• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İsim kaderi etkiler takıntısı ??

İsmin kaderi etkilediği doğrudur, takıntı değil

Aynı isimdeki kişiler benzer kişilik özelliği taşır.

Mesela ismin de Z harfi olanlar baskın karakterdir.

Ayse ismindekiler "hanım hanımcık" diye tabir ettiğimiz mülayim kişilerdir..

Madem değiştirmek istiyor, destek olun..
O kadar Ayşe tanidim bir tanesi bile hanım hanımcık değildi. 3 ü de özgür ruhlu çılgın tiplerdi valla

Benim tanıdığım Ayşeler hiç hanım hanımcık değil hoppa mı hoppa 😂

İsim de Soyisim de gerçekten önemli diye düşünüyorum bi tanıdığımın soyadı ters anlamına geliyor gerçekten herşeyleri terstir ters davranırlar yaptıkları işler ters gider kesinlikle isim ve soyisim etkilerine inanıyorum

Ayse ismi örnek verilmis Ayse isminde olup da hanim hanimcik tanımadım
Isim olarak benim de gözlemlerim var mesela Emineler vericidir, güvenilir insanlardir
Murat ismi tasiyanlar genelde huysuz, zıtlasan ve insanlara biraz yukarıdan bakan insanlardir. Bunu bir iki kişiyle degil cok fazla ayni isme sahip insanlari gozlemleyerek vardigim sonuca gore söylüyorum.
Isminde A olanlar biraz da yuksek enerjili, kimi zaman da baskin karakterli olabiliyorlar.
Kelimenin asıl anlamı da etkili oluyor diye düşünüyorum.
Bir de o isme yukledigimiz anlamla da alakali. Mesela ben Ayseleri severim bana iyi gelir diğeri sevmez ve karsisina da hep kötü huylu Ayseler cikar. Olumsuzu cekmek gibi...
Ama bunu kadere baglamak ve kaderim kotu diye düşünmek ayri bir psikoloji diye düşünüyorum.
Evet Muratlar aynen öyle 👍

Doğru eski kadim kitaplarda var annanemde vardı bizi uyarırdı dede anane vs ismini çoçuğunuza koymayın karmayı etkiler.... Ağlamak inlemek anlamındaki isimleri koymayın.... Taşıyamayacağı ağırlıktaki kutsal isimleri koymayın.... Ben inanıyorum bizde bile elektrik enerjisi var isminde bir çekim gücü olduğu doğru......

Doğru eski kadim kitaplarda var annanemde vardı bizi uyarırdı dede anane vs ismini çoçuğunuza koymayın karmayı etkiler.... Ağlamak inlemek anlamındaki isimleri koymayın.... Taşıyamayacağı ağırlıktaki kutsal isimleri koymayın.... Ben inanıyorum bizde bile elektrik enerjisi var isminde bir çekim gücü olduğu doğru......
Hangi kitap mesela? Merak ettim eski kadim.kitap denince.
Bir de ben de dedenin ismini toruna koyma konusunda karmasini cekebilir düşüncesiyle biraz temkinli yaklaşıyorum. Adı ne olursa olsun, o kisi yasarken cok sıkıntı cektiyse adini koyarak "dedenin enerjisi sana gecsin" gibi bir alt anlam tasiyor gibi geliyor, her ne kadar o niyetle konmasa da.
Bunu kuzenlerimde gördüm. Birinin adi cok güzel bir kadınınmis benim kuzen de cok guzel bir kiz :) diğeri de uzaktan bir akrabanin, o da adi konana benziyormus. Yani bir sekilde enerjiyi cekiyor sanki?

devam etsene ne güzel geldi okumak öyle:deli:

Hangi kitap mesela? Merak ettim eski kadim.kitap denince.
Bir de ben de dedenin ismini toruna koyma konusunda karmasini cekebilir düşüncesiyle biraz temkinli yaklaşıyorum. Adı ne olursa olsun, o kisi yasarken cok sıkıntı cektiyse adini koyarak "dedenin enerjisi sana gecsin" gibi bir alt anlam tasiyor gibi geliyor, her ne kadar o niyetle konmasa da.
Bunu kuzenlerimde gördüm. Birinin adi cok güzel bir kadınınmis benim kuzen de cok guzel bir kiz :) diğeri de uzaktan bir akrabanin, o da adi konana benziyormus. Yani bir sekilde enerjiyi cekiyor sanki?
Ananem 96 yaşında vefat etti böyle bir dolu kitabı vardı ben küçükken görürdüm zaten benim yetişkinliğimde öldü Birtanem🙏o anlatırdı keşke elime geçirebilseydim o kitabı ben. Zamanına göre zamanın ötesinde bir kadındı...O inanırdı bende inanıyorum. Tamamen kaderi yüzde yüz etkiler yapacak birşey yok buna inanmam işte... Dünya algıladığımız kadar değil. Hepimiz bir auta yansıtıyor bireyleri bilinçli yada bilinçsiz ortaya çıkarıyoruz. Bu kişinin tekamül seviyesi ile ilgili. Telepati var görünmeyen şeylerde var kalp de elektrik akımı gibi çalışıyor. Ölünce dirilmeye inanan insanın isim enerjisine inanması da garip değil... Meleklere inanıyorsan.... İsim enerjisine inanmıyorsan orası Bi çelişki değilmi... Ben aynı ismim gibiyim.... Kendi adıma.. Kızım ve etrafımdaki herkes o ışığı yansıtıyor... İsminin anlamını..... Bilmiyorum belki kalp gözü açık spritüel şeylere meraklı insanlar daha bir açık gelişmeye. Sizde öylesiniz 🙏

Geniş açıdan bakın.... Yok ya öyle şeymi olur diye baştan birşeyi kapatan insan zaten gelişmeye kapalıdır... Sevgiyi de görmeden yaymıyormuyuz niye bazı insanlara kanımız ısınır... Niye bazılarını antipatik buluruz... Bazılarından ürker anan uzak olsun deriz.... Her şeyin bir çekimi bir dalga boyutu var... Bunlar uzun konular... Bazen bişey hissederiz pat olur.... Yani isimden tutun hayatınızdaki herşeyin sizin üzerinizde bir etkisi var... Dedimya hayat yok canım denilecek kadar basit iki gözle anlaşılabilecek kadar küçük değil... Zaman kavramını uyduran bile insan.. Yerçekimi ile organları yaşlanıp sona ulaşan... Aslında zaman da yok...bir gün tüm duyular kullanılabildiğinde bunlar anlaşılacak.... Her şey kademe kademe....düşünün dua diyoruz ilahi diyoruz... Misal onu yaparken bile bizden çıkan şeyi yolluyoruz... Çok örnek var çok çok uzun konular 🙏

Ananem 96 yaşında vefat etti böyle bir dolu kitabı vardı ben küçükken görürdüm zaten benim yetişkinliğimde öldü Birtanem🙏o anlatırdı keşke elime geçirebilseydim o kitabı ben. Zamanına göre zamanın ötesinde bir kadındı...O inanırdı bende inanıyorum. Tamamen kaderi yüzde yüz etkiler yapacak birşey yok buna inanmam işte... Dünya algıladığımız kadar değil. Hepimiz bir auta yansıtıyor bireyleri bilinçli yada bilinçsiz ortaya çıkarıyoruz. Bu kişinin tekamül seviyesi ile ilgili. Telepati var görünmeyen şeylerde var kalp de elektrik akımı gibi çalışıyor. Ölünce dirilmeye inanan insanın isim enerjisine inanması da garip değil... Meleklere inanıyorsan.... İsim enerjisine inanmıyorsan orası Bi çelişki değilmi... Ben aynı ismim gibiyim.... Kendi adıma.. Kızım ve etrafımdaki herkes o ışığı yansıtıyor... İsminin anlamını..... Bilmiyorum belki kalp gözü açık spritüel şeylere meraklı insanlar daha bir açık gelişmeye. Sizde öylesiniz 🙏
Öyle miyim bilmiyorum ama spirituel konulara merakliyim, insan önce ruhen huzuru hissetmeli ki bunu yayabilsin. Anneannenize de maşallah diyorum ne bilge kadınmış ki siz küçükken bile güzel sekilde icinize yerlestirmis o sevgiyi, bilgiyi😍

Öyle miyim bilmiyorum ama spirituel konulara merakliyim, insan önce ruhen huzuru hissetmeli ki bunu yayabilsin. Anneannenize de maşallah diyorum ne bilge kadınmış ki siz küçükken bile güzel sekilde icinize yerlestirmis o sevgiyi, bilgiyi😍
🙏İsteyen herkes bu konularda bilgi sahibi olabilir... Sadece baştan yok canım diye kestirip atılmamalı.. İnsan meraklı olup öğrenmeye bilmeye devam ederse huzuru yakalar... Olumsuzluk bile olumsuzu çeker... Dikkat edin bakın etrafa kurban enerjisi yayanlar mutlaka kurtların dikkatini çeker... Güçsüzüm derseniz sizi sömürecek insanlar gelir.. Hiçbirşey yolunda değil derseniz hiçbirşey yolunda gitmez.. Bak bunlar sözle söylüyorsun ışık o enerjiye gidiyor ve senin enerjini onlar görüp senin yoluna çıkıyorlar... Bu gerçek... Herkes kendi hayatında bir sorunu tekrar tekrar yaşıyorsa bunun sebebi kendi yaydığı enerji.....niye temiz kalp diyoruz.... Enerjini kalbini temizle böylece iç sıkıntılar başağrısı ve gündelik sorunlarını hafifler 🙏🙏🙏

Tekrar merhaba, şimdi birkaç noktayı netleştireyim:

Şimdi isim değiştirmek için, o kişinin çevresinde yeni isimle tanınıyor ve biliniyor olması şartmış. 2 şahit bunun için gerekiyormuş, kuzenim için "bu kişi çevresinde aslışah olarak tanınıyor" denmeliymiş. Bu içime sinmiyor çünkü etrafta kimse onu Aslışah olarak bilmiyor, şu anki ismiyle bütünleşmiş durumda. Bir de isim değiştirince hayatım değişecek düşüncesinde, 30 yaşını aşkın bekar mesela evlenirim, işyerinde terfi ederim isim enerjim değişince gibisinden düşünceler içinde. Psikolojik destek almalı bence ama inanılmaz alıngandır, çocuk gibidir bunu kendisine söylemek zor. Bir de çevresi geniş değil, "mahkemeye kadar zahmet et bana şahitlik yap" diyebilecek yakınları pek yok o nedenle zor durumda kaldım. Ailesi de sıcak bakmıyor bu duruma ne gerek var diyor. Şimdi isim değiştirince bakacak kader değişmedi herşey aynı, zaten daha büyük hayal kırıklığı yaşayacak.

Ama benden davada şahit olmamı istiyor. Söylediğine göre iki şahit gerekiyormuş. Şahitler "biz bu kişiyi Aslışah olarak tanıyoruz" demeliymiş. İyi de yani bu doğru bir beyan olmayacak ki ! Kimse kuzenimi Aslışah olarak tanımıyor. Bu etik mi yani ? İlle de şahit ol diye ısrarcı.
Ben bunu bir arkadaşım için yaptım, siz kuzeninize niye yapmaya çekiniyorsunuz ki? İki şahidin biri konuşuyor zaten diğeri bende aynılarını söylüyorum diyor. İki dakikalık bir iş. Bence siz kendinize zahmet çıkacak endişesindesiniz. Ne var bunda ismini beğenmeyen değiştirir. Herşeyi eleştirmeden, biraz anlamaya çalışmak lazım.

Tekrar merhaba, şimdi birkaç noktayı netleştireyim:

Şimdi isim değiştirmek için, o kişinin çevresinde yeni isimle tanınıyor ve biliniyor olması şartmış. 2 şahit bunun için gerekiyormuş, kuzenim için "bu kişi çevresinde aslışah olarak tanınıyor" denmeliymiş. Bu içime sinmiyor çünkü etrafta kimse onu Aslışah olarak bilmiyor, şu anki ismiyle bütünleşmiş durumda. Bir de isim değiştirince hayatım değişecek düşüncesinde, 30 yaşını aşkın bekar mesela evlenirim, işyerinde terfi ederim isim enerjim değişince gibisinden düşünceler içinde. Psikolojik destek almalı bence ama inanılmaz alıngandır, çocuk gibidir bunu kendisine söylemek zor. Bir de çevresi geniş değil, "mahkemeye kadar zahmet et bana şahitlik yap" diyebilecek yakınları pek yok o nedenle zor durumda kaldım. Ailesi de sıcak bakmıyor bu duruma ne gerek var diyor. Şimdi isim değiştirince bakacak kader değişmedi herşey aynı, zaten daha büyük hayal kırıklığı yaşayacak.
Ben isin hukuki kısmını bilmeden de benzer yorumu yaptim zaten. Enerjisel.olarak o isimle bütünleşebilmesi için mahkemeye kadar birkac ay kendini Aslisah olarak tanitsin gerekirse nikah davetiyesine ikisini yazdirsin ya da Aslisah yazdirsin
Herkes onu öyle tanısın. Mahkeme isin formalitesi ama bunu nikah öncesine sıkıştırma fikri bana da garip geldi. Bilemedim.yani, davetiyeye ikisini yazmasi mantıklı olan. Insanlara da kendini Aslisah diye tanitir, diger ismi kullanmıyorum nüfusta sadece der gecistirir. Bence kırmadan da ona şahit olamayacaginizi soyleyebilirsiniz. Aman kırılır diye alttan alindikca, doğruyu göremez. Is hayatinda aman kırılmasın olayi yoktur pat pat soylerler yuzune zaten. Karsiniza alip konuşun ve siz de bundan sonra onu Aslışah diye çağırın tatlıya baglayin.

Back
X