- 25 Aralık 2015
- 2.721
- 2.546
- 133
- 32
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
Ayyy daha cok heycanladim bak simdi yaaa Rabim sanada saglikla kucagina Almayi nasip etsin cnmBenimde böyle çıkmıştı hamileydim :) testlerimi saklıyorum Halen. Hayırlı olsun
Hayirlisi cnmmInsallah bebisin seninledir canim
Adet oldunmu olmadiysan gecincede testi tekrarla benceBende adetime kısa bir sure kala 3 tane test yaptım ucude çok silik çıktı ancak cumartesi günu başka marka test yaptığımda silik çizgi bile yoktu anlamadığım şey 3 testin 3 udemi yanlış olur
İkisinde de silik çizgiyi görüyorum ama kanda çıkana kadar kendini kaptırma canım..inşallah güzel haberler verirsin..Arladaslar adetime tam bir hafta kala yaptigim gebelik testini yorumlarmisiniz sizdeeeee ben hayal meyal ikinciyi gorur gibiyim. Diyorsaniz . sizlerde teslerinizi paylasalin ikinci cizgiyi inslh hep beraber gorelim.bu 3 gun once Eki Görüntüle 1895853 bu 3 gun onceEki Görüntüle 1895854 buda bugun adete 3 gun kala hadi yorumlayin kizalr
Hayirlisi olsun cnm artik ne diyim insaAllah vardir3 gun once yazan testte 2.cizgi kesin var ama digerinde goremedim.
bence de yap cnm haber ver bize inslaAllah hamissindirYok canim olmadım gecikmemin 5.Gunu adet olucakmisim gibi ağrı çekiyorum kısa süreli ve sadece kahve akinti geliyor ne oluyor anlamıyorum bekleyecem cuma gününe kadar olmassam yaparım bir test daha
Evet cnm biri adetime 1 hafta kala digeri 4 muydu 3 muydu yaptigimda somdide 2 kaldi adetimeAsk-I Zuleyha canim testi adetin gecmedenmi yaptin
Benim de adete 5 gun kala boyle cikti her sabah tekrar ettim gittikce koyulasti canim inşallah senin de bebisin seninledirArladaslar adetime tam bir hafta kala yaptigim gebelik testini yorumlarmisiniz sizdeeeee ben hayal meyal ikinciyi gorur gibiyim. Diyorsaniz . sizlerde teslerinizi paylasalin ikinci cizgiyi inslh hep beraber gorelim.bu 3 gun once Eki Görüntüle 1895853 bu 3 gun onceEki Görüntüle 1895854 buda bugun adete 3 gun kala hadi yorumlayin kizalr
Inslh cnmBenim de adete 5 gun kala boyle cikti her sabah tekrar ettim gittikce koyulasti canim inşallah senin de bebisin seninledir
Inslh cnm[/QUOTE ha bide hemen damlatogin gibimi cizgili sliklesiyodu bekleyincemi
Merhaba aynı şey bnmde başıma geldi ve doktorumla konuştum en doğru test beta hcg testinin olduğunu dışarıdan aldıklarımızın sıklıkla yanlış çıktığını ifade ettiBende adetime kısa bir sure kala 3 tane test yaptım ucude çok silik çıktı ancak cumartesi günu başka marka test yaptığımda silik çizgi bile yoktu anlamadığım şey 3 testin 3 udemi yanlış olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?