- 30 Ocak 2019
- 6.317
- 29.139
- 228
- Konu Sahibi ferayfusun87
İsmiyle mutlu değilse tabiki değiştirsin. Artık isim değiştirmek için mahkeme süreci vs gerekmiyor diye duymuştum. Yanlışım varsa düzeltin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence deTanıdığım hiç bir ayşe hanım hanimck değildi![]()
O size kalmış ama o kendini aslışah olarak tanıyor başka birinin tanıyıp tanımaması önemli değil. Siz yalancı şahitlik yapmak istemiyorsunuz . Anlıyorum onun için küçük bir yalan söylemenin ne zararı var hem o artık aslışah. Sizde ismi değişince öyle sesleneceksiniz eski ismiyle değilAma benden davada şahit olmamı istiyor. Söylediğine göre iki şahit gerekiyormuş. Şahitler "biz bu kişiyi Aslışah olarak tanıyoruz" demeliymiş. İyi de yani bu doğru bir beyan olmayacak ki ! Kimse kuzenimi Aslışah olarak tanımıyor. Bu etik mi yani ? İlle de şahit ol diye ısrarcı.
Dava acmaniz gerekiyorIsim degisikligi icin nereye basvuruluyor acaba bende ismimi hic sevmiyorum biz dort kardesiz bizim isimlerimizi babamin annesi koymus annem benim ismimi hic istememis babamin annesi bu yuzden ikinci ismimi de kendi koymus malesef anneme hic hak tanimamislar
Ama bir insana sürekli aynı anlamda bir kelimeyle seslenmek onu etkilemez mi... bir çocuğa her gün terbiyesiz derseniz gerçekten öyle olduğuna inanır. atalarımız bile demişler: bir şeyi kırk kere söylersen olurmuş.İsimlerin enerji taşıdığına kişiyi etkilediğine inanmıyorum. Hayatı şekillendiren seçimler ve çevredir. Ama basit bir konu. İstemiyorsa kendini mutsuz hissediyorsa değiştirsin, siz de destek olun yapacağınız yarım günlük iş. Size yük olmaz ki. Mantık aramayın boşuna, kendini mutsuz hissediyorsa elinizden gelen basit bir şeyi esirgemeyin kuzeninizden.
Alakası yok tanıdığım çok ayşe var hepsi fettan. İsminde z harfi olan çok kişi tanıyorum yarısı pasif ve silik tipler.İsmin kaderi etkilediği doğrudur, takıntı değil
Aynı isimdeki kişiler benzer kişilik özelliği taşır.
Mesela ismin de Z harfi olanlar baskın karakterdir.
Ayse ismindekiler "hanım hanımcık" diye tabir ettiğimiz mülayim kişilerdir..
Madem değiştirmek istiyor, destek olun..
Kelimelere anlamları biz yükleriz, diller böyle doğmuştur. Yani örnek vermek gerekirse ismi Sibel olan birinin çirkef olduğunu düşünür kabullenirsiniz her Sibel’i öyle kabul edersiniz ama bu sizin bireysel yorumunuz. Ben Sibel isimlileri çok sevebilirim. İsimlere yüklenen anlamlar da bu şekilde bireyseldir. Ama terbiyesiz, güleç yüzlü vesaire kelimeler toplum tarafından anlamlarıyla benimsenmiştir, herkesçe bilinir anlamı.Ama bir insana sürekli aynı anlamda bir kelimeyle seslenmek onu etkilemez mi... bir çocuğa her gün terbiyesiz derseniz gerçekten öyle olduğuna inanır. atalarımız bile demişler: bir şeyi kırk kere söylersen olurmuş.
Anne-baba ismi, doğum yeri de etkili...Alakası yok tanıdığım çok ayşe var hepsi fettan. İsminde z harfi olan çok kişi tanıyorum yarısı pasif ve silik tipler.
Niye sibel isminin kelime anlamı yok mu? Zeynep mücevher mesela, Fatih fetheden...Kelimelere anlamları biz yükleriz, diller böyle doğmuştur. Yani örnek vermek gerekirse ismi Sibel olan birinin çirkef olduğunu düşünür kabullenirsiniz her Sibel’i öyle kabul edersiniz ama bu sizin bireysel yorumunuz. Ben Sibel isimlileri çok sevebilirim. İsimlere yüklenen anlamlar da bu şekilde bireyseldir. Ama terbiyesiz, güleç yüzlü vesaire kelimeler toplum tarafından anlamlarıyla benimsenmiştir, herkesçe bilinir anlamı.
Ohoo o şekilde bakacaksak bir sürü kombinasyon çıkar ve illa ki biri tutar yani.Anne-baba ismi, doğum yeri de etkili...
Astrolojik bilgiler bunlar
Doğduğumuz gün ve ay nasıl burç olarak kişiliğimizi etkiliyorsa isimlerde aynı şekilde.
Çok fazla detay var, ben üstün körü yazdım.
Benim ismimde babamın babaannesinin ismi, aynı kaderi yaşıyorum diyebilirim
Aynı fikri paylaşmak zorunda değiliz hanımefendi. Benim fikrim bu, sizinki o. Açıkladım ben, size doyurucu gelmediyse beğenmedime basıp geçiniz lütfen. Birbirimize örnekler savuracaksak benim işim kelimelerle onların doğuşuyla yapısıyla ilgili. Buraya deste deste makale dizerim. Ama gerek yok, biliyorsunuz fikirler kişiye hastır. İyi günler.Niye sibel isminin kelime anlamı yok mu? Zeynep mücevher mesela, Fatih fetheden...