İsim değişikliği

Hım bu kadar anlama geldiği ni bilmiyordum bak yakın akrabam ın ismi

Mahkeme kararı ile isim değişikliği hakkında tam bilgin varmı canım nasıl oluor?

Hım bu kadar anlama geldiği ni bilmiyordum bak yakın akrabam ın ismi
Mecnun leylanın aşkı uğruna aklını yitirir. Zaten mecnun ısmını de oyle alır. Gercek ismi Kays dır. Aşkını yıtiren anlamında mecnun dıye cagırırlar. Leyla da gece, karanlıktır. Kays bu karanlıkta kaybolur.
İsimlerin anlamları zamanla degısebılıyor. Yosma guzel kadın demekken sımdı kotu anlamda kullanılıyor. Mısal yavuz hırsız anlamındayken sımdı yıgıt yureklı tarzı bı anlamı var.

Aynen canım zamanla değişebiliyor isim amlamları

Mahkeme kararı ile isim değişikliği hakkında tam bilgin varmı canım nasıl oluor?
Yaşadığın ildeki asliye hukuk mahkemesine başvuruyorsun 2 şahit istiyorlarmış,geçerli nedenin olması şart öyle okumuştum yoksa değişmeyebiliyor,internetten dilekçe örneklerine bakabilirsin istersen.

Lale nin edebi anlamı nedir canım?

Ablişim çok uzun ya.. İskender Pala'nın bir kitabı var bunun üzerine hatta. Bildiğimiz Siyah Lale romanı haricinde mânâsal olarak irdelenmiş.
Hollanda'da çok popüler Lâle çiçeği , zevk sefa devrine ismini vermiş (Lâle Devri)
Birçok yelpazesi var

Yaşadığın ildeki asliye hukuk mahkemesine başvuruyorsun 2 şahit istiyorlarmış,geçerli nedenin olması şart öyle okumuştum yoksa değişmeyebiliyor,internetten dilekçe örneklerine bakabilirsin istersen.
Anladım canım benim çok sağol bilgi için

Anladım kuzucum benim lale devri tarihte de var :) kim okuyacak şimdi o kadar uzın ismi :)

Mahpeyker güzel anlamı ne ki :))
Mahpeyker intibah kitabında ki bayanın adıydı sanki isim önerisi olarakta kendi adımı önerebilirim Aslı çok seviyorum adımı enerjisini gerçek demek zaten sonra Zeynep almila rüya hale bahar Amine de güzel isim seçeneği çok işiniz zor gibi kolay gelsin

Canim sen ne kadar kimlikte degistirmek istesende herkes alistigi sekilde cagirir yani pek etki edecegini sanmıyorum benimde kuzenim değiştirdi ama kimlik üstünde kaldi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…