- 7 Ağustos 2016
- 972
- 951
- 53
- Konu Sahibi pasa annesi
-
Tesekkurler :)Bu isimleri iki oğlumda da düşünmedim , bu tarz isimleri beğenmiyorum açıkçası
Çok araştırdım klasik isimler tercih ettim .
Anlamı güzel olmalı bence , oy kullanmadım.
Ahmet , taha, Enes, Ömer , Ali , Deniz , Emre ,Yusuf bu isimleri de isterseniz değerlendirin :)
Sağlıkla alın inşallah kucağınıza
Tesekkurler :)Bu isimler arasinda bana en yakin gelenler sarp ve uras oldu. Poyraz ve kuzey cilginligindan gina geldi cunku :)
Hayirli dogumlar..
Tesekkur ederim yorumun icin :)ben bora ve gökay dedim.
diğerlerinden mılyon tane var herkeste...
can bora da cok guzel.
Insallah sen de bulursun:)uras tercihi olurdu illa biri olacaksa ben d eisim arıyorum ama bana sıcak gelen hiç yok
DorukArkadaslar isim kararsizlarindanim ben de :) bir göz atın yorum yapın fikir paylaşın istedim :)
bende bebişimin ismi için anket yapmıştım diğer uyelıgımle:)
yalnız tum hamılelık sayfalarını bulup lınkı paylaşmıstım.
tum isimlerde 100den fazla oy vardı:)
herneyse isme karar verince azar mısın buraya. bız kk olarak merak ederız:)
bende bebişimin ismi için anket yapmıştım diğer uyelıgımle:)
yalnız tum hamılelık sayfalarını bulup lınkı paylaşmıstım.
tum isimlerde 100den fazla oy vardı:)
herneyse isme karar verince azar mısın buraya. bız kk olarak merak ederız:)
Bende oyle yapmaya calisiyorum bir yerlere linki koyuyorum :)
Tabi ki kararimi soylerim :)
Bu arada herkese mutlu bayramlar...
Hayirli olsun canimm..saglikla buyut bebisini...:)Oy veren arkadaslara tesekkur ediyorum :)
Uras şans talih demek :) cok kararsiz olmamizin sebebi cocugun adiyla yasayacak olmasi yani atsan atilmaz satsan satilmaz :) tesekkurler yorumun icin...Poyraz ve Doruk oldum olasi isinamadigim isimlerden. Bora ve Sarp cok kaba geliyor. Kuzey guzel isim ama anlam olarak dusundurucu.. Gökay da cok nadir konulan bir isim ama onu fa begenemedim :) Bence URAS.. (Anlamini bilmiyorum ama.. Anlam önemli)
Hayirlisi olsun..
Anlam gercekten cok onemli..Uras şans talih demek :) cok kararsiz olmamizin sebebi cocugun adiyla yasayacak olmasi yani atsan atilmaz satsan satilmaz :) tesekkurler yorumun icin...
Teşekkür ederim :) gokalp ve goktug da dusundugumuz diger isimler aslinda ama iste ah bu kafa karisikligi :)Sarp ve gökay çok güzel. Kuzey, poyraz, uras çok yaygın konuyor ondan elerdim ben olsam.
Gökalp ismide çok güzel aklında olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?