İsim degiştirme

ben de herkesin kullandığı ama kimlikte geçmeyen ikinci ismimi kimliğime ekletmek istiyorum ne yapmalıyım bilgisi olan var mı? konu sahibesi siz avukat ücret nasıl yaptınız detay verebilir misiniz lütfen
Ben avukatla degıl kendım dılekce yazdırcam.Bu adliye etrafındakiler 50 100 lıraya yazıyor. Adlıyeye 360 lira yatıyor. 2şahit yeterliymiş. Avukata gerek yok diyor herkes

Yarın inşallah adımı degiştirmek için mahkeme açacağım. Size danışmak istediğim şeyler var. Adım Remziye tarzı bir isim. Bende duygu yapacagım. Örnek verdim isimleri. Adım babaannemin adı. Dilekçemde herkesin beni duygu olarak bildiğini, kimlikteki remziyeyi kullanmadığımı, bu yüzden karışıklık oldugunu yazacağım. 2şahit ekleyeceğim dilekçeme.Biri kız kardeşim digeri arkadaşım.Şunu da eklesem olumlu olur mu benim için? Nikah davetiyesine rezmiye duygu diye yazdırdım. Bunu eklesem mi acaba?Başka önereceginiz birşey var mı? Adımı degiştirmek çok istiyorum. Babaannemin adı. Sülalede bi ton remziye var. Babamla bi ton sıkıntım var. Ayrıca o koydu bu ismi diye ve babaannemi, akrabaları sevmediğim için kullanmak istemiyorum
Merhaba benimde 2 ismim var kimlikte birinden nefret ediyorum ve sildirmek istiyorum ayrıca erkek ismi olarak da geçiyor siz ne yaptınız degistirebildinizmi isminizi süreç nasıl geçti rica etsem anlatabilirmisiniz bir de dava açarken yaptırdığıniz ücret haricinde para çıktımı baska

Merhaba benimde 2 ismim var kimlikte birinden nefret ediyorum ve sildirmek istiyorum ayrıca erkek ismi olarak da geçiyor siz ne yaptınız degistirebildinizmi isminizi süreç nasıl geçti rica etsem anlatabilirmisiniz bir de dava açarken yaptırdığıniz ücret haricinde para çıktımı baska
Başka para cıkmadı. Davam ertelendı ocak ayında olacak. Burada depremde adliye zarar görmus o yuzden

Ekleyin bence bugüne kadar sonuçta resmi kayıtlarda hep o isminiz vardı göbek adınız gibi dursun, bir çok arkadaşımın kimlikte yazıpta kullanmadıkları çok saçma isimleri var hiç önemli değil bilindik isimlerini kullanıyorlar

Back
X