Hım bu kadar anlama geldiği ni bilmiyordum bakYok leyla genelde sarhoşlara ya da kafası dolu olup etrafından bı haber olanlara soylenıyor. Delı olan mecnuntabı halk arasında soyleyıs anlam mana degısebılıyor. Gercek kullanımını yazdım ben. Yanlıs anlamayın sakın muhalıflık yapmak gıbı bır nıyetım yok. Bır de leyla gece, karanlık demektı sanırım.
Öncelikle değiştirirseniz şimdiden hayırlı olsun.
Mihrimah koymayın bence, çoğu insan mihriban diye hitap eder bence mihrimah ismine alışkın olmayınca
Eğer karar verirseniz mahkemede geçerli sebep soracaklar,sanırım 2 tanede şahit gerek.
Lale nin edebi anlamı nedir canım?O zamaaaannn Neşe nasıl olur?
Kayra ismini de çok severim, lütuf hediye manasında
Ya tabii egoya girmeyecekse kendi adımı da önerebilirim, Lâle. Edebiyatta epey derin
Mecnun leylanın aşkı uğruna aklını yitirir. Zaten mecnun ısmını de oyle alır. Gercek ismi Kays dır. Aşkını yıtiren anlamında mecnun dıye cagırırlar. Leyla da gece, karanlıktır. Kays bu karanlıkta kaybolur.Hım bu kadar anlama geldiği ni bilmiyordum bakyakın akrabam ın ismi
Aynen canım zamanla değişebiliyor isim amlamlarıMecnun leylanın aşkı uğruna aklını yitirir. Zaten mecnun ısmını de oyle alır. Gercek ismi Kays dır. Aşkını yıtiren anlamında mecnun dıye cagırırlar. Leyla da gece, karanlıktır. Kays bu karanlıkta kaybolur.
İsimlerin anlamları zamanla degısebılıyor. Yosma guzel kadın demekken sımdı kotu anlamda kullanılıyor. Mısal yavuz hırsız anlamındayken sımdı yıgıt yureklı tarzı bı anlamı var.
Yaşadığın ildeki asliye hukuk mahkemesine başvuruyorsun 2 şahit istiyorlarmış,geçerli nedenin olması şart öyle okumuştum yoksa değişmeyebiliyor,internetten dilekçe örneklerine bakabilirsin istersen.Mahkeme kararı ile isim değişikliği hakkında tam bilgin varmı canım nasıl oluor?
Lale nin edebi anlamı nedir canım?
Anladım canım benim çok sağol bilgi içinYaşadığın ildeki asliye hukuk mahkemesine başvuruyorsun 2 şahit istiyorlarmış,geçerli nedenin olması şart öyle okumuştum yoksa değişmeyebiliyor,internetten dilekçe örneklerine bakabilirsin istersen.
Anladım kuzucum benim lale devri tarihte de var :) kim okuyacak şimdi o kadar uzın ismi :)Ablişim çok uzun ya.. İskender Pala'nın bir kitabı var bunun üzerine hatta. Bildiğimiz Siyah Lale romanı haricinde mânâsal olarak irdelenmiş.
Hollanda'da çok popüler Lâle çiçeği , zevk sefa devrine ismini vermiş (Lâle Devri)
Birçok yelpazesi var
Ehlem değişik bir isim miş daha önce hiç duymadım ?Ehlem ismini çok severim güne iyi başlamak selam vermek anlamı:)
Evet çok bilindik değil zaten ki bence böylesi daha iyi:)Ehlem değişik bir isim miş daha önce hiç duymadım ?
Harflerin enerjisinde iki tane e olması iyi değil derler ama bilemedim ki şimdiEvet çok bilindik değil zaten ki bence böylesi daha iyi:)
:)))Harflerin enerjisinde iki tane e olması iyi değil derler ama bilemedim ki şimdi
Çok güzel isim, Esra da hoş gelir bana, bildiğim tüm Esra isimli arkadaşlarım hem güzel hem de çok zarif kızlardı.
Bu kadar macera dan sonra gece yürüyüşü beni aşar :))) ne yapayım kızlar yaEsranın anlamı gece yürüyüşü
Kadın hükümdar.Anlamı neydi onun :)
Mahpeyker intibah kitabında ki bayanın adıydı sankiMahpeyker güzel anlamı ne ki :))
Yüzü ay gibi parlak güzel nurluMahpeyker güzel anlamı ne ki :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?