Saç Rengi ve Saç Boyama IŞILTILI KAHVE LÜTFEN BAKIN

esmeraysem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2011
865
42
73
ARKADAŞLAR MERHABA KOLESTON 7 77 IŞILTILI KAHVE ALDIM AMA DAHA YAPMADIM SİZLERDEN FİKİRLERİNİ BEKLİYORUM ALDIM AMA GENEDE MERAK EDİYORUZ BOYAYANLAR VEYA BİLGİSİ OLANLAR VARSA BURADA RESİMLERİ VE BİLGİLERİNİ PAYLAŞSINLAR SİZLERDEN YORUMLARINIZI BEKLİYORUM LÜTFEN BAKIP GEÇMEYİN VE BİLGİNİZ VARSA YORUMLAYIN

saç zeminin ne renk bilmiyorum ama. ben orta tonlarda bir kahvenin üzerine boyamıştım. şöyle bir renk çıkmıştı.

Canim ben wella koleston'un boyalarin'in daha koyu ciktigini duydum. Bir yakinim da Wella koleston maduru.
Kahve rengi boya almis ama saclari nerdeyse siyah oldu.
Simdi onun saclarin da silme/ yikama islemi yapicaz.

Eger zemin rengin koyuysa ve 7/77 asada ekledigim renkse oldugundan koyu cikabilme ihtimali var.

koleston boyalarda istedğin saç renginden bir iki ton açığını almalısın canım.bir keresinde kestaneye boyadım saçlarım bildiğin siyah oldu.palette bu tarz kahve tonlarında daha başarılı

saç zeminin ne renk bilmiyorum ama. ben orta tonlarda bir kahvenin üzerine boyamıştım. şöyle bir renk çıkmıştı.
Çok teşekkürler koyu olmadı tahminimden kızıl yansımalarımda yok ama aklım maalesef başka bir boyada öbür ay onu yapıp yapmamakta kararsızım yeni bir konu açacağım o boyanın üstüne kullananlar yorumlarını yazarlar belki

Çok teşkler bilgilerinizin için boyadım sizerden bir şey gelmeyince ama koyu olmadı orta karar bir kahve oldu ama saç rengim çok koyu değildi benim o yüzden koyu tutmadı herhalde

koleston boyalarda istedğin saç renginden bir iki ton açığını almalısın canım.bir keresinde kestaneye boyadım saçlarım bildiğin siyah oldu.palette bu tarz kahve tonlarında daha başarılı

Kestaneler daha koyu tutar canım evet bende yapmıştım önceden siyaha yakın olmuştu şuanki saç rengim çok koyu olmadı

Çok teşkler bilgilerinizin için boyadım sizerden bir şey gelmeyince ama koyu olmadı orta karar bir kahve oldu ama saç rengim çok koyu değildi benim o yüzden koyu tutmadı herhalde

Ben cok gec gördüm konuyu cnm ama dedigin gibi saclarin cok koyu olmadigi icin okadar koyu tutmamistir.
Güle güle kullan. Bu arada boya üstüne acik boyalar tutmuyor ama eger birgün daha acik bir renk kullanmak istersen saclarini actirdirdiktan sonra gecicici/akici boyada kullanabilirsin. 8 hafaya kadar kalici olan akici boyalar var. Icerisinde ne alkol nede amonyak oluyor. Kisa sürelerde merak ettigin renkleri deneyip sana hangi rengin daha cok yakistigini görebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…