• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İsim kaderi etkiler takıntısı ??

Ama benden davada şahit olmamı istiyor. Söylediğine göre iki şahit gerekiyormuş. Şahitler "biz bu kişiyi Aslışah olarak tanıyoruz" demeliymiş. İyi de yani bu doğru bir beyan olmayacak ki ! Kimse kuzenimi Aslışah olarak tanımıyor. Bu etik mi yani ? İlle de şahit ol diye ısrarcı.
Bunun şahitliğinde etik bir değer yok genelde koridordan gecenden rica etsen yaparlar, bir nevi prosedür hakka hukuka da girmeyeceksiniz. Yapip yapmamak sizin tercihiniz elbette ama etik olacak bir konu kesinlikle yok.

İsimlerin karakter üzerinde etkisi olduğu doğru. Karakterlerimizde davranışlarımız, düşüncelerimiz, seçimlerimizdir. Doğal olarak dolaylıda olsa kaderi etkiliyormuş. Kendi adıma hiç araştırmadım ismimin özelliklerini vs ama rahatsızsa değiştirebilir bence psikolojik olarak kendini iyi hisseder belki hayata bakış açısı da değişir.

Hanımlar merhaba, benim çok sevdiğim bir kuzenim var ve ismine kafayı takmış durumda. Biraz olumsuz, üzgün anlamlı bir ismi var hayatta istediği şeyler olmayınca ismine bağlıyor, "isim kaderi etkiler" diyor ve baya takmış durumda. Bana saçmalık gibi geliyor isimle kaderin ne alakası olabilir ? Pek birşey demiyordum ama geçen hafta ismini değiştirmek için dava açacağını söyledi. İsmini "Aslışah" yapacakmış çok asil ve havalı bir isimmiş. Ve şahit de gerekiyormuş benden şahit olmamı istiyor ! Ben o an birşey diyemedim kırmak da istemiyorum ama şahit olmak istemiyorum. Bana saçma geliyor enerjisini de boşa harcıyor bence. Sizce bu isim takıntısını yenmesi konusunda nasıl ikna edebilirim ?
Isimler kaderimizi tabii ki etkiliyor. Isim analizi yaptirmadan buna kalkismasin. Ben analiz yapıyorum. Ozelden yazarsaniz yardimci olurum.

İsmin kaderi etkilediği doğrudur, takıntı değil

Aynı isimdeki kişiler benzer kişilik özelliği taşır.

Mesela ismin de Z harfi olanlar baskın karakterdir.

Ayse ismindekiler "hanım hanımcık" diye tabir ettiğimiz mülayim kişilerdir..

Madem değiştirmek istiyor, destek olun..
Ayşeler girgin olur tam tersi 😂😂

Isim degisikligi icin nereye basvuruluyor acaba bende ismimi hic sevmiyorum biz dort kardesiz bizim isimlerimizi babamin annesi koymus annem benim ismimi hic istememis babamin annesi bu yuzden ikinci ismimi de kendi koymus malesef anneme hic hak tanimamislar
Analiz ettirmeden yeni isim belirlemeyin. Bana ozelden mesaj atarsaniz size en uygun harfleri soyleyebilirim.

Ama benden davada şahit olmamı istiyor. Söylediğine göre iki şahit gerekiyormuş. Şahitler "biz bu kişiyi Aslışah olarak tanıyoruz" demeliymiş. İyi de yani bu doğru bir beyan olmayacak ki ! Kimse kuzenimi Aslışah olarak tanımıyor. Bu etik mi yani ? İlle de şahit ol diye ısrarcı.
Yav madem bu kadar istemiyorsunuz soyleyin HayiR deyin biye kendi gücünüzü ve kalbinizi yoruyorsunuz
Ben istemiyorsam yapmam, cok istiyosa kendi kardesleri ya da ana babasi yapsin. Arkadasi yapsin. Hem bence diyin ki "Aslişah ne ya boyle isim mi olur bence guzel degil" deyin. Bu kadar basit biseyle hayatindaki butun olumsuzluklari ismine bagilyorsa siz boyle deyince kafasi karisacaktir. Baska isim arayisina gecer

Bir ara ben de ismimi değiştirmek istedim, buraya konu da açtım.
Boşandıktan sonra değiştireceğim.
Lutfen analiz yaptirmadan değiştirmeyin. Farkli bir isme geçmek istemenizi anliyorum. Yaşam yolunuzu bilinçsizce değiştirmeyin. Bana mesaj atarsaniz size isim analizi yaparim. Bosandiktan sonra yepyeni bir hayata baslangic yaparsiniz.

Isimler insani etkiler evet ama kaderi degil
Harflerin titresimleri var ve o ismin enerjisi ona iyi gelmiyorsa degistirebilir
Ebced hesabi var, bati kaynaklı numeroloji var. Bunlar da ismin enerjisiyle ilgili analiz yöntemleri.
Degistirmek istiyorsa kendi bilir. Isin hukuki boyutu onu bağlar.
Ama bir not; önemli olan nüfusta ne yazdigi değil, yani bu kisi hukuken Hazan ise misal (ilk hüzünlü deyince bu geldi aklima) nüfusta Hazan yazsa da herkese kendini Aslisah diye tanittiginda zaten o isimle cagrilacak ve enerjisel olarak Aslisahin etkisini üzerinde taşıyacak. Öncelikle Aslisah ismini sosyal hayatında kullansin kendini gozlemlesin iyi geliyorsa gitsin mahkemeyle ugrassin hem insanlar onu Aslışah olarak tanır hem kendisi de emin olur bu isim iyi geldi diye.
Taniklik yaptığınızda da yalan soylememis olursunuz.

Son düzenleme:
Lutfen analiz yaptirmadan değiştirmeyin. Farkli bir isme geçmek istemenizi anliyorum. Yaşam yolunuzu bilinçsizce değiştirmeyin. Bana mesaj atarsaniz size isim analizi yaparim. Bosandiktan sonra yepyeni bir hayata baslangic yaparsiniz.
Anne baba adıyla birlikte mi yapıyorsunuz analizi

Ayse ismi örnek verilmis Ayse isminde olup da hanim hanimcik tanımadım
Isim olarak benim de gözlemlerim var mesela Emineler vericidir, güvenilir insanlardir
Murat ismi tasiyanlar genelde huysuz, zıtlasan ve insanlara biraz yukarıdan bakan insanlardir. Bunu bir iki kişiyle degil cok fazla ayni isme sahip insanlari gozlemleyerek vardigim sonuca gore söylüyorum.
Isminde A olanlar biraz da yuksek enerjili, kimi zaman da baskin karakterli olabiliyorlar.
Kelimenin asıl anlamı da etkili oluyor diye düşünüyorum.
Bir de o isme yukledigimiz anlamla da alakali. Mesela ben Ayseleri severim bana iyi gelir diğeri sevmez ve karsisina da hep kötü huylu Ayseler cikar. Olumsuzu cekmek gibi...
Ama bunu kadere baglamak ve kaderim kotu diye düşünmek ayri bir psikoloji diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Benim de doğduktan sonra konulan isim değiştirilmiş hala ilk konulan isime daha bi sıcağım sanki o olması gerekiyordu gibi hissediyorum, bazen ben de buna bağlıyorum. Bence kuzeniniz mutsuzsa değiştirsin en azından aklından çıkmış olur yoksa ömür boyu bunu düşünecek.

İsmimin anlamı süpürge otu fakat her görenin bayıldığı saçlarım var öyle cicek böcek meraklisi da degilim çiçek dalinda güzeldircilerdenimdir tamamen hurafe isjmler. İnsanı ismi değil yasantisi kisiligini etkiler. Ama bu kadar degistirmek istiyorsa degistirsin siz de madem bu kadar yakinsiniz sahit olun ne var binda

Konuyu acip okumaya başladım ne tesadüf ki şu reklam cikti:KK70:anca ekleyebildim

Eklentiler

• Screenshot_20200830-211150.webp
    Screenshot_20200830-211150.webp
    42,9 KB · Görüntüleme: 32
Back
X