Merhaba Benim gibi heyecanlı ANNE adayları,,
bebişlerimizin cinsiyetini çoğumuz öğrendik sıra geldi İSİM konusuna :)
Benim oğlum olacakmış.. kayın babamın ismini koymayı düşünüyoruz
kayınbabamı cok seviyorum; internette bir araştırdım oğlumuzun doğum zamanına;
oğlumuz ismiyle GELİYOR...
KAYINBABAMIN adı : RECEB ve inşallah oğlumuz receb ayında olacak :)))))
Çift isim sizce mantıklı mı siz neler düşünüyorsunuz?
mucizem Tutya ne demek ilk defa duyuyorum
ebrucum oğluşunun ismi hayırlı olur inş. bide ne güzel tesadüf olmuş..benim kızım olacak ama bizmi ruhsuzuz bilmiyorumda hala pek öle eşimle kafa kafaya verip ciddi ciddi düşünmedik bu gidişlede üşengeçlikten bulacağımız yok..ben öle çok yaygın bi isim olmasını istemiyorum farklı olsun istiyorum ama abes bişide olmaz sonuçta inançlı biriyim bunun karmaşasını yaşıyorum..bide bi kaç ismi bi kağıda yazıp bebişin eli tutmaya başlayınca ona çektirmeyi düşünüyorz eşimle bakalım nasıl olacak...
ikili isim konusunda ben de kararsızım şimdi benimki kız iki isim koydum iyi güzel evlendi kendi soyadınıda taşımak istedi anası gibi aanm yaz yaz bittmez üniversite sınavlarında kitapçığa sığmaz...bilemedim valla
selamlar kızlar,
bizimde oğluşumuz olacak ama daha karar veremedik önceden cinsiyeti belli olmadan erkek olursa 'Zahid Elyesa' istiyoduk anlamları çok güzel diye sonra Elyesa'dan vazgeçtik çok arabi bi isim diye ikisinde zor telaffuz olarak şimde ben 'Ömer Zahid' olsun istiyorum eşim kararsız 'Zahid Selim veya Zahid Akif ' gibi önerileri var bilmiyoruz yani,
Sizce hangisi kulağa daha hoş geliyor? hepsinin anlamı güzel ama...
bence ömer zahit çünkü bende oğlusuma ömer ismini koyucam Rabbim izin verirse:)
yok mu fikri olan kızlar?
canım aynı durumdayız... daha evlenmeden önce bir oğlumuz olursa adının kayınbabamın adı olması konusunda mutabakata vardık...eşimin ailesinde ilk erkek çocuklarına dedelerinin adı verilirmiş.. bende şöyle birşey söyledim tamam kayınpederimin adını koyalım ama yanında da benim istediğim bi ad olsun dedim kabul ettiler sende öle yap bu konuda huzursuzluk olmasın bence....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?