- 16 Eylül 2017
- 7.441
- 13.762
- 248
- Konu Sahibi ferayfusun87
Amaaann ifsa olacagim kadar oldum zatiAdını ifsa ettingoogle amcaya yazinca çıktı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amaaann ifsa olacagim kadar oldum zatiAdını ifsa ettingoogle amcaya yazinca çıktı
Benim de tanıdığım bütün Merveler şirrettiTanıdığım bütün Ayşe ler otoriter ve şirret![]()
Tespitleriniz harika bu üç isimden tanıdıklarım var aynen dediğiniz gibiBenimde Zeynep adında kaç arkadaşım tanığım olduysa hepsi de mutsuzdu.Halbu ki ismin anlamı çok güzel bende inanıyorum böyle şeylere .Mesela Ali ve Can adında olanlar çok hareketli oluyorlar ya da. Efeler![]()
Boyle sacma sahitlik mi olur? Sizin ismini degistrmesin diye etkilemeye calismanizda cok mantiksiz.Ama benden davada şahit olmamı istiyor. Söylediğine göre iki şahit gerekiyormuş. Şahitler "biz bu kişiyi Aslışah olarak tanıyoruz" demeliymiş. İyi de yani bu doğru bir beyan olmayacak ki ! Kimse kuzenimi Aslışah olarak tanımıyor. Bu etik mi yani ? İlle de şahit ol diye ısrarcı.
Adın Funda miİsmimin anlamı süpürge otu fakat her görenin bayıldığı saçlarım var öyle cicek böcek meraklisi da degilim çiçek dalinda güzeldircilerdenimdir tamamen hurafe isjmler. İnsanı ismi değil yasantisi kisiligini etkiler. Ama bu kadar degistirmek istiyorsa degistirsin siz de madem bu kadar yakinsiniz sahit olun ne var binda
Aynisini düşündüm ama yazisini duzenlemis bu kadar detay yoktu sacim guzel demisti sadeceAdın Funda mi![]()
Efeler hayatta adam olmazlar yaTespitleriniz harika bu üç isimden tanıdıklarım var aynen dediğiniz gibi![]()
Detaylara bakinca daha netlestAynisini düşündüm ama yazisini duzenlemis bu kadar detay yoktu sacim guzel demisti sadece![]()
Ben kızım olsa merve ismini koymazdım çünkü artık merve isminin adı çıktı yani çok hoş yerlerde kullanılmıyor anlamı güzel olsa ne olur kullanıldıkları yerler kötü en basit örnek '' anne mervelerde kalıyorum''Benim de tanıdığım bütün Merveler şirretti![]()
Evettt 2.ismim fundaAdın Funda mi![]()
Benimde kendini beğenmiş ukala tiplerdi yine mi Ayşe yaa yine mi derdimBenimde valla. 5/6 tane Ayşe tanıdığım var hepsi çok cevval, havalı, şımarık tipler![]()
Peki ailesi neden o ismi koymuş bilginiz var mı,merak ettim?? Bir insan bile isteye neden çocuğuna perişan die isim koyar kieşimin yeğenin adı Perişan, kız çok mutlu şen şakrak vallahi =) ama insan adını sevemiyorsa değiştirmesi iyi fikir bence.
Tanıdığım hiç bir ayşe hanım hanimck değildi![]()
Hayir kisinin kendi ad ve soyadı ileAnne baba adıyla birlikte mi yapıyorsunuz analizi
Perilerin şani olarak falan mı düşünmüşler acaba??eşimin yeğenin adı Perişan, kız çok mutlu şen şakrak vallahi =) ama insan adını sevemiyorsa değiştirmesi iyi fikir bence.