Doğuma Hazırlık Isim anketime bir göz atın please :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Oğluma isim?

• Kuzey

• Sarp

• Uras

• Poyraz

• Gökay

• Doruk

• Bora

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Yorum yapan arkadaslar oy da kullanıyor degil mi :) takip edemedigim icin ona gore sayiyi kendim vereyim:)

Bu isimleri iki oğlumda da düşünmedim , bu tarz isimleri beğenmiyorum açıkçası

Çok araştırdım klasik isimler tercih ettim .

Anlamı güzel olmalı bence , oy kullanmadım.

Ahmet , taha, Enes, Ömer , Ali , Deniz , Emre ,Yusuf bu isimleri de isterseniz değerlendirin :)

Sağlıkla alın inşallah kucağınıza

Tesekkurler :)

Bu isimler arasinda bana en yakin gelenler sarp ve uras oldu. Poyraz ve kuzey cilginligindan gina geldi cunku :)
Hayirli dogumlar..

bende bebişimin ismi için anket yapmıştım diğer uyelıgımle:)
yalnız tum hamılelık sayfalarını bulup lınkı paylaşmıstım.
tum isimlerde 100den fazla oy vardı:)

herneyse isme karar verince azar mısın buraya. bız kk olarak merak ederız:)

Bende oyle yapmaya calisiyorum bir yerlere linki koyuyorum :)
Tabi ki kararimi soylerim :)
Bu arada herkese mutlu bayramlar...

Bende oyle yapmaya calisiyorum bir yerlere linki koyuyorum :)
Tabi ki kararimi soylerim :)
Bu arada herkese mutlu bayramlar...

Paylaştığınız isim anketleri ile ilgili linki tekrar paylaşırmısınız

Poyraz ve Doruk oldum olasi isinamadigim isimlerden. Bora ve Sarp cok kaba geliyor. Kuzey guzel isim ama anlam olarak dusundurucu.. Gökay da cok nadir konulan bir isim ama onu fa begenemedim :) Bence URAS.. (Anlamini bilmiyorum ama.. Anlam önemli)
Hayirlisi olsun..

Uras şans talih demek :) cok kararsiz olmamizin sebebi cocugun adiyla yasayacak olmasi yani atsan atilmaz satsan satilmaz :) tesekkurler yorumun icin...

Uras şans talih demek :) cok kararsiz olmamizin sebebi cocugun adiyla yasayacak olmasi yani atsan atilmaz satsan satilmaz :) tesekkurler yorumun icin...
Anlam gercekten cok onemli..
Bazi isimler var. Isim harika.. Ama anlam olarak icine sinmiyor insanin.. Kuzey mesela bence cok gzuel ama yön ismi.. Anlami kötü degil tabiki konulabilir ama insan istiyor ki anlami guzel olsun.. Icine sinsin.. En onemlisi ice sinmesi.. Uras in anlami guzelmis. Rica ederim bu arada.. Hayirlisi olsun..

Sarp ve gökay çok güzel. Kuzey, poyraz, uras çok yaygın konuyor ondan elerdim ben olsam.
Gökalp ismide çok güzel aklında olsun.

Sarp ve gökay çok güzel. Kuzey, poyraz, uras çok yaygın konuyor ondan elerdim ben olsam.
Gökalp ismide çok güzel aklında olsun.
Teşekkür ederim :) gokalp ve goktug da dusundugumuz diger isimler aslinda ama iste ah bu kafa karisikligi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…