İsim değişikliği

Benay, Ebrar, Esra, Zeynep bunlar da benim tavsiyelerim, inşallah yeni isminiz size uğuruyla gelsin...

Aynen canım bunun için önerin varmı ?
Ya bı arkadasım leyla yı hesaplatmıstı ağır oldugunu soylemısti bana (kendı de degıstırmeyı dusunuyor) Kızlardan bırı benden once yazmıs ordan dıkkatımı cektı. Sız begendıklerınızı mutlaka hesaplatın. Bır de ismin yaramasına baglı mısal bızım sulalede Ahmet ısmındekıler genc yasta ölmüştür hep. Zeyneplerın hayatı cok cılelıdır. İsim olarak ebcedıne bakmadım ama UMAY, MÜHRE önerebılırım. İnşallah begenırsınız.

Leyla ismi deli divane manasında da kullanılıyor..konulmaması daha doğru diye düşünüyorum.hatta şakasına derlerya Leyla Leyla gezme diye:)
Yok leyla genelde sarhoşlara ya da kafası dolu olup etrafından bı haber olanlara soylenıyor. Delı olan mecnun tabı halk arasında soyleyıs anlam mana degısebılıyor. Gercek kullanımını yazdım ben. Yanlıs anlamayın sakın muhalıflık yapmak gıbı bır nıyetım yok. Bır de leyla gece, karanlık demektı sanırım.

O zamaaaannn Neşe nasıl olur?

Kayra ismini de çok severim, lütuf hediye manasında
Ya tabii egoya girmeyecekse kendi adımı da önerebilirim, Lâle. Edebiyatta epey derin

İ
İnşallah canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…