya dedıgınıze gore
belkı bakıs acınızı degıstırırsenız dunyanız da degısır etrafınızdakılerde
Ya kibirliyim biraz evet.ya ben dogustan kibirliyim ama.yani aslinda degilim de tipim oyle.mesela kucukken hep kesin onceki hayatimda ingiliz kraliyet ailesindendim diye dusunurdumcok asil bulurdum kendimi bes yasindayken bile
Kendini begenip sevmene lafim yok,cok iyi birsey zaten olmasi gerek...ama digerlini vasat yamuk carpik vs gormek 'hih sadece cilvesi var' dusuncesi fesatliga giriyor seni sadece dibe ceker bu...en azindan nötr kalmayi dene,enerji alanini bozuyorsunYa kibirliyim biraz evet.ya ben dogustan kibirliyim ama.yani aslinda degilim de tipim oyle.mesela kucukken hep kesin onceki hayatimda ingiliz kraliyet ailesindendim diye dusunurdumcok asil bulurdum kendimi bes yasindayken bile
Ya once bana geliyorlar zaten onda bir sorun yok.ama sonra beb onlari reddwdince gidip o kadina asik oluyorlar ben de sinir oluyorum.Sanmam çünkü erkekler önce dış görünüşe göre geliyor bu anlattıklarınız la uzun olmasa da mutlaka yalnız kalmazdınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?