Oğlumuz olucakk nasipse adınıda musa aras koyacağız. Rabbim herkese nasip etsin sağlıkla kavuşalım yavrularımıza
Bizim daha cinsiyetimiz belli değil erkek olursa Fırat Yılmaz kızımız olursa Almila olacak teyzesi Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Canım 15 haftan bitmiş 16. haftadan gün alıyosun farklı bir deyimle 16. haftanın içindesin.Arkadaşlar bir şey soracam ben 15+1 hamilelik haftasındayım ama imzamda 16 görünüyor neden ki
Canim merhaba istiyorlar Bizimki de istiyo ama eşim karşı çıkıyo geçen telefonda yine söylediler bende oğlunuz za söyleyin dedim gelinler çok konuşmaz dedi bende aksam eşime söyledim babanin ismi olcakmis diye oda kızdı yok öyle bişey dedi adida abdulkerim seninki yine iyi guzel ismiBen bu konuda mutsuzum. İlla kayinbabamin ismi olacakmış. Allahım yaaaaa. Kayinbabamda istiyor ve bekliyor kendi ismini koymamizi. İstemiyorum diyorum eşime. Ama yokkk illa olacakmis. İsmi TURHAN. İlk bebegim ve gönlüme gore isim istiyorum ben.
babacığım çok istedin biz de kerim koyduk diyiverinCanim merhaba istiyorlar Bizimki de istiyo ama eşim karşı çıkıyo geçen telefonda yine söylediler bende oğlunuz za söyleyin dedim gelinler çok konuşmaz dedi bende aksam eşime söyledim babanin ismi olcakmis diye oda kızdı yok öyle bişey dedi adida abdulkerim seninki yine iyi guzel ismi
Ben geçen sene Şehit olan Ülkücü kardeşimiz Fırat Yılmaz kardeşimiz Şehit olduğunda kendime söz vermiştim oğlum olursa ismi Fırat Yılmaz olacak diye ve o zaman bekardim. Almila ise Kızıl Elma demek canım Turan 'ı çağrıştırır Kızıl Elma Rabbim nasip ederse çocuğumuzu sağ salim kucağımıza alabilirsek ismi belli .Rabbim hepimize evladımızi kucağımıza almayı nasip etsin inşallahŞimdi fırat yılmaz güzel kendi adima ben cok begendim ama bilindik bir isim. Diğer yandan Almila ise cok degisik bir işim. Aralarında dağlar kadar fark var. Erkek olursa niye daha değişik bir işim koymayı düşünmediğiniz? Ya da tam tersi kıza daha bilindik bir işim koymayı düşünmediğiniz?
Eşim koymam diyo ama bana diyo onlara soylemiyo onlarda bana soyluyobabacığım çok istedin biz de kerim koyduk diyiverinkerim yine güzel isim bence
Canim merhaba istiyorlar Bizimki de istiyo ama eşim karşı çıkıyo geçen telefonda yine söylediler bende oğlunuz za söyleyin dedim gelinler çok konuşmaz dedi bende aksam eşime söyledim babanin ismi olcakmis diye oda kızdı yok öyle bişey dedi adida abdulkerim seninki yine iyi guzel ismi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?