Aynen canım muhtemeln ondandırBenim bir tanıdiğımda var cok yakıştırıyorum
Sana niyeyse hep umudu çağrıştıran isimler olur gibime geliyor
Belki konularını bildiğim için
İyi yapıyorsun canım hoş gelse de kulağa benim tanıdığım da pek iyi durumda değil: (Nedenini hatirlamiyorum 10 sene olmistur duyali ama isim aklima kazinmis :) leyla koyucam cocuguma diyenleri uyariyorum hep
Hımmm mantıklı aslında .ama ben Mihrimah diye düşündüm sizce nasıl olur hanımlar ?Etrafinizda cok sansli gzl kim varsa onu koyun kaderiniz benzer belki.
Bunı bende merak ettim cevabı bilmiyorum bilen varsa söyleyebilir mi :))Yasemin koymayın, çok bahtsızlar. Şu an kızım olsa Gamze ya da Özge koyarım. Çok şanslı ve rahat bir hayatları oluyor. Aslı da öyle.
Merak ettim, kulağınıza okunacak mı? :)
Kendi adımı çocukluktan beri istemiyor um annem başına gelen talihsiz bir kaza yüzünden koymuş canımKendi adin ne? Kendi adina uygun da dusunebilirsin
Koy İçinde kalmasın :)))Ay kendi adımı çok severim :)
Dur sana özelden yazayım belki sen de kendine düşünürsün.
koy gitsin goha
Sende iki oğlan var di mi
Asya yı eşim de istedi de ben çok ısınamadım o isme. Bi de 2 ayrı arkadaşım kızlarına koydu.
DerinMerhaba hanımlar ,
Ben adımı değiştirmek istiyorum.ve sizden güzel bir kadın ismi tavsiye etmenizi rica ederim.Anlamı umut dolu olsun mutluluğu çağrıştırsın şansı ve bolluğu getirsin kısaca :)
Adımı sormayın burda yazamam :)
Anlamı kötü değil gerçek adımın ama kötü bir olay üzerine verildiği için hayatım boyunca hep etkilendim .
Şimdiden hepinize teşekkür ederim.
Sevgilerle.
Hımm güzel yaklaşım...Deniz diyorum,
Deniz gb engin bir ruhun olsun, içinde inciler barındırsın, dalgalar hüzünlerini alsın götürsün diye dilemiştim içimden :) (evladımın ismidir)
Kendi adımı çocukluktan beri istemiyor um annem başına gelen talihsiz bir kaza yüzünden koymuş canım
Öncelikle değiştirirseniz şimdiden hayırlı olsun.Hımmm mantıklı aslında .ama ben Mihrimah diye düşündüm sizce nasıl olur hanımlar ?
Önerilerin güzel canım teşekkür ederim. Özele mesaj atarsan yazarım :))İnşallah yeni adınız şans getirir. Eski isminizin hikayesini de merak etmedim degil^^
Benim isim önerilerim :
Ümit (birkaç kız arkadaşım var bu isimli ) ,
Güneş,
Hayat
Gül (hem gülmek anlamı da var, belki mutluluk getirir)
Gülperi
Işıl
Bahar
Yağmur
Ezgi
Umay (çocukları ve hayvanları korudugu inanılan bir Türk tanrısı. Bereketi bolluğu simgeler)
Ve pınar.
Ama ben kendi ismimi degistirsem Cihan koymak isterdim ^^
Anladım canım .Öncelikle değiştirirseniz şimdiden hayırlı olsun.
Mihrimah koymayın bence, çoğu insan mihriban diye hitap eder bence mihrimah ismine alışkın olmayınca
Eğer karar verirseniz mahkemede geçerli sebep soracaklar,sanırım 2 tanede şahit gerek.
Aynen canım bunun için önerin varmı ?Begendiğiniz isimlerin ebcedini hesaplatıp seçin bence
Ben zeynep ismini çok beğeniyorum aslında.Anladım canım .
Şahit bulurum sorun değil o .annem babam yanlış koyduk hayatını mahfettik derse tamam dır :)))
Güzel geldi kulağıma gerçektenNeva koyun adınızı.. güç kudret ferahlık ses ahenk gibi anlamları vardır. Bana da kulağa oldukça hoş gelen, sanki herkese deva olabilecek gibi birini çağrıştırır. Ben severim size de tavsiye ederim :)
Bana da at ismini merak ettimAnladım canım .
Şahit bulurum sorun değil o .annem babam yanlış koyduk hayatını mahfettik derse tamam dır :)))
O da güzel ama hoşuma gitmedi pek canımm yaMelike ben çok severim.. kadın hükümdar anlamında... çok naif bi isim bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?