D Denny03 Üye Kayıtlı Üye 18 Aralık 2020 56 43 8 3 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi ahubb #21 goldenarrow12 .!.: Evet o yüzden bi de aklımda Kerem var onun anlamı güzel Genişletmek için tıkla... goldenarrow12 .!.: Evet o yüzden bi de aklımda Kerem var onun anlamı güzel Genişletmek için tıkla... Ben de Uras ı düşünüyorum bilemedim hiçbiri içime sinmiyor Aras sinmiş ti sanki
goldenarrow12 .!.: Evet o yüzden bi de aklımda Kerem var onun anlamı güzel Genişletmek için tıkla... goldenarrow12 .!.: Evet o yüzden bi de aklımda Kerem var onun anlamı güzel Genişletmek için tıkla... Ben de Uras ı düşünüyorum bilemedim hiçbiri içime sinmiyor Aras sinmiş ti sanki
G goldenarrow12 Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Ocak 2021 411 440 53 3 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi ahubb #22 Denny03 .!.: Ben de Uras ı düşünüyorum bilemedim hiçbiri içime sinmiyor Aras sinmiş ti sanki Genişletmek için tıkla... Erkek ismi bulmak çok zor, benimde içime bi Aras sinmişti ama güzel bi anlamı yok onunda inşallah güzel bi isim buluruz :)
Denny03 .!.: Ben de Uras ı düşünüyorum bilemedim hiçbiri içime sinmiyor Aras sinmiş ti sanki Genişletmek için tıkla... Erkek ismi bulmak çok zor, benimde içime bi Aras sinmişti ama güzel bi anlamı yok onunda inşallah güzel bi isim buluruz :)
Kafasikarisikbirisi Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 12 Mart 2020 4.385 6.633 108 3 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi ahubb #23 goldenarrow12 .!.: Bende 19. Haftaydım. Bana da aklınıza gelen güzel erkek isimleri önerirseniz çok sevinirim :) şimdiye kadar duyduklarımdan aras ismini beğendim bir tek Genişletmek için tıkla... Sungur Ayaz Uraz Bide Kutay ismini çok seviyorum ogluma koydum onu cengiz kutay
goldenarrow12 .!.: Bende 19. Haftaydım. Bana da aklınıza gelen güzel erkek isimleri önerirseniz çok sevinirim :) şimdiye kadar duyduklarımdan aras ismini beğendim bir tek Genişletmek için tıkla... Sungur Ayaz Uraz Bide Kutay ismini çok seviyorum ogluma koydum onu cengiz kutay
eluard Nirvana Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 25 Kasım 2009 1.867 1.647 658 İstanbul 4 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi ahubb #24 ahubb .!.: Merhaba Nasipse bir oğlumuz olacak. 2 isim arasindayim. Poyraz Metehan Sizce Hangisi? Genişletmek için tıkla... Poyraz koyacaksaniz ,cocugun poyraz gibi esmesine hazirlikli olun birkac minik poyraz taniyorum, dur durak bilmiyor cocuklar
ahubb .!.: Merhaba Nasipse bir oğlumuz olacak. 2 isim arasindayim. Poyraz Metehan Sizce Hangisi? Genişletmek için tıkla... Poyraz koyacaksaniz ,cocugun poyraz gibi esmesine hazirlikli olun birkac minik poyraz taniyorum, dur durak bilmiyor cocuklar