İsim Falı Baktırmak İsteyenler Buraya ;)

merhaba,butun iletileri okudum benim ismim ve esimin ismi yoktu.mumkunse benim icinde bakabilir misiniz?
emeginiz ve ilginiz icin simdiden tesekkurler

isimlerimiz Nur ve Michal..

ayşe mustafa...rica etsem bize de bakarmısın sonra...tşkler..

[TABLE="class: std, width: 100%, align: center"]
[TR]
[TD][TABLE="class: std, width: 100%"]
[TR]
[TD]Karakterinizin en belirgin özelliği iyimserlik. Lakabınız "polyanna". Hayata pembe gözlüklerle bakıyorsunuz. Yaşadığınız kötü olaylardan etkilenseniz de umudunuzu yitirmiyorsunuz. Her şeyin yoluna gireceğine dair inancınız sağlam. Olaylara olumlu açıdan bakmasını biliyorsunuz. Çevrenizdekiler bu yönünüzü çok seviyorlar. Çünkü kendinize olduğu kadar, çevrenizdekilere de umut aşılıyorsunuz. En kötü anlarda bile insanları güldürmeyi başarıyorsunuz. İyimserliğinizin yanı sıra güçlü espri yeteneğiniz de buna yardımcı oluyor. Sakin ve huzurlu işlerde çalışmaktan hoşlanıyorsunuz. Rekabet size göre değil! Karşı cinste aradığınız özellikler ise "sadakat ve iyi niyet".

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

adigupse canım sendeki fal bakma azmine hayranım canım bende iskambil öğreneyim dedim ama pek bişe anlamadım bakim benim ismim varmı yazdıklarında

canım hepsini okudum benimki yok .zeynep ve hüseyin soner bakarsan sevinirim

çok merak ediyorum senanur rimma :))))))))))))))))))

nişanlım ve bana bakarmısın EZGİ ve SAYGIN isimlerrrrrr :):)

Son düzenleme:
rica etsem bana da bakabilir misiniz?

benimki Nur eşiminki Özgür

oğlumunki de Mert

banada bakarmısın ismim elif yağmur sevgiliminki orçun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…