- 2 Ekim 2018
- 467
- 1.112
- 63
Ya var o biraz alcakgonulli h8c olmadim.yani tipim oyle.icsel degil deAnlatım şeklinize bakıyorum eğer böyle konuşuyorsanız, isterseniz dünya güzeli olun insanlar koşarak uzaklaşır.
Aşırı derecede kendinizi beğenmiş yansıyorsunuz, kusura bakmayın.
Yok o degil bu baskaŞu hamile olan kadın mı ? :) :)
Aynen oyle ne dusundugumu aynen yazdim ki hatalarimi gorebileyim diye.xok tesekkur ederim.buradan baalamali kesinlikleBak ışık diyorsunuz siz de. Olay göz, saç, estetikli burun meme değil demek ki. İnsanı ve hayatı seven sıradan insanlar, kibirli ama üstün görünüşe sahip olduğunu sanan insanlardan daha cazip gelir bana.
Biraz daha mütevazı olmayı deneyip başka şeylere yatırım yapmanız lazım bence. Mesela konusmaniz bana biraz itici geldi. Konunuzda insanlar tarafından ilgi görmek isteyen -ki bu çok doğal bir talep._ bir siz varsınız. ama bunu sırayla kendinizi övmek, sonra sizi beğenmeyen insanları ve onların beğendiği diğer insanları küçümseyerek ifade ettiniz.
Ya var o biraz alcakgonulli h8c olmadim.yani tipim oyle.icsel degil de
Guzellik uzmani degilim.bir sirkette birim uzmaniyimguzellık uzmanı degıl mısınız ?
guzellık uzmanı podyumlarda boy gostermıyor
annem estetisyen
hıc abartılı gıyındıgını gormedım ne kendısının ne etrafındakı ınsanların
abartıdan kastınız nedır işiniz geregı
EvetTipinizi görmeden yorum yapıyorum bunun farkında mısınız? Benim yorumladığım kendini beğenmişlik görsel değil içsel. Bu konuda bi anşaşalım bence
Iranliyi naptin?Yok o degil bu baska
Onu ben de bilmiyorum inan ki bu ayr8 bir konu zatenSen onu reddet ama o ölene kadar yine pesinde dolansin baska kadina gitmesin.
Niye ki?
modern klasik gıyınmenız gerekıyor normal sartlardaGuzellik uzmani degilim.bir sirkette birim uzmaniyim
Guzel bir kadinim.sarisinim mavi gozluyum inceyim burnum estetikli,gogusler silikon.bi bakan bi daha bakar.bunlari ovunnek icin anlatmadim.iyi bir kariyerim de var.gelgelelim benim isigim yok.ve sanirim yeterince sosyal zekam da yok.ya da etrafimdakiler cok vasat benim ugrasmaya tenezzul etmeyecegim sacmaliklarla ugrastiklarindan disarida kaliyorum.
Benden cok daha vasat insanlara bakiyorum benim hoslandigim adamlar etrafinda pervane.kadina bakiyom ben de olurdum erkek olsam.isve cilve eda...bakislar delici falan.kiyafeti berbat olsa da bacaklari yamuk burnu yamuk da olsa kadinin isigi var.
Bu is8k nasil elde edilirisigi olan hanimlar benim isigim niye sönùk sevildikce mi yanar o isik?gozlerimin feri yok guzellikle alakasi yok bunun.asik olunacak kadin nasil olunuyor?biri el atsin bana
40 yasinda aman aman da olmasin birak da.ya benim bulmami gec herkes buluyor.bir ortama girdigimde gozler bana doner.isle ilgili gorsel bir durumda ben akla gelirim.ovunmek degil derdim.isigim yok.isik
Gorusmuyorum sizleri dinledim.korktum biraz.aslinda kulturel.olarak cok yakindik ama iran da yasama fikri urkuttu beniIranliyi naptin?
Olabilir buna katiliyorum.isve cilve konusma isik bunlar daha onemli ve zeka.sanirim ben de pek yokİnsanlara fazla yapay geliyor olabilir misiniz?
Her şeyi dış görünüşe indirgemişsiniz, insanlar dış görünüşe sandığınız kadar çok önem vermezler.
Ya emin olun benim.kadar okuyan zor cok okur7m benİnsanları size çeken ilk başta dış görünüşünüz olsa da onları kendinize bağlamanızı sağlayan kafa yapınız,entellektüel birikiminiz,espri anlayışınız, sohbetiniz vs.dir. Yani bunların karşı tarafla uyum sağlamasıdır.
Işık diye bahsettiğinizin bu olduğunu düşünüyorum.
Bunun için de dış görünüştense biraz da kendinizi geliştirmeye önem verin.
Simdi ovuyor diyeceksin de ben cok iyi giyinirim.bunu heekes soyler.victoria becham gibi giyinirimmodern klasik gıyınmenız gerekıyor normal sartlarda
kıyafetden gıyım tarzınızdan kaybedıyor olabılırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?