İSİLİK ! ACİL !!!

kkarems

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2015
1.268
982
123
Kızlar bebegim daha 3.haftasinda lakin ne kremi surduysek ne kadar dus aldirsamda isiligi cok kotu oldu( poposu da dahil) yuzu iyicene kotu oldu ve iz kalacak mi acaba diye de korkuyorum. Cozumu olan basina bole birsey gelen var mi neler yaptiniz sonra ne oldu , yardimlarinizi bekliyorum.

Cocugu opmeyin cnm bizdede ayni sorun var hava cok sicak eczaneci bir arkadasimizin yaptigi kremi killaniyorum hava serinleyince ise yariyo yani gece duzeliyo snr yine ayni

Cocugu opmeyin cnm bizdede ayni sorun var hava cok sicak eczaneci bir arkadasimizin yaptigi kremi killaniyorum hava serinleyince ise yariyo yani gece duzeliyo snr yine ayni

Aynı sorunlar hep desene bende üzüntuden agliyorum artik basinda ben mi yaptim diye :KK1:

Sık sık yıkayın yada silin. Poposunuda su ve pamuk ile temizleyin. Popodaki Pişik yada isilik için Pişik kremleri fayda etmediyse arka tüp krem yeşil olan onu bir iki deneyin. Kimi bebekte hemen işe yarıyor. Vücuttaki isilik içinde en iyi gelen pudra.

isiliğin bir numaralı ilacı deniz suyudurr arkadaslarrr

Vücudun her yerine yayılıyorsa isilik olmayabilir, doktora gösterin derim, mikrobik bir durum olabilir canım, geçmiş olsun.

Lr ın acil yardım spreyini ve konsantresini kullandık biz.. Ama önce bi doktora teşhis koydurun ne olur ne olmaz.. Bir de az giydirdik biz hep serin tutmaya çalıştık.. Geçmiş olsun inşallah atlatırsınız tez zamanda

Kızlar bebegim daha 3.haftasinda lakin ne kremi surduysek ne kadar dus aldirsamda isiligi cok kotu oldu( poposu da dahil) yuzu iyicene kotu oldu ve iz kalacak mi acaba diye de korkuyorum. Cozumu olan basina bole birsey gelen var mi neler yaptiniz sonra ne oldu , yardimlarinizi bekliyorum.
bizimkindede oldu ısılık tek bı krem sölucem sana mucıze gıbı 1 günde yok edıyor tamamen bıtkısel coresatin pembe de eczaneye

Kizlar popomuz ayni cok az kaldi icrriye dogru ama yuzumuzde yine o kadarcok cikti ki bir deniz suyuna sokmadim elimden gele n herseyi yaptim ama bir turlu bas edemiyorum...

Çocuk doktoruna götürmenizde fayda var.
Bazı bebekler diğerlerine göre daha hassas cilde sahip oluyorlar.
Hele ki yaz aylarında bu 2 katına çıkabiliyor.
Sütünüzden olabilir, öpmekten olabilir bir çok neden olabilir.
Sadece çocuğu yıkamak, kremlendirmek yeterli olmayabilir.
Çarşaflarını da sık sık değiştirin, yattığı yerin örtülerini vs. sık sık değiştirip havalandırın.

Çok geçmiş olsun.

Back
X