Ya konu düzenle o zaman ya bu konuyu kapattırıp anket olarak aç konuyu kuzu
Düzen leme den olmadı biraz daha bekleyeyim karar aşamasında anket yaparım :)Ko
Konu düzenleyeyim yorumlar devam etsin değişik bir isim gelsin diye bekliyorum aynı zamanda :))
:)H
He he kendime Mihrimah sultan diye hitap ediyorum kaç saattir :))
Cennetten düşen ilk inci tanesi.Hımm duygunun tam manası ne ki acaba ?
Leyla ismi kökeni arapça "leyl" den geliyor yani gece manası.A a neden ki? Koymam zaten görümcemin adi oldugu icin ama cok sasirdim
BenayBu kadar macera dan sonra gece yürüyüşü beni aşar :))) ne yapayım kızlar ya
Gerçekten mi ya çok şaşırdım bu anlamı bilmiyordum.Cennetten düşen ilk inci tanesi.
Yazıldı mı bilmiyorum ama Yıldız ismi bence çok hoş. Işık ismi de fena değil
Allah evladınızı size bağışlasın adıyla büyüsün inşallah canım benim .beklerim ankete de :)Kızımın adı Bilge. Eşimle ortak kararımız. Cevremizdeki herkes sevdi. Umarım kendisi de sever.
Türk kökenli bir isim. Hem kız hem erkek adı olarak kullanılıyor. Günümüzde Arapça isimler revaçta o nedenle ozellikle Turkce kokenli bir isim sectim. Kuranda veya sahabelerde gecmeli deniyor fakat ben anlami guzrl olmasina dikkat ettim. Gunumuzdeki kimsede olmasin sadece benim cocugumda olsun diye soylemesi zor isimler dusunmedim hic. Bir dizide olan isim konuyor ya da herkes de o. Tavsiyem Bilge. Senin icinden gonlunden gecen ne ise o olsun. Kararsız kalirsan ankete katılmak isterim insallah.
Bu da güzel :)Benaygeceyi aydınlatan Ay olmak gibi, karanlığa kafa tutmak gibi , Ay kadar parlak günlere yol açmak gibi....
Niye bu kadar şaşırdınız ki herşeyi bilmek zorunda mıyız ki :)
Bu da güzel :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?