Isigim yok :(

Anlatis tarziniz yuzunden sayfalarca yerden yere vurulacaksiniz olan ışık da burda sonecek
Ahahha aynen oyle kesinlikle basima gelecegi biliyodum da ne dusunuyosam yazmak istedim.bende ki yanlialigi cozeyim diye

Her sarisin mavi gozlu olan ve silikonlu olan col guzel olmuyor yalniz

Belki de pek guzel degilsinizdir.
Yani isikla falan alakasi yoktur.

Ama madem bir bakan bir daha bakiyor demissiniz o halde cook guzel oldugunuzu varsayarsak soyle diyim;

Dogal davranin
Asiri makyaj yapmayin
Asiri abarti giyinmeyin.
Sulu sakalar espiriler yapmayin
Asiri konusmayin
Guleryuzlu olun

Zaten insan kendini dev aynasında gördüğünü kendisi farketmez. Kibir böyle birşey. Siz kendinizi mükemmel ötesi gördüğünüz için kusuru etrafınızda ararsınız.
Ya etrafimdaki insanlar da bunu soyluyorlar.mesela bir is alinacak is yemegi var degil mi ihale vs oraya beni gotururler hem gorsellikten hem de iyi konusurum.

bu sızın bır konuya yazdıgınız yorum
nıye tercıh edılmedıgınızı anlayabılecegınızı sanmıyorum ben
ıyı aksamlar

Abarti giyinmemek disinda gerisi zaten var.abarti giyiniyorum isim geregi

Sizin gibi kendini aşırı güzel bulan bir arkadaşım var. Fena bir kız değil ama öyle aman aman da değil. Ve oda hep bu güzellikle nasıl yalnızım derdinde oldu yıllarca. Şu an 40 yaşını geçti. Size tek tavsiyem mutevazi olmanız olabilir. Işık, cazibe bunlar sonradan olmuyor bence.

Abarti giyinmemek disinda gerisi zaten var.abarti giyiniyorum isim geregi
guzellık uzmanı degıl mısınız ?
guzellık uzmanı podyumlarda boy gostermıyor
annem estetisyen
hıc abartılı gıyındıgını gormedım ne kendısının ne etrafındakı ınsanların
abartıdan kastınız nedır işiniz geregı

Ya once bana geliyorlar zaten onda bir sorun yok.ama sonra beb onlari reddwdince gidip o kadina asik oluyorlar ben de sinir oluyorum.
İlk önce size geliyorlarmış sonra siz reddedince başka kadınlara aşık oluyorlarmış! Ne yapsınlar istersiniz tüm erkekler pesinizde pervane mi olsun?
Siz önce sizden hoşlanıp daha sonra evli ustelik 8 aylık hamile kadına aşık olan adamı kıskanan üyeydiniz değil mi? Bence psikolağa görünmeniz lazım..

Ya etrafimdaki insanlar da bunu soyluyorlar.mesela bir is alinacak is yemegi var degil mi ihale vs oraya beni gotururler hem gorsellikten hem de iyi konusurum.
Anlatım şeklinize bakıyorum eğer böyle konuşuyorsanız, isterseniz dünya güzeli olun insanlar koşarak uzaklaşır.

Aşırı derecede kendinizi beğenmiş yansıyorsunuz, kusura bakmayın.

40 yasinda aman aman da olmasin birak da.ya benim bulmami gec herkes buluyor.bir ortama girdigimde gozler bana doner.isle ilgili gorsel bir durumda ben akla gelirim.ovunmek degil derdim.isigim yok.isik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…