Isim anketi yardim lutfen

Isim anketi yardim lutfen

• Ankete Katılan
    33

fatoceren8888

Mevla görelim neyler, neylerse güzel eyler...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2015
3.295
2.547
133
Kizlar Piraye ismini cok istiyoruz agiri olur diye dusunuyoruz. Bastan sadece Zeynep koyacaktik ama en cok konulan isim oldugu icin vazgectik. Yine de emin olamiyoruz lutfen anketimi doldurur musunuz?

Kusura bakma canım ama piraye hiç güncel bir isim değil.kadin ismi gibi,yani bebek ismi gibi değil.bence kesinlikle zeynep.ama daha birçok isim var.bence düşünün acele karar vermeyin.ornek olarak; ela,ece,asya,afra,umay,alya,masal vs.

Kusura bakma canım ama piraye hiç güncel bir isim değil.kadin ismi gibi,yani bebek ismi gibi değil.bence kesinlikle zeynep.ama daha birçok isim var.bence düşünün acele karar vermeyin.ornek olarak; ela,ece,asya,afra,umay,alya,masal vs.
Esim ya Zeynep ya Piraye diyoe illaki canim yoksa ben ne isimler buldum:KK70: o yuzden bu haldeyiz. Zeynep de herkes de var artik :KK58:

Evet biz de zeynep çok istiyorduk ama çok fazla var.bildugun isimleri benimle de paylaşır mısın fikir olsun bana da :)
En son da ruyamda Miray ismini gordum ama ona da burun kivirdi bizimki:KK70:

Eklentiler

• E44D1A99-ECB6-4BA9-AF84-CD704D3573BC.webp
    E44D1A99-ECB6-4BA9-AF84-CD704D3573BC.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 69
  • E362FB4F-7264-4993-AB72-2BAC8E8EB452.webp
    E362FB4F-7264-4993-AB72-2BAC8E8EB452.webp
    10 KB · Görüntüleme: 54
Kizlar Piraye ismini cok istiyoruz agiri olur diye dusunuyoruz. Bastan sadece Zeynep koyacaktik ama en cok konulan isim oldugu icin vazgectik. Yine de emin olamiyoruz lutfen anketimi doldurur musunuz?
zeynep neden cook konuluyor cunku hem cok guzel bir isim hemde Peygamber efendimiz (sav) önerdigi bir isim ben cok seviyorum .

secenekler esinin secimi baska olmaz diyormus o yuzden ankete bir yanit veremedim

Back
X