AMİNE:Yüreğinde korku olmayan
Benay, Ebrar, Esra, Zeynep bunlar da benim tavsiyelerim, inşallah yeni isminiz size uğuruyla gelsin...Merhaba hanımlar ,
Ben adımı değiştirmek istiyorum.ve sizden güzel bir kadın ismi tavsiye etmenizi rica ederim.Anlamı umut dolu olsun mutluluğu çağrıştırsın şansı ve bolluğu getirsin kısaca :)
Adımı sormayın burda yazamam :)
Anlamı kötü değil gerçek adımın ama kötü bir olay üzerine verildiği için hayatım boyunca hep etkilendim .
Şimdiden hepinize teşekkür ederim.
Sevgilerle.
Duygu nun tam manasi mi ne
Ya bı arkadasım leyla yı hesaplatmıstı ağır oldugunu soylemısti bana (kendı de degıstırmeyı dusunuyor) Kızlardan bırı benden once yazmıs ordan dıkkatımı cektı. Sız begendıklerınızı mutlaka hesaplatın. Bır de ismin yaramasına baglı mısal bızım sulalede Ahmet ısmındekıler genc yasta ölmüştür hep. Zeyneplerın hayatı cok cılelıdır. İsim olarak ebcedıne bakmadım ama UMAY, MÜHRE önerebılırım. İnşallah begenırsınız.Aynen canım bunun için önerin varmı ?
Leyla ismi deli divane manasında da kullanılıyor..konulmaması daha doğru diye düşünüyorum.hatta şakasına derlerya Leyla Leyla gezme diye:)Nedenini hatirlamiyorum 10 sene olmistur duyali ama isim aklima kazinmis :) leyla koyucam cocuguma diyenleri uyariyorum hep
Cennetten düşen son yağmur damlasının yere düştüğünde çıkarığı şıp sesine sinir olup pencereyi kapatan son mohikan
Kuzenım var ümit. Çok da yakısıyorÜmit de güzel ama erkek de daha güzel olmaz mı ?
Yok leyla genelde sarhoşlara ya da kafası dolu olup etrafından bı haber olanlara soylenıyor. Delı olan mecnunLeyla ismi deli divane manasında da kullanılıyor..konulmaması daha doğru diye düşünüyorum.hatta şakasına derlerya Leyla Leyla gezme diye:)
Şaka yapıyorum kız
Ben bi ara mahpeyker e takmıştım da son anda değiştirdim kızımın adını :)
Anlamı neydi onun :)Begüm :)
Başak değişik ve güzelNihal veya gülnihal, başak, bahar, melis..
İnşallah canım benimBen Asya ismini çok seviyorum kızımın adını verdim. Güçlü kuvvetli bir kız canlanıyor gözümde.Selviboylum alyazmalımdan etkilendim biraz.Oradaki karakter çok güçlü gururlu bir kadındı kızımın da öyle güçlü gururlu bi kız olmasını istiyorum inşallah
Kayra erkeğe de veriliyor neşe de klasık gibi yaO zamaaaannn Neşe nasıl olur?
Kayra ismini de çok severim
Amin canım inşallah benay ve ebrar ın anlamı nedir ?Benay, Ebrar, Esra, Zeynep bunlar da benim tavsiyelerim, inşallah yeni isminiz size uğuruyla gelsin...
Pırıl güzel değişik bakalım ben ne yapacam :))Bi hocam yegenının ısmını Pırıl koymustu. Sınır arkadasımın (erkek) ismi de Ceylan'dı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?