Güzel miş :)adıyla büyüsünKadın hükümdar.
Ayrıca kızımın önadı
Anlamı da iyiymiş :)Yüzü ay gibi parlak güzel nurlu
Kösem sultanın adı imiş :)
Yok değiştirince bana eski adımla hitap edenlerin ağzına biber sürecem yok öyle bir dava :))))))Canim sen ne kadar kimlikte degistirmek istesende herkes alistigi sekilde cagirir yani pek etki edecegini sanmıyorum benimde kuzenim değiştirdi ama kimlik üstünde kaldi :)
Walla çok zor işim canım ya bu yaştan sonra kendime isim arıyorum :) :) :)Mahpeyker intibah kitabında ki bayanın adıydı sankiisim önerisi olarakta kendi adımı önerebilirim Aslı çok seviyorum adımı enerjisini gerçek demek zaten sonra Zeynep almila rüya hale bahar Amine de güzel isim seçeneği çok işiniz zor gibi kolay gelsin
Eminsen sıkıntı yok tatlım elvin koy kizim olursa ismini elvin koyacaktim:)Yok değiştirince bana eski adımla hitap edenlerin ağzına biber sürecem yok öyle bir dava :))))))
Hım olmaz kuzum ya başka bir isim çağrıştırıyor bana :) anlamı ne ?Eminsen sıkıntı yok tatlım elvin koy kizim olursa ismini elvin koyacaktim:)
En hayırlısı hangisi olacaksa o olsun canım doğru kararı verirsin ama. Şimdi ki adını merak ettim tahmin ediyorum az çok amaWalla çok zor işim canım ya bu yaştan sonra kendime isim arıyorum :) :) :)
Bu kadar macera dan sonra gece yürüyüşü beni aşar :))) ne yapayım kızlar ya
Betül ,cennet, Mihrimah :)))İlk aklına düşen içinin ısındığı ve anlamının güzel olduğu isim
:)) cennet çiçeğiHım olmaz kuzum ya başka bir isim çağrıştırıyor bana :) anlamı ne ?
Bu arada sen eski adımla hitap edersen biberi ilk senin ağzına sürecem :))))))
:)) cennet çiçeği
Hımmmm ay benim kafa karmakarışık oldu kura çekeyim bakayım :)))“Firdevs” cenneti
Betül ,cennet, Mihrimah :)))
Aminnnnn inşallah canımCümlemize nasip olsun inşallah Firdevs cenneti
Çek çek ama içine sinsin seslen kendine arada benimse ona göre karar verirsinHımmmm ay benim kafa karmakarışık oldu kura çekeyim bakayım :)))
Tamam bende Mihrimah diyorum harf enerjisi de güzel şanslı harfler içeriyor :)))O zaman bu üç ismi anket yap ona göre karar ver :)
Benim oyum mihrimah
He he kendime Mihrimah sultan diye hitap ediyorum kaç saattir :))Çek çek ama içine sinsin seslen kendine arada benimse ona göre karar verirsin
Ya konu düzenle o zaman ya bu konuyu kapattırıp anket olarak aç konuyu kuzuTamam bende Mihrimah diyorum harf enerjisi de güzel şanslı harfler içeriyor :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?