Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım bende 10 haftalık hamileyim benimde aynı gogus bolgemde islik var ve tum vucudum gece oldumu inanılmaz kasınıyorum ağlıcak derecede nerdeyse ama neyseki kaşına kaşına yeniden uyuyabiliyorum nedenini bende bilmiyorum ama mersin oyle sıcakki ondan olabilirmi bilmiyorum
ya bende sana bir şey sorucam çamaşırımda hep bir ıslaklık oluyor ama sanırım akıntı değil akıntı olsa anlarım yada terleme olabilirmi bilmiyorum korktum bu haftalarda su kesesinde sızıntı falan olabilirmi yoksa Allah korusun bu konuda bir bilgin varmı
keseden sızıntı olabılırmı hıc bılmıyorum ama ıstıyosan gunluk ped kullan ben akıntımı oyle takıp edıyorum ne kadar gelmıs ne renk gelmıs falan dıye. akıntının cok olması normal ama allah korusun sızıntı hakkında hıc bı bılgım yok walla
arkadaslar bu sicakta sanirim isilik olmaniz normal. zaten hamilelik dolayisiyla vucut isisida yuksek.
bendede gogus altimda ve gobegimin ustunde bikactane var. terden oluyor sanirim. pudra pisik olmasini onler, bence bol bol dus alin.
bendede aynı şey oldu....folik asit kullanıyorsanız folik asitin int.den yan etkilerine bakın isterseniz ..
alerji kızarıklık ciltte kuruluk döküntü gibi yan etkilerinin olduğunu yazıyor..
ben ne zamanki folik asiti bıraktım o zaman düzeldi...:teytey:
kiminde olur kiminde olmaz buda bizim şansımız:sinifsinif:
bendede aynı şey oldu....folik asit kullanıyorsanız folik asitin int.den yan etkilerine bakın isterseniz ..
alerji kızarıklık ciltte kuruluk döküntü gibi yan etkilerinin olduğunu yazıyor..
ben ne zamanki folik asiti bıraktım o zaman düzeldi...:teytey:
kiminde olur kiminde olmaz buda bizim şansımız:sinifsinif:
tesekkurler arkadasim.
ben folik asitle demiri ayni kapsulde aliyorum.gecen ay kansizlik cikinca demiri 2 tane almami soyledi doktorum, tabi bu sekilde folik asitide arttirmis oldum. demekki ondan kasintilarim kudurmus durumda neyse bu hafta doktoruma sorayim bunu ben.