• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İsim kaderi etkiler takıntısı ??

Benimde Zeynep adında kaç arkadaşım tanığım olduysa hepsi de mutsuzdu.Halbu ki ismin anlamı çok güzel bende inanıyorum böyle şeylere .Mesela Ali ve Can adında olanlar çok hareketli oluyorlar ya da. Efeler 😂😂😂
Tespitleriniz harika bu üç isimden tanıdıklarım var aynen dediğiniz gibi😅

Ama benden davada şahit olmamı istiyor. Söylediğine göre iki şahit gerekiyormuş. Şahitler "biz bu kişiyi Aslışah olarak tanıyoruz" demeliymiş. İyi de yani bu doğru bir beyan olmayacak ki ! Kimse kuzenimi Aslışah olarak tanımıyor. Bu etik mi yani ? İlle de şahit ol diye ısrarcı.
Boyle sacma sahitlik mi olur? Sizin ismini degistrmesin diye etkilemeye calismanizda cok mantiksiz.

İsmimin anlamı süpürge otu fakat her görenin bayıldığı saçlarım var öyle cicek böcek meraklisi da degilim çiçek dalinda güzeldircilerdenimdir tamamen hurafe isjmler. İnsanı ismi değil yasantisi kisiligini etkiler. Ama bu kadar degistirmek istiyorsa degistirsin siz de madem bu kadar yakinsiniz sahit olun ne var binda
Adın Funda mi 😀

Bir cinayet haberi vardı. İkiside evli. Yasak ilişki yaşıyorlar. Sonra adam kadını tehdit ediyor. Kadın da adamı öldürüyor. Kadının adı Saliha, adamın adı Sadık. Çok ironik gelmişti.

Benim de tanıdığım bütün Merveler şirretti :işsiz:
Ben kızım olsa merve ismini koymazdım çünkü artık merve isminin adı çıktı yani çok hoş yerlerde kullanılmıyor anlamı güzel olsa ne olur kullanıldıkları yerler kötü en basit örnek '' anne mervelerde kalıyorum''

Gören de Kuzeniniz ırz namus davasında yalan söylemenizi istiyor Sanacak. Ne kadar abartmışsınız durumu. Kimseyi olumsuz etkilemeyecek, aksine bir kişiyi de çok mutlu edecek bir durum var ortada. Vazgeçirmeye çalışmak falan... kendinizi bu kadar önemsemeyin, açıkça şahit olmak istemiyorum deyin olsun bitsin. O da kendisine yardımcı olacak başka birini bulsun.

eşimin yeğenin adı Perişan, kız çok mutlu şen şakrak vallahi =) ama insan adını sevemiyorsa değiştirmesi iyi fikir bence.
Peki ailesi neden o ismi koymuş bilginiz var mı,merak ettim?? Bir insan bile isteye neden çocuğuna perişan die isim koyar ki🙄

Tanıdığım tüm Esra’lar gıcıktı. Bunun dışında bir öğretmen olarak Enes, Efe ve sonuna Can eklenmiş tüm isimlere sahip çocukların yaramaz ve aşırı hareketli olduğunu gördüm. Ayrıca Muhammet ismi genelde çocuklara ağır geliyor bence. Aileler güzel düşüncelerle koyuyor belki ama neticede çocuklar isminin sahibine yakışır karakterlerde olmuyor maalesef.

İsim çok çok önemli.
Kuzeninizin yaklaşımı yanlış değil değiştirsin ama bunu bilen birine danışarak yapsın.
Oğluma da aynı şekilde, yakında Allah nasip kısmet ederse doğacak kızımı da anlamı güzel iki isim seçtik.

Back
X