• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

isilik döküyorummmmm

zeynepb

2 mayıs hedef 68
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2009
9.108
29
156
38
İstanbul
yaaa dunden berı boyun ve gogus bolgem ısılık dokuyorrr kasınıyorum acıyo kasındıkca da hamılelıkte normalmı anlamadım 11. haftadayım napıcam ben kafamçokkarıştı

Canım bende 10 haftalık hamileyim benimde aynı gogus bolgemde islik var ve tum vucudum gece oldumu inanılmaz kasınıyorum ağlıcak derecede nerdeyse ama neyseki kaşına kaşına yeniden uyuyabiliyorum nedenini bende bilmiyorum ama mersin oyle sıcakki ondan olabilirmi bilmiyorum

aynen ya aksamları dahada bı sıddetlenıyor sankı anlamadım gıttı resmen kırpırmızı boynum goguslerım falan pudramı sursek acep

ya bende sana bir şey sorucam çamaşırımda hep bir ıslaklık oluyor ama sanırım akıntı değil akıntı olsa anlarım yada terleme olabilirmi bilmiyorum korktum bu haftalarda su kesesinde sızıntı falan olabilirmi yoksa Allah korusun bu konuda bir bilgin varmı

keseden sızıntı olabılırmı hıc bılmıyorum ama ıstıyosan gunluk ped kullan ben akıntımı oyle takıp edıyorum ne kadar gelmıs ne renk gelmıs falan dıye. akıntının cok olması normal ama allah korusun sızıntı hakkında hıc bı bılgım yok walla

arkadaslar bu sicakta sanirim isilik olmaniz normal. zaten hamilelik dolayisiyla vucut isisida yuksek.
bendede gogus altimda ve gobegimin ustunde bikactane var. terden oluyor sanirim. pudra pisik olmasini onler, bence bol bol dus alin.

bendede aynı şey oldu....folik asit kullanıyorsanız folik asitin int.den yan etkilerine bakın isterseniz ..
alerji kızarıklık ciltte kuruluk döküntü gibi yan etkilerinin olduğunu yazıyor..
ben ne zamanki folik asiti bıraktım o zaman düzeldi...:teytey:
kiminde olur kiminde olmaz buda bizim şansımız:sinifsinif:

bendede aynı şey oldu....folik asit kullanıyorsanız folik asitin int.den yan etkilerine bakın isterseniz ..
alerji kızarıklık ciltte kuruluk döküntü gibi yan etkilerinin olduğunu yazıyor..
ben ne zamanki folik asiti bıraktım o zaman düzeldi...:teytey:
kiminde olur kiminde olmaz buda bizim şansımız:sinifsinif:
tesekkurler arkadasim.
ben folik asitle demiri ayni kapsulde aliyorum.gecen ay kansizlik cikinca demiri 2 tane almami soyledi doktorum, tabi bu sekilde folik asitide arttirmis oldum. demekki ondan kasintilarim kudurmus durumda neyse bu hafta doktoruma sorayim bunu ben.

Back
X