isim bulan varmı ;)

Kız olursa bir kaç tane karar veremedim duru, esila, mislina, melina, buse, sadem, ipek, yaren.
Erkek olursa, Utku, Talha, Mirza, Yekta, barış, Eren,

merhaba arkadaslar benımde cınsıyet daha belli değil ama isimlerinmiz hazır ALLAHın ıznıyle

kız olursa = eylül elif
erkek olursa = soyhan ediz.

eşimle eylülde tanıstık ; eylülde evlendık ve eylülde bebek haberını aldık :) elif zaten malumunuz
soyhan ediz ismi ise birleşince olan anlamı cok hosumuza gitti soyu hana dayanan ulu insan demek.

Bizim daha cinsiyetimiz belli değil erkek olursa Fırat Yılmaz kızımız olursa Almila olacak teyzesi Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Şimdi fırat yılmaz güzel kendi adima ben cok begendim ama bilindik bir isim. Diğer yandan Almila ise cok degisik bir işim. Aralarında dağlar kadar fark var. Erkek olursa niye daha değişik bir işim koymayı düşünmediğiniz? Ya da tam tersi kıza daha bilindik bir işim koymayı düşünmediğiniz?

Arkadaşlar bir şey soracam ben 15+1 hamilelik haftasındayım ama imzamda 16 görünüyor neden ki
Canım 15 haftan bitmiş 16. haftadan gün alıyosun farklı bir deyimle 16. haftanın içindesin.

Kızım olursa Melisa, Bahar, Leyla düşünüyorum,
Oğluşum olursa Etran, Taner, Demir düşünüyorum,

Ben bu konuda mutsuzum. İlla kayinbabamin ismi olacakmış. Allahım yaaaaa. Kayinbabamda istiyor ve bekliyor kendi ismini koymamizi. İstemiyorum diyorum eşime. Ama yokkk illa olacakmis. İsmi TURHAN. İlk bebegim ve gönlüme gore isim istiyorum ben.

Canim merhaba istiyorlar Bizimki de istiyo ama eşim karşı çıkıyo geçen telefonda yine söylediler bende oğlunuz za söyleyin dedim gelinler çok konuşmaz dedi bende aksam eşime söyledim babanin ismi olcakmis diye oda kızdı yok öyle bişey dedi adida abdulkerim seninki yine iyi guzel ismi

Henüz belli değil fakat
Kız : minel zeynep
Erkek : demir
Olarak düşünüyoruz. Sağlıklı olsun inşallah

biz daha birbirimizi bile tanımadan eşim sağolsun düşünmüş hep keşke bu kadar geleneksel kafalı olmasaydı

babacığım çok istedin biz de kerim koyduk diyiverin kerim yine güzel isim bence

Ben geçen sene Şehit olan Ülkücü kardeşimiz Fırat Yılmaz kardeşimiz Şehit olduğunda kendime söz vermiştim oğlum olursa ismi Fırat Yılmaz olacak diye ve o zaman bekardim. Almila ise Kızıl Elma demek canım Turan 'ı çağrıştırır Kızıl Elma Rabbim nasip ederse çocuğumuzu sağ salim kucağımıza alabilirsek ismi belli .Rabbim hepimize evladımızi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Aslında Abdülkerim isminin anlamı çok güzel : Keremi bol, cömert olan Aziz ve Celil Allah’ın kulu demek. Ama seni çok iyi anlıyorumeski isim olduğu için istemiyorsun ve sana söz hakkı tanımadıkları için kızgınsın belki de. Kerim koysanız ve 2. bi ad olarak da eşinizle bi isim bulsanız belki o zaman bişey demezler,onların da gönlü olmuş olur. Kerim güzel isim bence hem Allah'ın isimlerinden ve anlamı da çok güzel hem şarkıcı Kerim Tekin vardı çok da eski isim gibi durmuyor bence.

Benim de kızım olacak nasipse inşallah,adını Tanem koymayı düşünüyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…