İsim Falı Baktırmak İsteyenler Buraya ;)

ooomarlaaa

Guru
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2012
4.039
930
398
evet kızlar işten yeni ayrıldım ve şuan tatildeyim. bu süreyi nasıl değerlendirebilirim dedm kahve falından sonra şimdi de bu kitap geçti elime. isimlerinizi yazın beraber eğlenelm :)

Fakat sizden bir ricam olacak baktrmak isteyen arkadaslar isimlerini söylemeden cevaplara göz gezdirsinler. aynı isimler için tekrar tekrar yazmıcam.

Son düzenleme:
evet kızlar işten ve şuan tatildeyim. bu süreyi nasıl değerlendirebilirim dedm kahve falından sonra şimdi de bu kitap geçti elime. isimlerinizi yazın beraber eğlenelm :)

aa bunu nerden buldun kız nasıl bişey:)) hadi dene bana.benim adım merve eski sevgilimin adı kaan:))

evet kızlar işten yeni ayrıldım ve şuan tatildeyim. bu süreyi nasıl değerlendirebilirim dedm kahve falından sonra şimdi de bu kitap geçti elime. isimlerinizi yazın beraber eğlenelm :)

selam canım:)

birşeye moralim bozuktu, seni gördüğüme sevindim şimdi:)
hadi siz yazın bende okuyayım, kafam dağılsın biraz böylelikle, zaten yaktım bir sigara
hadi bakem:)

aa bunu nerden buldun kız nasıl bişey:)) hadi dene bana.benim adım merve eski sevgilimin adı kaan:))

MERVE

karakterinin en belirgin özelliği liderlik. insanları kontrol etmekten ve olayların gidişatını belirlemekten hoşlanıyorsun. Ancak bencil değilsin. Sadece olayları organize etmek istiyorsun. Bu konuda oldukça başarılısın. İyi bir yönetici olabilirsin. Nerede, nasıl davranılacağını biliyorsun. Çevrendekiler de sana güveniyor. İş yaşamında olduğu kadar özel yaşamında da lider olmak istiyorsun. Ailen ya da arkadaş grubunla birlikteyken tüm organizasyonlara ve yapılacaklara sen karar veriyorsun. Kimse sana karşı çıkmıyor. Çevrendekiler fikirlerinden memnun. Karşı cinste aradığın özellikler ise hoşgörü ve şefkat.

KAAN

Karakterinin en belirgin özelliği değişim arzusu. Yeniliklerden hoşlanıyorsun. Yeni ülkeler görüp, yeni insanlar tanımak ve hiç bilmediğin yaşamları keşfetmek istiyorsun. Öğrendiğin her yeni şey seni değiştiriyor. Modadan ve genel düzenden hoşlanmıyorsun. Herkesten farklı olmak gerektiğine inanıyorsun. Gelenekler ve sınırları çizilmiş bir yaşam tarzı sana göre değil. İdealindeki ev bir karavan olabilir. İş yaşamında da değişiklikten yanasın. Birçok iş dalında, farklı mevkilerde çalışmaktan hoşlanıyorsun. Ancak asıl yapmak istediğin iş araştırmacılık. Karşı cinsle olan ilişkilerinde de gezgin ruhun ön planda. Daldan dala konuyor, her çiçeği koklamak istiyorsun.

hadi siz yazın bende okuyayım, kafam dağılsın biraz böylelikle, zaten yaktım bir sigara

canın her neye sıkkınsa boşver koyver gitsin şekerm. hadi yaz ismini seninkine de bakalım :)

hehehe iyiymiiş.sağol adigem komik ama eğlenceli:))

aman sıkma kendini canım sigara çekti bak benimde kııız:) sık sık bişey olmuyo insanın elinden gelmiyo ama napıcan

canın her neye sıkkınsa boşver koyver gitsin şekerm. hadi yaz ismini seninkine de bakalım :)

bi koyuverebilsem ahhh...........
fındık kabuğunu doldurmayan bişey amaaa işte beni deli ediyo sinirden.....
çok bunaldım bildiğin gibi değil, kafam allak bullak, beynim patlicak, gidesim geliyo aynen gidesim.....
neyse aman pas diyip geçelim bu konuyu:)
sağol bu cevabın içinde canımcım

benim ismim meyra zaten:)
hadi bekliyom:)))
sana zahmet olmazsa.....

aman sıkma kendini canım sigara çekti bak benimde kııız:) sık sık bişey olmuyo insanın elinden gelmiyo ama napıcan

aynen.........
teşekkürler.....
yanımd aolsan ikram ederdim, tüh

Rumeysa masal canım.

Karakterinin en belirgin özelliği inatçılık. Lakabın “keçi”. Sana zorla birşey yaptırmak imkansız. Kendi hayatına dair kararların sadece sana ait olmasını istiyorsun. Bu nedenle seni uyaranların sözlerine pek kulak asmıyorsun. Bu da zaman zaman hata yapmana ve üzülmene sebep oluyor. İnatçılığının dışında ailene bağlı bir insansın. Senin için en değerli kişi annen. Onun davranışlarını örnek alıyorsun. Özgüvenin ve liderlik yeteneğin toplum içinde saygın bir yere sahip olmanı sağlıyor. İnsan ilişkilerinde yakaladığın başarıyı iş yaşamında da sürdürüyorsun. Çalışkanlığın ve azmin sana tüm kapıları açtırıyor. Karşı cinste aradığın özellikler ise sadakat ve dürüstlük.

var bende de sigaraya çok karşıydım zamanında bide:)) hayat şartları işte.sıkma canım canını hiç amaan 2nci sigaranı yak boşver

Seher benim adim

Gunes esimin adi

Falimiza bakabilir misin?

Son düzenleme:
var bende de sigaraya çok karşıydım zamanında bide:)) hayat şartları işte.sıkma canım canını hiç amaan 2nci sigaranı yak boşver

ayyy sağol canım çok iyi geldi sözlerin gerçekten:)
aslında ben bıraktım sigarayıda şuan sinirden yaktım 1tane.

benimde beninmde :) dilek yasin

DiLeK

Karakterinin en belirgin özelliği liderlik. İnsanları kontrol etmekten ve olayların gidişatını belirlemekten hoşlanıyorsun. Ancak bencil değilsin. Sadece olayları organize etmek istiyorsun. Bu konuda oldukça başarılısın. İyi bir yönetici olabilirsin. Nerede, nasıl davranılacağını biliyorsun. Çevrendekiler de sana güveniyor. İş yaşamında olduğu kadar özel yaşamında da lider olmak istiyorsun. Ailen ya da arkadaş grubunla birlikteyken tüm organizasyonlara ve yapılacaklara sen karar veriyorsun. Kimse sana karşı çıkmıyor. Çevrendekiler fikirlerinden memnun. Karşı cinste aradığın özellikler ise hoşgörü ve şefkat.

Çok teşekkür ederim canım, emeğine sağlık. Eşime de bakabilirsen sırası geldiğinde :) Hakan :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…